• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Slm arkadas geçmiş olsun ben elif hnm a gittim çok memnun kaldım muayene ucreti 80 tl
Çok teşekkür ederim korkularım olduğu icin doçent suna hanım yada doçent yardımcısı hale hanımı düsündüm ama fiyatları ne kadar bilmiyorum.

Çok teşekkür ederim korkularım olduğu icin doçent suna hanım yada doçent yardımcısı hale hanımı düsündüm ama fiyatları ne kadar bilmiyorum.
Merhaba ben bagcilar medipolde suna hanima gidiyorum cok ta memnunum. Muanesi 190 tl diye biliyorum. Tavsiye ederim cok ilgili bir dr. Cok yogun oluyor randevu bulmak biraz slkinti. Ama duzenli gitmeyi dusunursen seni taniyor zamanla sana kendide randevu veriyo aradan aldigi oluyor.

bebeğim erkek doğdukdan snra sünnetini yaptırmak istiyorum medipol megada yaptıran varmı doğum sonrası sünnet ?
Sunnet icin esenler medipoldeki cocuk cerahini tavsiye edebilirim gercekten cokgusel sunnet yapiyor. Esenler medipolde calistigim icin biliyorum cocuk drlari onu tavsiye ediyo haftanin 3 gunu gelliyor. Benimde oglum olucak39 haftaligiz insallah 4.5 aylik oldugunda çaglar beye sunnet ettircem insallah

Suna hanımın muayne ücreti ne kadar acaba ve memnunmusunuz kendisinden

Merhaba ,
Oncelikle cok gecmis olsun. Suna hnmdan cok memnunum. Ilk ogrendigimden beri kendisindeyim.cok titiz biri .randevulari cok yogun oluyor ama kesinlikle basindan savmiyor seni cok detayci.ucreti sgkli 200 sanirim.ben özel sigortadan gidiyorum net rakami bilemiyorum

Merhaba ben bagcilar medipolde suna hanima gidiyorum cok ta memnunum. Muanesi 190 tl diye biliyorum. Tavsiye ederim cok ilgili bir dr. Cok yogun oluyor randevu bulmak biraz slkinti. Ama duzenli gitmeyi dusunursen seni taniyor zamanla sana kendide randevu veriyo aradan aldigi oluyor.
Çok tesekkür ederim

Merhaba ,
Oncelikle cok gecmis olsun. Suna hnmdan cok memnunum. Ilk ogrendigimden beri kendisindeyim.cok titiz biri .randevulari cok yogun oluyor ama kesinlikle basindan savmiyor seni cok detayci.ucreti sgkli 200 sanirim.ben özel sigortadan gidiyorum net rakami bilemiyorum
Teşekkür ederim sağolun

Onceki yorumlarda 50 tl gibi yorumlar yaziyor.2 yilda 190 tl ye cikmis bence cok

Arkadaslar bende plasenta previea+2 adet polip +kalp şeklinde rahim+demir eksikliği anemisi ve bir kaç ciddi alerjim var.
Iyi bir doktor arıyorum
Su ana kdar atakent acibadem e gittim. Ama doğum 7000 lira epidural sezeryan.
Muayene de 120 uzman, 250 Prof.
Enson sünneti de 1400-150
Sıradışı durumlar nedeni ile şimdilik gidiyorum ama altından kalkabileceğim rakamlar da değil.
Mefipol Mega Üniv. Hastanesinde arkadaşım doğum yaptı, hastahane güzel dedi.
Ben beylikduzu nde oturuyorum. Yol tam eziyet.
Ama mecbur kalırsam katlanacagim
Ben bişeyler sormak istiyorum.

Benim durumumu yaşayan ve konusunda uzman Dr tavsiye edecek olan var mı
Ben 5 dk lik muayene süreleri var diye duydum, doğru mu
Özel sigorta için tabii ki biraz gec kaldım ama ücretler doçent için ne kadar bilen var mı
Hastahane hijyenik mi
Doğum sonrası sezeryan da odalar Temin düzgün mu, hemşireler ilgili mi
Emzirme yıkama gibi konularda gerekli bilgi eğitim veriliyor mu
Doğumdan sonra refakatçi durumu nedir
Süreci tamamlayan arkadaşlar benimle bildiklerini paylaşırsa çok memnun olurum.

Ben duzenli bir sekilde medipol megaya gittim doc.ebru ozturktu drum o ayrilinca doc. Dr suna ozdemire gectim muanesi 190 tl cok memnunum 15 gun once dogumumuda sipinal sezaryanla yaptim hastane temiz memnun kaldik biz bir slkinti yasamadik bevek hemsireleri cok iyi emzirme eyitimi veriliyo bebegin bakimini sen yapiyosun ama saat basi gelip ilgileniyorlar nezaman emzirdigini kac dk emdigini soruyolar. Kesinlikle mamaya karsilar once anne sutu diyo hemsireler bu cok guzel bir sey. Uzmana gitmeyi dusunursen derya hanimi tavsiye edebilirim arkadasim gidiyor cok memnun cokta hastasi varmis soyismini bilmiyorum. Dogumdan sonra sezaryan olursan 2 gece kaliyorsun iki gunde toparlaniyorsun zaten yaninda 1 kisi kalabiliyor benim yanimda esim kalmisti. XAllah yardimciniz olsun.

Medipol megada doğum yaptım 9 ay boyunca Nagehan hanima gittim normal doğum yaptım doğuma sansliydimki Nagehan hanim girdi mükemmel bir doktor tavsiye ederim muayene ücreti 80 tl

Böyle bir forum bulduğum için çok Mutlu oldum, daha önce yazılanları okumadım bu hastanenin adını bir daha duymam inşallah.21 nisan da 4 saat süren plastik cerrahi ameliyatı oldum uyanırken ağrı kesicim yapılmadığı için operasyon yapılan yer jilet ile doğranmış gibi bir acı ile uyandım, hiç ısıtılmadığımdan o kadar titriyordum ki yatak sarsılıyordu(standartta uyanma bölümüne alındığınızda ağrıkesiciniz yapılır, sıcak hava verilir gayet konforlu uyanırsınız) uyandıktan 4 saat sonra yemeğiniz verilir ki siz de bir an önce ayağa kalkar iyileşme sürecine girersiniz benim yemeğim iki kere uyarımız ile ancak 1,5 saat gecikme ile geldi, ameliyattan geldikten 18:30 ile 01:00 arasında hiç durmadan yan odamda ki odada 5 tane Libyalı erkek bağıra çağıra konuşuyordu, odamda durulur gibi değildi, hemşire uyarmasına rağmen hiç susmayınca refakatçim kapılarına gitti, hastane tercümanı "siz hasta iseniz bu da hasta, hastanın canı sıkılıyor arkadaşları ile sohbet etmek istiyor " cevabını aldık hastane güvenliğini çağırıp odamızı değiştirdik 554 nolu odada sakın kalmayın hastane yemekhanesinin havalandırma sisteminin üzerinde bir oda havaalanı gibi neyse ancak gece 01:30 da standart bir odaya geçtik, talep edilen herşey gecikmeli geliyor.bu hastanede bu hizmet koşullarını dikkate alarak beklentinizi oluşturun

Bende 5 haftalik hamileyim, Yeliz hanima gitmistim bu hafta tekrar randevum var simdilik iyi gibi ama bilemiyorum. Daha once muayene olan ya da doktor hakkinda deneyimi olan var mi acaba?

Böyle bir forum bulduğum için çok Mutlu oldum, daha önce yazılanları okumadım bu hastanenin adını bir daha duymam inşallah.21 nisan da 4 saat süren plastik cerrahi ameliyatı oldum uyanırken ağrı kesicim yapılmadığı için operasyon yapılan yer jilet ile doğranmış gibi bir acı ile uyandım, hiç ısıtılmadığımdan o kadar titriyordum ki yatak sarsılıyordu(standartta uyanma bölümüne alındığınızda ağrıkesiciniz yapılır, sıcak hava verilir gayet konforlu uyanırsınız) uyandıktan 4 saat sonra yemeğiniz verilir ki siz de bir an önce ayağa kalkar iyileşme sürecine girersiniz benim yemeğim iki kere uyarımız ile ancak 1,5 saat gecikme ile geldi, ameliyattan geldikten 18:30 ile 01:00 arasında hiç durmadan yan odamda ki odada 5 tane Libyalı erkek bağıra çağıra konuşuyordu, odamda durulur gibi değildi, hemşire uyarmasına rağmen hiç susmayınca refakatçim kapılarına gitti, hastane tercümanı "siz hasta iseniz bu da hasta, hastanın canı sıkılıyor arkadaşları ile sohbet etmek istiyor " cevabını aldık hastane güvenliğini çağırıp odamızı değiştirdik 554 nolu odada sakın kalmayın hastane yemekhanesinin havalandırma sisteminin üzerinde bir oda havaalanı gibi neyse ancak gece 01:30 da standart bir odaya geçtik, talep edilen herşey gecikmeli geliyor.bu hastanede bu hizmet koşullarını dikkate alarak beklentinizi oluşturun

yaşadığın şeyler çok talihsiz olmuş senin için.. ben 1 senedir o hastaneye gidiyorum şuan gebelik takibimi de orada görüyorum. bende geçen sene ameliyat olmuştum sende olmaması gerekenler olmuş ama bende olması gerektiği gibiydi. annemin iki ameliyatından biliyorum başka hastanede odaya gelince üzerine ne varsa örterdik üşüdüğü için ama ben bu hastanede sıcak altında kendime geldim gözümü ilk açtığımda ki kelimem ağrım vardı hemen ağrı kesici yapıldı. odaya getirildiğimde de tekrar iğne yapıldı ağrım var diye yemekte 2 saat içinde geldi.. çıkışta iyi olmama rağmen görevliler kendileri çıkardılar sandalyeyle .. dediğim gibi senin ki büyük talihsizlik olmuş umarım hiç bir yerde hiçbir kimse yaşamaz kötü tecrübeler

Suna Hanım için doğum fiyatları;
Normal 1500 lira epidural isterseniz ayrıca 400 daha ekleyin.
Sezeryan ise anestezi şekline bakılmaksızın 2850 lira dendi.
Suna hanım iyi bi doktor bence. Bir defa gittim ama gayet tatminkar geldi bana.
Ultrason muayenelerinde kullanılan cihazların teknolojileri epeyce eski maalesef.
Doğumhanedekiler vs nasıldır bilemiyorum.
Suna hanım soruları cevaplıyor, elinden geldiğince de açıklama yapıyor. Sizi bi karmaşaya sürüklemiyor. Naif bi bayan kendisi. Biraz fazla kısık sesle konuşuyor, iç kulağı dışarı çıkarmakta fayda var :)

Forumdaki arkadaşlara bi sorum olacak. Suna hanım a sezeryan olan var mı. Sezeryan dikişleri nasıl. Bohça diker gibi mi dikiyorlar yoksa Acıbadem gibi incecik bir dikiş mi oluyor.
O konuda biraz tereddütlerim var açıkçası.
Çünkü ultrason cihazları epeyce eski teknoloji idi.

Suna Hanım için doğum fiyatları;
Normal 1500 lira epidural isterseniz ayrıca 400 daha ekleyin.
Sezeryan ise anestezi şekline bakılmaksızın 2850 lira dendi.
Suna hanım iyi bi doktor bence. Bir defa gittim ama gayet tatminkar geldi bana.
Ultrason muayenelerinde kullanılan cihazların teknolojileri epeyce eski maalesef.
Doğumhanedekiler vs nasıldır bilemiyorum.
Suna hanım soruları cevaplıyor, elinden geldiğince de açıklama yapıyor. Sizi bi karmaşaya sürüklemiyor. Naif bi bayan kendisi. Biraz fazla kısık sesle konuşuyor, iç kulağı dışarı çıkarmakta fayda var :)

Forumdaki arkadaşlara bi sorum olacak. Suna hanım a sezeryan olan var mı. Sezeryan dikişleri nasıl. Bohça diker gibi mi dikiyorlar yoksa Acıbadem gibi incecik bir dikiş mi oluyor.
O konuda biraz tereddütlerim var açıkçası.
Çünkü ultrason cihazları epeyce eski teknoloji idi.
Merhaba.. Ben derya hanıma sezeryan oldum dikiş izim hatta dikiş bile demeyelim:) incecik bir çizgi. Arkadaşım suna hanıma sezeryan oldu onunkide öyle gul5834 gul5834

Bugün hastane yönetiminden Emine hanım arayıp yaşananlar için özür diledi, gerekli önlemlerin alındığını araştırmaların yapıldığını belirtti ben özellikle kat hizmetleri-oda konusunda sorun yaşadığımı başka bir hastanın aynı sorunları yaşamaması adına şikayette bulunduğumu belirttim sonuçta ben bir gece kaldım, başarılı Dr Um sayesinde güzel ve sağlıklı bir operasyon sonucum oldu, yönetimin şikayetimi dikkate alıp konuyu dikkatli araştırması bana dönüş yapmalarından çok memnun oldum, inşallah bundan sonra hiçbir sorun yaşanmaz alınan önlemler ile memnuniyet artar.Operasyonumu gerçekleştiren Dr 'ma ve geri dönüşleri için hastane yönetimine teşekkür ediyorum.

Ben duzenli bir sekilde medipol megaya gittim doc.ebru ozturktu drum o ayrilinca doc. Dr suna ozdemire gectim muanesi 190 tl cok memnunum 15 gun once dogumumuda sipinal sezaryanla yaptim hastane temiz memnun kaldik biz bir slkinti yasamadik bevek hemsireleri cok iyi emzirme eyitimi veriliyo bebegin bakimini sen yapiyosun ama saat basi gelip ilgileniyorlar nezaman emzirdigini kac dk emdigini soruyolar. Kesinlikle mamaya karsilar once anne sutu diyo hemsireler bu cok guzel bir sey. Uzmana gitmeyi dusunursen derya hanimi tavsiye edebilirim arkadasim gidiyor cok memnun cokta hastasi varmis soyismini bilmiyorum. Dogumdan sonra sezaryan olursan 2 gece kaliyorsun iki gunde toparlaniyorsun zaten yaninda 1 kisi kalabiliyor benim yanimda esim kalmisti. XAllah yardimciniz olsun.

Merhaba. Ben de bu hastaneyi araştırıyordum. Suna hanım için doğum fiyatları nedır ?

Merhaba. Ben de bu hastaneyi araştırıyordum. Suna hanım için doğum fiyatları nedır ?

Merhaba
Normal doğum 1400
Epidural normal 1900
Epidrual sezeryan 2850
Suna hanım ın muayene ücreti 10 tl sgk lı için

Back