Meditasyon

buesragoe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2017
50
8
28
Merhaba Kızlar:)

Şu sıralar Meditasyon Pozitiv düşünce vs vs gibi konulara ilgim çok.

Youtube’da bir sürü videolar var bu konu hakkında.

Aşk olumlaması, Positiv düşünce vs

Siz denediniz mi ve yararını gördünüz mü?

Bu ara yeni deniyorum.. burdan isimsel diyemiyorum ama begendigim oldu. Onun disindakileri begenmedim canim. Uyguladim ama bendeki sevgi artti.. bendeki sevgi azaldi diye tahmin ederken

Evet işe yarıyo kesinlikle,her türlü konu için meditasyonlar var.önemli olan size uygun olanını seçip oluşturmak.bir insanın kişisel gelişimi için bence çok önemli.çünkü bizler hep düşüncelerimizle yaşayan insanlarız.meditasyonların düşüncelerimizi kontrol etmede, etkisi çok iyi ,herkeze tavsiye ederim, bu sayede zihnimiz farklı düşünmeye ,farklı bakış açısına sahip oluyor. ve doğru bir şekilde programlamış oluyor zihnimiz.:KK75::KK37::21::kahve::KK69:

Evettt ben yapıyorum ve gerçekten işe yarıyor

Oldu oldu şükürler olsunn :KK55:

Nasıl yapıyorsunuz kızlar ? Bu aralar bende merak ediyorum meditasyonu

Valla ben olumlama çok yapıyorum inanıyorum şükrediyorum evimin heryerini köşeler özellikle sirke ve tuzla silerim pozitif enerjiyi dagınıklık toz vs etkilediği için mutlaka temiz ve toparlı tutarım cok fazla eşya tutmak iyi değil baya bi sadeleştirdim tütsü aralıklarla yakıyorum 2 gunde bir veya her gün ve kesinlikle hergün su sesii doga sesi ve buna benzer müzikler açar 1 saat açık tutarım dualarım var onları okuyorum vede meditasyon videoları var onları dinleyip uyguluyorum kesinlikle iyi geliyor tavsiye ederim

YouTube'da dineldigim bi kanal var. Meditasyonu sifalandirma türü şeyler paylasiyorlar. Ben paylasimlarini seviyorum ve bazen yatarken de meditasyon yapiyorum.
Meditasyon benim konsantrasyonumu arttirdi sanirim. Kanal ismi yazabiliyor muyuz?

YouTube'da dineldigim bi kanal var. Meditasyonu sifalandirma türü şeyler paylasiyorlar. Ben paylasimlarini seviyorum ve bazen yatarken de meditasyon yapiyorum.
Meditasyon benim konsantrasyonumu arttirdi sanirim. Kanal ismi yazabiliyor muyuz?
Yazabilirsiniz bilgi paylasimi amac.
Merak ettim bende.

Valla ben olumlama çok yapıyorum inanıyorum şükrediyorum evimin heryerini köşeler özellikle sirke ve tuzla silerim pozitif enerjiyi dagınıklık toz vs etkilediği için mutlaka temiz ve toparlı tutarım cok fazla eşya tutmak iyi değil baya bi sadeleştirdim tütsü aralıklarla yakıyorum 2 gunde bir veya her gün ve kesinlikle hergün su sesii doga sesi ve buna benzer müzikler açar 1 saat açık tutarım dualarım var onları okuyorum vede meditasyon videoları var onları dinleyip uyguluyorum kesinlikle iyi geliyor tavsiye ederim
Hangi tütsüden yakıyorsun canım ve hangi duaları okuyorsun ?

Hangi tütsüden yakıyorsun canım ve hangi duaları okuyorsun ?

Kötü enerjileri götürsün die lavanta tütsüsü
Aşk için gül
Dua ve meditasyon için ambar tütsüsü yapıorm :)

Dualarda ya semii
Ya cami ya vedud
Ya musavvir
Ya vehhap
Vs çekiyorumm:)

Vee tuğçe ısınsuyn ya vedud kitabındaki duaları yapıorm mutlaka öneririm

Kötü enerjileri götürsün die lavanta tütsüsü
Aşk için gül
Dua ve meditasyon için ambar tütsüsü yapıorm :)

Dualarda ya semii
Ya cami ya vedud
Ya musavvir
Ya vehhap
Vs çekiyorumm:)

Vee tuğçe ısınsuyn ya vedud kitabındaki duaları yapıorm mutlaka öneririm
Hiç duymadım canım o kitap nasıl bir kitap?

Az önce stresle baş etmenin yollarıyla ilgili meditasyon izledim, gerçekten çok iyi geliyor.karşınızda birisi sizinle konuşuyor ve tavsiyeler veriyomuş gibi oluyor,.bi nevi arkadaşınızla sohbet ettiğinizi ve tavsiyeler aldığınızı düşünün, onun gibi oluyor.ve bakış açınız bi nebzede olsa değişiyor.

Az önce stresle baş etmenin yollarıyla ilgili meditasyon izledim, gerçekten çok iyi geliyor.karşınızda birisi sizinle konuşuyor ve tavsiyeler veriyomuş gibi oluyor,.bi nevi arkadaşınızla sohbet ettiğinizi ve tavsiyeler aldığınızı düşünün, onun gibi oluyor.ve bakış açınız bi nebzede olsa değişiyor.

Kesinlikle netten acıp meditasyon cok dinlerim

X