- 28 Mayıs 2009
- 4.128
- 10.737
- 408
- Konu Sahibi Sessizzz09876
Nişanlandıktan 40 gün sonra evlendik,%90 yetişti,herşeyi kendimiz aldık,ayağımızı yorganımıza göre uzattık,mutluyuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 senedir nisanlisiniz madem nisanliniz ve siz haxirliklara neden baslamadiniz? Bazi aileler boyle iste maddi destegi gec manevi destek olmuyor. O zaman nisanlin ve sen ayarlayip dusunecek halledeceksinkızlar biz bu yaz evlenecez sözde agustos ama daha ne tarih var ne mobilya ne salon ne nikah günü gelinlik yanı hiçbirşey kısacası nasıl evlenecez bilmiyorum aile yardımcı olmuyor (maddi manevi) maddi olmasa bile manevi destek bekliyoruz oda Yok nişanlım olacak diyo bu sene ama bn bilmiyorum ayy daraldım valla şimdiden kilo vermeye başladım sizce geç kalmıyor muyuz hazırlıklar için 4 ay var yani. Not:2 senedir nişanlıyım zaten
Valla bebegim suc sende o zaman. Bu zamanda hersey para. Aci ama gercek. Parasiz evlenilmiyor.2 senedir nişanlıyım ve yapılan hiçbirşey yok ellerinden gelse 1 sene daha uzatacaklar bnde sıkıldım nişanlılık çok yıprattı gerçekten
Canım çalıştı ailesi yapacaz sen bize ver dediler verdi sonuç bu hata yaptığının farkında ama iş işten geçmişti artıkKısa zamanda olur diyenlere hayret ettim. İmkansız değil tabi olur da. Düğün salonları aylar öncesinden doluyor. Biz Kasım ayında bile istediğimiz haftaya bulamamıştık istediğimiz salonda. Gelinlik desen 4 ay önceden seçmeniz lazım bunlar yurt dışından geliyor diye bik bik konuşmuşlardıi deveyle mi getiriyorsunuz diyesim gelmişti açıkçası. Ben de diktirdim zaten o yüzden. Eşya falan hemen hallolur da ev arayıp tutma sürecimiz 1 ay sürmüştü. Yani öyle kısa sürede olur da nasıl olur?
Konu sahibi arkadaşım aileler falan önemli değil. Nişanlınız 2 senedir çalışıyorsa bir birikim yapmış mı? Siz hiç ikiniz konuşmuyor musunuz neler olacak diye? Aileleri falan bir kenra bırakın nişanlınız ne diyor? Bilmiyor mu bu işler ha dedin mi olmuyor?
Bende geriliyorum işte bu yüzden tarih Yok yer tutulması lazım nikah günü bnlar önemli daha çok. Zengin olsak ohooo hiç sıkıntı olmaz :)Tabi dugun yerinin hemen tutulmasi lazim bi onu cok erken yapmistik cunku cok ucuz oldugu icin sira coktu dolmustu.Ha biz zenginiz para cok her yerden tutabiliriz diyosaniz ayri.Bi de hayirli is kisa surermis boyle yillar suren nisanlilik hic iyi olmuyo.3-4 ay cok iyi
annen baban iyi günde kötü günde maddi manevi yardımcı olmayacaklarsa neden çocuk yapmışlar maddiyi geçtim olmasa da olur peki ya manevi o zaman düğüne de gelmesinler olur mu öyle Benim ailem neden birşeyler için çırpınıyor o zamanonlar derken senin muhattabın müstakbel eşin ,ailesiyle işin yok zaten onun tavrı önemli
Para olsa dert değil hiçbirşey canım kısa zamanda yapılacak kadar yeterli değile para varsa 1 ayda hepsi olur. para yoksa yavaştan eşyalar ile başlayın. eger nişan atarsanız gelinlik elinizde patlar.
Vardı birşeyler olunca gitti canım bn 22 o 24düğün salonu nikah tarihi için geç kalmak üzeresiniz bence.
nişanlının birikimi yok mu?
yaşlar kaç bu arada?
Bn yapacam sen merak etme agustos da olacak diyorniaşnlın ne diyor bu duruma ,
Çok güzel konuşmuşsunuz gerçekten çok teşekkürler beyaz eşyalar yorganlar yemek tencere takımı herşeyimi aldım kısacası isteklerim de basit eve ne lazımsa buzdolabı ocak mobilya düğün filan nasıl istiyorsanız dedim fazla tek birşey istemedim nişanda bile elbisemi internetten getirdim masraf olmasın diye 100 lira tek elbise aldım daha neler neler Anlayışlı oldukça bn böyle oluyor malesefAslında 2 sene nişanlılık çok uzun bence de. Ağustosta ne kadar mütevazi bir düğün yapacağım derseniz diyin inanılmaz dolu oluyor düğün salonları da nikah salonları da. Biz eşyaları 2 günde aldık ama ev bulmamız baya uzun sürmüştü. Bir de tabiki de insan evlenmek istedi mi 1 ayda da evlenir ama neden zamana yayarak rahat rahat yapmak varken, 2 senedir de nişanlı kalmışken son 2 ayda yapılsın ki bazı şeyler. O yüzden hak verdim ben kendisine. Konu sahibi dese ki, ev istiyorum kiraya çıkamam ya da şurda yemekli düğün istiyorum falan dese neyse ne. Ama böyle abartı istekleri yok, kendisi beyaz eşya falan almış sanırım, düzeni kurmak için kendisi de emek harcamaya hazır, nişanlısının bir mesleği de var. Bu şartlarda 2 yıl beklemek çok anlamsız.
Evlenmeye ve evlendirmeye yuva kurmaya gö.. olmayan kisiler evlenmesin evlendiripte milletin basinida yakmasinlar..kızlar biz bu yaz evlenecez sözde agustos ama daha ne tarih var ne mobilya ne salon ne nikah günü gelinlik yanı hiçbirşey kısacası nasıl evlenecez bilmiyorum aile yardımcı olmuyor (maddi manevi) maddi olmasa bile manevi destek bekliyoruz oda Yok nişanlım olacak diyo bu sene ama bn bilmiyorum ayy daraldım valla şimdiden kilo vermeye başladım sizce geç kalmıyor muyuz hazırlıklar için 4 ay var yani. Not:2 senedir nişanlıyım zaten
annen baban iyi günde kötü günde maddi manevi yardımcı olmayacaklarsa neden çocuk yapmışlar maddiyi geçtim olmasa da olur peki ya manevi o zaman düğüne de gelmesinler olur mu öyle Benim ailem neden birşeyler için çırpınıyor o zaman
o zaman yapabildiginiz kadarla evleneceksinix. yada en en en en mantiklisi olan ertelemeyi sececeksiniz.Para olsa dert değil hiçbirşey canım kısa zamanda yapılacak kadar yeterli değil
Yazımı hiç anlamamışsın malesef maddiyatı savunuyorsun farkındaysan orda savunduğum şey manevi demek ki siz çocuğunuzun maddi manevi yanında olmayacaksınız hımm anlıyorum neyse yorumunuz için teşekkürler iyi geceler sizemaddi destek yapmak zorunda değiller,senide bu yüzden dünyaya getirmediler,evlenecem diyorsanız ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz kimseye ihtiyacınız yok demek,anaya babaya güvenip evlenmeye kalkışmayın böyle bir 2 yıl daha beklersiniz