• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlılık bıkkınlık bi akıl verin kurban olayım

kızlar biz bu yaz evlenecez sözde agustos ama daha ne tarih var ne mobilya ne salon ne nikah günü gelinlik yanı hiçbirşey kısacası nasıl evlenecez bilmiyorum aile yardımcı olmuyor (maddi manevi) maddi olmasa bile manevi destek bekliyoruz oda Yok nişanlım olacak diyo bu sene ama bn bilmiyorum ayy daraldım valla şimdiden kilo vermeye başladım sizce geç kalmıyor muyuz hazırlıklar için 4 ay var yani. Not:2 senedir nişanlıyım zaten
canım benim , benimde temmuzda düğünüm var aynı şekilde erkek tarafından maddi ve manevi hiç yardım yok umurları değil ama nişanlım herşeye yetmeye çalışıyor. yılbaşı gelmeden düğün yerim tarihim eşyalarım herşeyimizi halletmiştik yani iş nişanlında bitiyor. ailesinden bişey bekleme hatta onları yok sayarsan daha mutlu olursun ben onları yok sayıyorum çok mutluyum

hadi aileyi geçtim nişanlı niye nikah günü ve yeri için ayarlama yapmıyor
hala parasını onlara mı veriyor
aileyi unut nişanlıya bak

Yazımı hiç anlamamışsın malesef maddiyatı savunuyorsun farkındaysan orda savunduğum şey manevi demek ki siz çocuğunuzun maddi manevi yanında olmayacaksınız hımm anlıyorum neyse yorumunuz için teşekkürler iyi geceler size

ah be canım sen giderken ben dönüyodum :) :) aile bile olsa beklentiyi minimum tutmayı öğreneceksiniz ,manevi destek vermiyolar diye evlenmeyecekmisiniz ,evlenmeye kalkıştıysanız üstesinden gelmeniz gerek,o destek şimdiye kadar gelmemiş şimdiden sonrada gelmez böyle bekler durursunuz işte
Ayrıca konu benim çocuğumu nasıl yetiştireceğim değil,yetişmiş olan 22 ve 24 yaşlarında evlenmek isteyip destek bekleyen gençler :)

2 senede hiçbirşey yapılmadı ailesi zaten umursamıyor 1 sene daha uzatmak istediler bnde kabul etmedim 2 senedir akıllarına gelmemiş evleneceğimiz şimdi tutuştular şimdide olacak diyorlar bnde doğal olarak olacak diyorum cevreme olmazsa bide salak duruma koymuş olacaklar bni :KK43:
bu konuda cok ağzm yandı şimdi kim sorsa ne zaman evleniyosunu diye kısmet diyorum(halbuki salonlar tutuldu)
yani senin daha belli değil ben senin yerinde olsa kimseye olcak demem hayırlısı der geçerim
ben dalgaya vuruyorum ne acelemiz var evleniriz bi ara diye:KK53:

ah be canım sen giderken ben dönüyodum :) :) aile bile olsa beklentiyi minimum tutmayı öğreneceksiniz ,manevi destek vermiyolar diye evlenmeyecekmisiniz ,evlenmeye kalkıştıysanız üstesinden gelmeniz gerek,o destek şimdiye kadar gelmemiş şimdiden sonrada gelmez böyle bekler durursunuz işte
Ayrıca konu benim çocuğumu nasıl yetiştireceğim değil,yetişmiş olan 22 ve 24 yaşlarında evlenmek isteyip destek bekleyen gençler :)
aslında ne kadar istemem densede illaki bi destek yardım bekleniyo yani yanlış belki ama al kızım/oğlum bi eksiginizi tamamlarsınız dendiği zaman insan kendini yalnız hissetmiyor. bende şu an nişanlıyım bu arkadaşla aynı durumdayım.kimseden bişey beklemiyorum ama bekliyorum :)
nişanlıma kendi aileme biz halledicez ikimiz diyorum ama karşı taraftan bi hareket güzel bişey duymak istiyorum :) cok tuhaf işler belki evlendikten sonra düşüncem değişir ama bu günlerimi böyle seyler düşünerek zehir ediyorum işte

bu sene olmazsa seneye olur ama eger bu sene olsun istiyorsaniz acil ilhtiyaclarinizi alip eger illa dugunum olsun demiyorsaniz sade bir nikah yapip aksamina arkadaslarinizla ufak bir eglenceyle kutlayabilirsiniz bence.
eger takinti yapmam derseniz olculerimizde uyuyorsa gelinligimi size yollayabilirim en azindan masraf yapmamis olursunuz

Ben olsam nişanlıma kızarım bütün biriktirdiği parayı ailesinin eline sayan o
Kendi aklı fikri yok mu akil bağı yok mu
Bir hafta sonu seninle dışarı çıkıp o parayla beyaz eşya mobilyalarınızi falan halledemez miydi
Emlakçı emlakçı dolaştıp ev tutamaz mıydı
Kendi ailesini ağzıni açıp paramin su kadarını verin diyemiyor mu
Bu gidişe bakarsan onlarin dediğine gelecen bir sene sonra evleneceksin
Ama ben nişanlıma cok dikkat ederdim bu evlenmeden bütün parayi aileye veren adam büyük ihtimal bunu evlendikten sonra devam eder

aslında ne kadar istemem densede illaki bi destek yardım bekleniyo yani yanlış belki ama al kızım/oğlum bi eksiginizi tamamlarsınız dendiği zaman insan kendini yalnız hissetmiyor. bende şu an nişanlıyım bu arkadaşla aynı durumdayım.kimseden bişey beklemiyorum ama bekliyorum :)
nişanlıma kendi aileme biz halledicez ikimiz diyorum ama karşı taraftan bi hareket güzel bişey duymak istiyorum :) cok tuhaf işler belki evlendikten sonra düşüncem değişir ama bu günlerimi böyle seyler düşünerek zehir ediyorum işte

illa ki beklentiler hep olur,beklentilerinize karsılık gelmeyince hayal kırıklığı yaşıyorsunuz o nedenle minimum beklenti maksimum mutluluk :)

bu sene olmazsa seneye olur ama eger bu sene olsun istiyorsaniz acil ilhtiyaclarinizi alip eger illa dugunum olsun demiyorsaniz sade bir nikah yapip aksamina arkadaslarinizla ufak bir eglenceyle kutlayabilirsiniz bence.
eger takinti yapmam derseniz olculerimizde uyuyorsa gelinligimi size yollayabilirim en azindan masraf yapmamis olursunuz
Canım benim çok sağol güzel kalpli insan İnan gelinlik filan hiç dert etmiyorum günüm belli olsun önüme bakmak istiyorum sadece o en basiti

Ben olsam nişanlıma kızarım bütün biriktirdiği parayı ailesinin eline sayan o
Kendi aklı fikri yok mu akil bağı yok mu
Bir hafta sonu seninle dışarı çıkıp o parayla beyaz eşya mobilyalarınızi falan halledemez miydi
Emlakçı emlakçı dolaştıp ev tutamaz mıydı
Kendi ailesini ağzıni açıp paramin su kadarını verin diyemiyor mu
Bu gidişe bakarsan onlarin dediğine gelecen bir sene sonra evleneceksin
Ama ben nişanlıma cok dikkat ederdim bu evlenmeden bütün parayi aileye veren adam büyük ihtimal bunu evlendikten sonra devam eder
Normalde çok bağlı değildir aileye evlendikten sonra nasıl olur bilemem ama. Anlatmıyor herşeyi konuşuyoruz sıkıntı Yok düğün tarihi deyince birşey oluyor yani aklındakini de söylemiyor ki

Tek destek bekleyen bn değilmişim :)

canım benim , benimde temmuzda düğünüm var aynı şekilde erkek tarafından maddi ve manevi hiç yardım yok umurları değil ama nişanlım herşeye yetmeye çalışıyor. yılbaşı gelmeden düğün yerim tarihim eşyalarım herşeyimizi halletmiştik yani iş nişanlında bitiyor. ailesinden bişey bekleme hatta onları yok sayarsan daha mutlu olursun ben onları yok sayıyorum çok mutluyum
Canım herşey konuşuyoruz sıkıntı Yok agustos diyor okey herşey tamam tarih deyince birşey oluyor ya aklındakini de söylemıyor ileri atalım dese bu kadar kızmcm ama bu konuda susuyor işte

Ben sevgilime bile ismini söylemiyorum çoğu zaman. Kaldı ki nişanlandığım adama nişanlım olacak diyeceğim ? Şaka gibi bir de böyle bir ilişkide evlilik hayali...

kızlar biz bu yaz evlenecez sözde agustos ama daha ne tarih var ne mobilya ne salon ne nikah günü gelinlik yanı hiçbirşey kısacası nasıl evlenecez bilmiyorum aile yardımcı olmuyor (maddi manevi) maddi olmasa bile manevi destek bekliyoruz oda Yok nişanlım olacak diyo bu sene ama bn bilmiyorum ayy daraldım valla şimdiden kilo vermeye başladım sizce geç kalmıyor muyuz hazırlıklar için 4 ay var yani. Not:2 senedir nişanlıyım zaten

Hangi sehirdesiniz? Maddi olarak yeterliyseniz ve standardin cok disinda vucut olculeriniz yoksa gelinlik esya vs hepsi 1 haftada bile halloluyor. Biz oyle yaptik. Ama nerede oldugunuz onemli simdiden her yer doldu yer bulunamiyor dugun icin, nikaha tarih almak da sıkıntı.
Mobilya beyaz esya vs cok kolay ozel yaptirmayacaksaniz

Back