Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyy saol tatlımmm opuyorumnanaktanmaşallah cnm gözlern cok güsel ben en cok moru beğendim malum yeşil göze morlar,mürdümler çok yakışırzemuszemus
tamam aşkımmm çekerim sen iste yeterkiii delikafaduldenayy bebeem ben bu son yaptıklarının hepsine bittim sevgilim yaaaa
bi de benim gibi yakın ve büyük çeksene sevgilim çok güzeller anam yaaaaa
tamam cnm koyarım avatarda da yüzüm var zaten opuyorumnanaktanben de 3. begendım yalnız bı kerede makyajlıyken yuzunu tam koy canım merak ettım:)
kedi okadar zamandır bakıyorum makyajlarına.. zaten güzeldi ama gittikce dahada güzel oluyo makyajların.... opuyorumnanaktan özellikle pembe yeşil harika olmus
Tşkler yaleliii opuyorumnanaktan
[/CENTER]
cnm gerçekten cecile'in farları hoşuma gidiyo benim tavsiye derimm opuyorumnanaktansizlerden göre göre baya bi gözüme girdi bu cecile.. olsada sen biliosun bu işi cnm.. yerimsenibentşkler cvpladkğın için kaydirigubbakcemile5
ücüde cok hos tatlim süper yapyiorsun bu isi, ama birincisini daha cok begendim nedense:asigim:
bebegim super olmus neden bunu eklemıyorsun kı
cecile ile yaptığın makyajların harika olmuş cnm. bayıldım. 3ü de süper...
yarışma makyajın da çok çok güzel olmuş. aşmışsınız siz gerçekten, bu temalı makyajları bi ben beceremiyorum galiba fisfisfis
yalnız yarışmaya koyacağın fotoda saçın yüzüne gelmesin cnm. makyajı kapıyor (wamp makyajında da dikkatimi çekmişti)
hayvanlıda bence sen denersen bi de rumuzuna uygun kaplan tarzı bişi denemelisin.. turuncu beyaz ve siyahla, göz tipin de uygun. turuncu ve yeşil güzel duracaktır. karar senin tabi cnm..
tavuskuşu makyajını görünce aklıma gelmişti. hani burnunu mavi yapmışsın, orayı siyah yapabilirsin, vamp gibi yapabilirsin gözünü vs vs.. ben de makyajdan anlamam ama tasarımcı yönüm fena deildir :jeyyar: çok pis akıl veririm ama elimden gelmez sırnaşık şey benim kastettiğim şuydu mesela canım..
aa ne buldum gugıldaa.. abla abartmış biraz..