• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mehirimi aileme verebilirmiyim eşim buna karışabilir mi ?

Ailesine de yardım ediyor demişsin. Hem de 3 bileziği de vermişsin. Böyle yardım etmeye devam ederse de o aile sizden bunu sürekli bekler. Bi kez vermeyecek olsan suçluymuşsun gibi davranırlar.
Eve giren para ortaktır onda senin de hakkın var. Sana sormadan nasıl verebiliyor ailesine?
Sanane ben kazanıyorum derse de ben de kazanırım o zaman çekil önümden demelisin. Ohh ne güzel hem ailelere karşı yanlı davransın hem de senden izin istemesin para harcarken
Laf yaptıgımda babam benim kredimi ödüyor demişti düğün için kredi cekti babası ödüyor da zaten normal olan bu değil mi oglanın babası yardım eder karsılıksız

Mehir senin istediğin gibi harcarsın yardim yaparsin kimse karisamaz.o kocan olacak adama söyle senin olan mali istedigine verirsin canın isterse çöpe bile atarsin.bunun için boşanacaksa durmasin bosansin ama Allah cc a nasıl hesap vereceğini de unutmasin yaptığı sana çok büyük zulüm...boyle dinini bilmeyip kendi sapık zihniyetlerine gore uyduranlardan korusun AllaH cc bizi.hocaya sorsun belki değişir fikri.gerçi insanlık yok ki kocanda
Hocaya sorsamda fikri değişmez eminin başka çözüm yolu arıyorum yok .çalışamıyorum babama ödetmek istemiyorum. Altınımı bozamıyorum

Hem çalıştırmıyor hem de borcunu ödemeyeceğini söylüyor. Ne alâ memleket!

Laf yaptıgımda babam benim kredimi ödüyor demişti düğün için kredi cekti babası ödüyor da zaten normal olan bu değil mi oglanın babası yardım eder karsılıksız
E senin baban da senin çeyiz borcunu ödüyor anladığım kadarıyla. İki yüzlülük resmen başka bişey değil. Bu bencilliklerini de kadınlara kendileri haklıymış gibi gösteriyorlar ya deliriyorum!

Evlendiniz ama adam sizin borcunuzu odemiyor uni mezunusun evde oturuyorsun ne deyim bilemedim .Kaba bir tabirle kocanizdan bir cacik olmaz.

Bence senin ailenin ödediği 300 lira değil de onun bu çifte standardı ağırına gidiyor bu yüzden diretiyorsun. Annen baban da duysa aman biz bişiy istemeyiz sen iyi ol ses çıkarma derler. Sinir oluyorum böyle olayları görünce. Tokatlayasım geliyor o erkekleri

Bence senin ailenin ödediği 300 lira değil de onun bu çifte standardı ağırına gidiyor bu yüzden diretiyorsun. Annen baban da duysa aman biz bişiy istemeyiz sen iyi ol ses çıkarma derler. Sinir oluyorum böyle olayları görünce. Tokatlayasım geliyor o erkekleri
Aynen öyle canım mesela kv gidiyoruz pestiller sunlar bunlar buda yetmezmiş gibi küçük görümce canı sıkılıyor siye dısarı cıkarıyoruz tatlılar vs .ayriyeten ona ayakkabı almalar vs vs ..bana da üstüne başına istediğini al diyor canın ne istyorsa al diyor ama o borcu ödemem diyor .kendi ailesine oluk oluk alırken laf yapıyorum bu seferde sen neden laf yapıyosun oluyor ama ben kendi kardeşime mesela altın küpe almk istedm kulağını deldi diye vay efendim alamazmısım hediye dediğin 50 liralık olurmus kendi maaşın olsaydı alırdın diyo bizim birikim yapmmız gerek diyo deli oluyorum 2 aylık evliyim delirdim

Mehiri bozdur borcun tamamını kendin kapat boşver taksit ödemeyi , kalanıda altın düşünce tekrar altın yap koy kenara kötü gün parası için , bu kocaya güven olmaz böyle ve yaptığınıda hiç söyleme .

5 bin için 15 bin mi vereceksiniz ?

Satın kolyenizi o borcunuzu siz kendiniz odeyin kolyenin hesabını soramaz ki

Mehiri bozdur borcun tamamını kendin kapat boşver taksit ödemeyi , kalanıda altın düşünce tekrar altın yap koy kenara kötü gün parası için , bu kocaya güven olmaz böyle ve yaptığınıda hiç söyleme .
Açık söylemek gerekirse bçyle bir seyi gizli yapamam korkuyorum çünkü dövmesi vs yok ama benim aileme laf eder bana bi şey der cok sinirli

5 bin için 15 bin mi vereceksiniz ?

Satın kolyenizi o borcunuzu siz kendiniz odeyin kolyenin hesabını soramaz ki
İzin vermiyor onu baika bi şey için kullanmak istiyor bende 300 tl vermiyosun 15 bini mi sakın isteme dedim .oda zor günümde bana o altını vermezsen boşarım seni diyor

Aynı şeyi eşim yapsa babasının evdeki borcu ödemek istese büyük ihtimal seninde gözüne batardı aaa babasının borcunu ödüyor diye. Ve altınları kendi ailesine vermek istese yine olay çıkarırdın. Kocanda olay çıkarır. O mihir senin ama sizin evinizin. Sizin ihtiyacınız olacak belki? Bence senin babana onu veresin var
Iyi de konu sahibi zaten vermis esinin ailesine 3 bilezik. Adam da her ay yardim ediyormus ailesine. Konu sahibi birsey demiyor.
O mehir de o evin degil, sadece kadinin hakkidir. Kocanin soz soyleme hakki bile yoktur.

Aynen öyle canım mesela kv gidiyoruz pestiller sunlar bunlar buda yetmezmiş gibi küçük görümce canı sıkılıyor siye dısarı cıkarıyoruz tatlılar vs .ayriyeten ona ayakkabı almalar vs vs ..bana da üstüne başına istediğini al diyor canın ne istyorsa al diyor ama o borcu ödemem diyor .kendi ailesine oluk oluk alırken laf yapıyorum bu seferde sen neden laf yapıyosun oluyor ama ben kendi kardeşime mesela altın küpe almk istedm kulağını deldi diye vay efendim alamazmısım hediye dediğin 50 liralık olurmus kendi maaşın olsaydı alırdın diyo bizim birikim yapmmız gerek diyo deli oluyorum 2 aylık evliyim delirdim
Nasıl yani senin kendine aldığını da mı ödemem diyor :kızgın: Valla senin yerine başkası olsa şimdiye dek ortalığı yıkmıştı. Yakında delirtir bu adam seni. Allahaşkına gözünü aç gerekirse olay çıkar. Şimdi böyle olan ileride neler yapar. Senin ailenin onun gözünde zerre önemi yok. Senin de çok önemin yok daha senin ihtiyaçlarını karşılamıyorsa. Yazık değil mi sana. Nasıl çekilir böylesi

İstediine verebilirsin. İstersen çatır çatır yak. Dinen hakkın

Hem çalıştırmıyor hem baban odesin yok ya var mı öyle yağma ise girer öderim de bana bakmakla sen sorumlusun çalıştırmıyor isen de ben babamın evinde olsam zaten oderdi de yada çalışır oderdim dersin

Back