- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.366
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Mehiri 4 seneden sonra öğrendim valla nasıl bi evlilik yqpmıssım Yuh diyorum artık, o senin hakkın hiç kimse karısamazEn baştan anlatayım ben evlenmeden önce eşime tamam 3 bilezik ailene veririm borcları için demiştim ki verdim 3 bilezik borç olarak (geri geleceğini sanmıyorum) .benim şu an 4 bileziğim ve 100 gramlık bir kolyem var.mehir olarakda 100 gram altın kesmistiler .yani o kolye benim mehirim .geleyim sadede eşim benim baba evinde yaptıgım ayda 300 tllik borcu ödemek istemiyor baban ödesin diyor ille de .bende babama ödetmek istemiyorum çalışamıyorum da madem öyle mehirimi aileme vereyim diyorum onların olsun borc değil. fakat bir kere eşime söylemiştim bunu sinirlenip bosanırım senden demişti ben onun ailesine bilezik verdim .borcunu da baban ödesin diyor benim ailemde hep almak isterken kendi ailesine verici davranıyor .boşanma gibi durumda benim ailem çok üzülür arkamda durcaklarınıda sanmıyorum elalem ne dercilerden çünkü.kısaca ve özetle napıcam ya off hem üniv. Giden kardeşim var hemde benim taksidim babamı zora sokmak istemiyorum napabilirim ablalarım bana bir yol gösterin
En baştan anlatayım ben evlenmeden önce eşime tamam 3 bilezik ailene veririm borcları için demiştim ki verdim 3 bilezik borç olarak (geri geleceğini sanmıyorum) .benim şu an 4 bileziğim ve 100 gramlık bir kolyem var.mehir olarakda 100 gram altın kesmistiler .yani o kolye benim mehirim .geleyim sadede eşim benim baba evinde yaptıgım ayda 300 tllik borcu ödemek istemiyor baban ödesin diyor ille de .bende babama ödetmek istemiyorum çalışamıyorum da madem öyle mehirimi aileme vereyim diyorum onların olsun borc değil. fakat bir kere eşime söylemiştim bunu sinirlenip bosanırım senden demişti ben onun ailesine bilezik verdim .borcunu da baban ödesin diyor benim ailemde hep almak isterken kendi ailesine verici davranıyor .boşanma gibi durumda benim ailem çok üzülür arkamda durcaklarınıda sanmıyorum elalem ne dercilerden çünkü.kısaca ve özetle napıcam ya off hem üniv. Giden kardeşim var hemde benim taksidim babamı zora sokmak istemiyorum napabilirim ablalarım bana bir yol gösterin
Aynen öyle çalıstırmıyor malesed300 liranın hesabını yapan bir adamdan ben çoktan tiksinirdim. Gir işe çalış öde borcunu. Çok mu zor? Ama olur mu sevgili eşin çalışmana da izin vermiyordur değil mi? !
Çalıstırmıyor ki calıstırsa coktan girmiştimAyda 300 TL lik borç için neden bu kadar ezilmek
Çalışmamak, bu zihniyette bir adamın ağız kokusunu çekmek
Neden tercihiniz bu oluyor gencecik insanlar anlamıyorum
Mehir senin paran, üzerinde söz hakkı yok zaten o ayrı bir meselede, insan karısının borcunu nasıl sahiplenmez ya
Böyle tinetsiz adamları koca diye niye başınızda oturtuyorsunuz
Ağzına sağlık.Ayda 300 TL lik borç için neden bu kadar ezilmek
Çalışmamak, bu zihniyette bir adamın ağız kokusunu çekmek
Neden tercihiniz bu oluyor gencecik insanlar anlamıyorum
Mehir senin paran, üzerinde söz hakkı yok zaten o ayrı bir meselede, insan karısının borcunu nasıl sahiplenmez ya
Böyle tinetsiz adamları koca diye niye başınızda oturtuyorsunuz
Borcum şu an 5 bin .ben bu hayinliğe sinir oldugum icin vermek istiyorumMihrin 15bin lira yapıyor neredeyse, borcun bu kadar mı? O mihir güvencedir. İleride ayrilirsaniz iş bulana kadar seni epey idare eder.
14. Civarı falan borcum 5 bin izin vermiyorda borcumu altınımla ödeyeyimAğzına sağlık.
Mehir'in tam değeri ne kadar? Yukarıda biri 15 bin TL'ye geliyor demiş. Senin borcunun tamamı ne kadar ki?
Çalıstırmıyor ki calıstırsa coktan girmiştim
5 bin TL'lik borç için 14 bin liralık şeyi neden veriyorsun. Başka verebiliceğin bir şey varsa onu ver. Böyle kadını çalıştırmayan, kadına söz hakkı verdiğinde bile kompleksten ölen adamlarla evliliğin ne kadar zor olabileceğini tahmin edemiyorum. Sen de hatalısın tabi ama artık zıtlaşarak adamı esnetmen pek mümkün de değil gibi. Psikolojik şiddete maruz kalıyorsun bari fiziksel şiddete maruz kalma. 300 liralık borç için evliliğinizi ayrılığa götürmez umarım. Çocuğunuz var mı?14. Civarı falan borcum 5 bin izin vermiyorda borcumu altınımla ödeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?