Bilmiyorum hiç anlamam bana annem böyle yap dedi yaptım hiçbir sebep yokken boşol boşol boşol diyip boşanacak halim de yok. Ama erkeğin böyle hakkı direkt var kadının yokmuş işte. Ne eksiğim var benim de olsun dedimDini muhabbet yapmis olmayayim da simdi baktim diyanet sitesinden kadinin da belli sartlarda zaten talak hakki olusuyormuş. Oyle adam ne yaparsa yapsin boşanamama durumu yokmuş. Boşuna istemiş olabilir belki bilemedim simdi.
İstemedim istemeden yapılmıyor mu altın falanİyi sen isteme ozaman
sulalemin yarisi bosandi, eşim dostum arkadasim bosandi. bir tane "bosandiktan sonra idare et" diye eski esine mehir veren insana tanık olmadimama tam tersine cok tanik oldum hem gercek hayatta hem KKda
aaa cok sasirdim. masallah onaBildiğime göre evlenilirken veriliyor.
Ben eşime şakasına 100 büyük altin isterim demiştim (imam nikahi olmadi zaten bizde) ilk evliliği konuştuğumuz zamanlar. Yazik, inanmış. Her ay almış atmış kenara. Nikaha gitmeden önce kusura bakma 76 birikti. Gerisi borcum olsun dedi :) ilk ve tek mehir veren italyan damat :)
aaa cok sasirdim. masallah ona
yazmislar ya "zaten gostermelik, kimse vermiyor. oylesine isteniyor" diye. ben inancli bir sayilmam ama allah huzurunda soz veriyorsa biri odemeli diye düşünüyorum. odemeyecekse bosuna istemeyin de adam öte tarafta bir de bundan sorgulanmasin:)
ben benim çocuktan istemem imam nikahi da kiysak. cunku "lafta, esprisine" söz vermek diye bir sey onun lügatinda yok. ortada bir kural varsa onu esnetmeyi bile dusunemez, bombos köy yolunda ben cekmediysem kırmızı isikta karsiya gecmezakli cikar kurallara uymamaktan, bilmediği yasaklara uymadığı icin ceza almaktan. daha dun bana sonbaharda evin bahcesindeki yaprakları toplayip biriktirdikten sonra atacak bir tesis olup olmadığını sordu. "istersen sokaga dök, kimsenin umrunda degil. posetleyip konteynira atarsin" dedim, "eminsin di mi, yasak degil?" diye sordu
Mehir istiyorsanız yazılı alın bi de diğer türlü çok bi hak iddia edilemiyor sanırım
Olur evet maksat senet olsun, imzalı olması lazımYazılı almadım ben akşam yazdırsam olur mu imzalı mı oluyor
Benim yazılı birde hoca on kişiye imza attırdı şahit olarakYazılı almadım ben akşam yazdırsam olur mu imzalı mı oluyor
o ney?Ben talak hakkı istedim başka bir şey istemedim dini olarak bunu istemezsen hakkın yok dediler
Talak deyınce sadece aklıma Felak suresi gelmesı pekıTalak isteyince ne olmus oluyo
Sen aldın mı ben adama nasıl derim öyle yaOlur evet maksat senet olsun, imzalı olması lazım
Anam bende sözel olarak mehir de yok ki snffk hiç konuşulmadı öyle bişiSen aldın mı ben adama nasıl derim öyle ya
Tamam kocişkocusun da insan mehir istemez mi kızım, gerçi bende istemedim sonra olması gerekiyorlar dedi benim yerime dayım konuştuAnam bende sözel olarak mehir de yok ki snffk hiç konuşulmadı öyle bişi
Kaç yaşında olduğunuzu merak ettimcuma günü imam nikahimiz olacak mehir olarak ne istenir sizce ? veya birsey istemiyorum desem nasıl olur ? sizler neler istemistiniz
29Kaç yaşında olduğunuzu merak ettim
Helal enişteyeBildiğime göre evlenilirken veriliyor.
Ben eşime şakasına 100 büyük altin isterim demiştim (imam nikahi olmadi zaten bizde) ilk evliliği konuştuğumuz zamanlar. Yazik, inanmış. Her ay almış atmış kenara. Nikaha gitmeden önce kusura bakma 76 birikti. Gerisi borcum olsun dedi :) ilk ve tek mehir veren italyan damat :)
Bi Trabzon hasırı iste canım yetercuma günü imam nikahimiz olacak mehir olarak ne istenir sizce ? veya birsey istemiyorum desem nasıl olur ? sizler neler istemistiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?