Medyada boşanmaları görüp korkuyorum.

Neyi düşünürseniz onu çekersiniz.Neyi çok dillendirirseniz o şey gerçek olur.O yüzden kafandan bu olumsuzlukları at ve olumlu ol.

Boşanmak o kadar korkulacak bir şey değil yahu. Niye bu kadar endişe ediyorsunuz? Ne güzel güçlü kadınlarmış, katlanmak yerine boşanmayı tercih etmişler. Asıl şiddet görüp, aldatılıp, sevilmeyip boşanamamaktan korkun.

Ben şartlı saliverenleri suç dosyası kabarık olanları görünce korkuyorum Çocuklar öldürülünce korkuyorum .Evlilik sözleşmedir imza atıyoruz.Surebilir de bitebilirde ben başıma bir hal gelir felç olurum falan birilerine muhtaç bundan daha çok korkarım mesela.Sizde hayatı evlilikten ibaret saymayin daha az korkarsınız.

Eşinizden ayrılmak dünyanın sonu değil. Sizin içinizdeki sevgi onu özel kılıyor. Sadece x i sevsin kimseyi sevmesin diye de bir programla yaratılmadınız. Nasıl ki yüzde 90 hatta daha fazlamız ilk sevebildigimiz insanlar ile değil sonrasında gelenlerle devam ettik aynı şekilde devam edebiliriz bir sorun olduğunda.
Evlenmek kadar boşanmakta doğal bunu kabul edip eşinizle saygıyı koruduğunuzda bir sorun olmayacaktır kolay kolay.

Boşanmak da tıpkı evlenmek kadar doğal. Bunda korkacak birşey yok.
Herşeyin bir sonu var. Yaşamın bile.
Bu bilinç ile bakın hayata.

asil burdan uzak dur ozaman. :) Her gúni kac tane bisanma, aldatma aile ici siddet konusu var..
korkmak gereksiz, saglam bir evlilik zaten sarsilmaz. Saglam olmayanda bitsin zaten.olacagina varir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…