• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Edindiğin ekstra bilgileri de burda paylaşırsan süper olur.
Bi de benden daha önce gideceksin madem bişey daha sorar mısın rica etsem.
Doğuma kendi doktorumuz mu giriyor mesai saatleri dışında olursa. Bunun için fark ödüyor muyuz.

Doğuma kendi doktorumuz mu giriyor mesai saatleri dışında olursa. Bunun için fark ödüyor muyuz.

Sorarım canım ama okuduğum kadarıyla ek ücretle geliyormuş ama sorar kesinleştiririm

Bende geçen sene haziranda medipolde doğum yaptım. Ekstra 400-500₺ verip mesai saatleri dışında kendi doktorunuzu çağırabiliyorsunuz ama sizler doğum yapana kadar fiyatlar değişecektir o yüzden doğuma yakın medimuhasebeyi arayıp bilgi almanızı tavsiye ederim. Benim şansıma suyum gelip hastaneye gittiğimde doktorum nöbetten çıkıyordu acil sezeryan olmam gerekiyordu doktor tüm gece nöbetteydi diye güvenemedim Bide benim doktorum operatör dr du doğumu yaptıracak olan yard.doç o yüzden aynı fiyat nasılsa dedim ona yaptırdım

Merhaba kızlar,
Dün mega medipol Derya hn. Gittim. İlk izlenimim çok tatlı, güleryüzle olduğu. B-hcg değerim 755ti. Ultrasonda birşey görünmedi. Haftaya çarşamba çağırdı değerler düzenli yükselirse o zaman ayrıntılı konuşacağız dedi.

Merhaba Bayanlar,
Hamileliğimde bu sitenin bana faydası çok oldu. Bu nedenle ben de size detaylı yazmaya calısacagım. Sorularınız olursa cevaplarım. 4 şubat 2016 da kızım mega medipolde genel anestezi altında sezeryanla dünyaya geldi. Ben önceki gebeliğimde preeklampsi yaşadığım için bu hamilelik dönemim zor geçti. Tam teşekküllü bir hastahane olduğu ve bize de yakın olduğu için medipolü tercih ettik. Medipolden doğumda memnun kaldım.

Doğum fiyatları sezeryan normal kadın dogumcular 1900 tl. Eğer bir doçente mesela Suna hanıma giderseniz +900 tl fark fiyatı ödüyorsunuz. Eğer gece veya doktorunuz yoksa o zaman başka doktor doğuma giriyor. Kendi doktorunuz gelmiyor.
Riskli gebelik konusunda Suna hanım harikadır. Ama çok yoğun bir doktor. Ulaşılması hem kolay hem zordur. Bu nedenle ilk suna hanıma başlamıştım. Sonrasında Derya Yaşar la devam ettim. Ama ben son günde eşimden grip kaptım. Bu nedenle bebek taşikardiye girince derya hanım bana 1 günlük hastahane yatışı verdi. NST da taşikardi devam edince o gece nöbetçi olan dr Selcen hanım bizimle konuşup sezeryana ikna etti. Biz de bebek tehlikeye girmesin diye gece 2 de sezeryanı kabul ettim. Sezeryan doğumda Derya hanım veya Duygu Işıl hanım çok iyiymiş. Ama normal doğumda da tecrübeliler. Her doktor malum bir alanda daha çok eğiliyor.

Hastahanede sancı odasını da gördüm. Odalar tek kişilik. Odalar fazla büyük deil ama rahat. Önceki yazılarda loğusa serbeti verilmediği yazmış. Yanlış. Dogumdan bir müddet sonra kapı süsünüz kaşı dışına asılıyor. Loğusa şerbeti de özel bardaklarıyla odanıza bırakılıyor. Hemsireler hususen bebek hemşireleri çok ilgili.

Dogumdan 5 gün sonra bebeğimin kontrolüne gittiğimizde aşırı kilo kaybı ve sodyum fazlalığından ötürü , ( vücut aşırı su kaybetmiş.) bebeğime yatış verdiler. O girp halimde bebeğimi bırakmadım. Ben de anne bebek bakım ünittesinde birlikte kaldık. Yeni doğan yogunbakımı da böylece görmüş oldum. Hemsireler ilgili, işleri çok zor. Çünkü çok bebek var başka hastahanelerden buraya gelen. Ama anne sütünün öneminden ötürü mama asla vermiyorlar. Bende de süt gelmemesinden ötürü bebeğim kilo kaybetmiş. Mamaya başlayınca hersey yoluna girdi.

Sadece hastahanede muayene , tahlil nst ücretleri biraz pahalı. Derya Hanım 80 tl idi. ( Ünvanı sadece dr olanlar ) Suna hanım 190 tl. doç olduğu için. Bir de bir hastalığa yakalansanız hemen tahlil veren bir hastane. Nst ücretleri 40 tl. Her seferinde ücret ödüyorsunuz. Genelde de doktorlar zaten nst ye muhakkak sokuyorlar. Danışıklı döğüş.

Çocuk doktorlarından memnun kalmadım. Başka bir yere götürüyorum şu anda. Keşke anne sütü gelmemesi riskine karşı mama verilmesi gerektiğini uyarsalardı. Yogun bakıma gereksinimimiz kalmayacaktı.

Derya Hanımı şiddetle tavsiye ederim. İlgili ve anlatan bir doktor. Kapıda çok sıra bekleseniz de ona gitmeye değer. Riskli gebeliği olanlara önce Suna hanıma başlayıp sonrasında doktor değiştirmenizi tavsiye ederim. sonuçta riski gebeliği olanlar normal değil sezeryan doğum yapacaklar. ( Hastahanenin de aldığı bir kararmış bu ) Onlar da ordaki hangi doktora gitseler sıkıntı yaşayacaklarını sanmıyorum. Ama sezeryanda deneyimi fazla olduğu için Derya hanım derim. Benim gibi acil durumda başka doktora denk gelmezseniz tabi. Bu da kısmet tabi. Doğumda ne olacağı hiç beklenmiyor.

Derya Hanımı şiddetle tavsiye ederim. İlgili ve anlatan bir doktor. Kapıda çok sıra bekleseniz de ona gitmeye değer. Riskli gebeliği olanlara önce Suna hanıma başlayıp sonrasında doktor değiştirmenizi tavsiye ederim. sonuçta riski gebeliği olanlar normal değil sezeryan doğum yapacaklar. ( Hastahanenin de aldığı bir kararmış bu ) Onlar da ordaki hangi doktora gitseler sıkıntı yaşayacaklarını sanmıyorum. Ama sezeryanda deneyimi fazla olduğu için Derya hanım derim. Benim gibi acil durumda başka doktora denk gelmezseniz tabi. Bu da kısmet tabi. Doğumda ne olacağı hiç beklenmiyor.
Teşekkür ederiz canım çok düşüncelisin, çok faydalı bilgiler vermişsin. Derya hanima gittim ben de ilk randevumda. Çok pozitiftir.

Merhaba bugun muhasebeye gittim fiyat bilgileri için sevgi hanım yokmuş bugün odaları falan gezemedik ama fiyat bilgilerini aldım. Eğer kendi doktorunu istersen mesai dışı 1000 lira ücreti varmış duruma göre her doktor da gelmeyebiliyormuş

Merhaba arkadaşlar.
Ben de sordum seminer günü. Bu arada seminer oldukça verimli ve güzeldi. Bi daha olursa haber veririm, mutlaka katılın da derim.
Dikişler lazer.
Suda doğum da var diyorlar ama aslında sancı kısmını suda geçiriyorsun, doğum için masaya alıyorlar haberiniz olsun. Yani tam anlamı ile suda doğum uygulamaları yok.
Odalar müsaitlik durumuna göre ayarlanıyor ve hepsi de havalandırma falan üstü. 2 boy oda var, biri benim evin banyosu büyüklüğünde :)
Eğer doğum mesai saatleri dışında olursa kendi doktorunu talep edebiliyorsun, ama tabii ki bunun için 1000 tl gibi bir ödeme söz konusu. Ayrıca doktorun müsaitlik durumu da önemli.
Bebeği yıkama ile ilgili bi soru vardı sanırım, göbeği düşene kadar yıkamayı tavsiye etmiyorlar, siliyorlar sadece.
Epidural doğumda (normal ya da sezeryan) anne ile bebeği doğar doğmaz bir kaç saniye bir arada tuttuklarını söylüyorlar. Doğar doğmaz hemen yanımızdan alıp götürmüyorlar. Anne bebek temasına önem veriyorlar.
Tetkikler dışında da annenin yanından pek ayırmayı tercih etmiyorlarmış.
Topuk kanı, işitme testi, K vitamini uygulaması ve Hepatit B aşısı yapıyorlar bebeğe.
Normal doğum düşünenler için ek bilgi; sancı odaları ile doğumhaneler arası bir koridor sadece, ve sancı odalarına sadece bayan refakatçi alıyorlar. Eş dahil erkek almıyorlar. Ayrıca doğuma da eş almıyorlar bilginiz olsun.
Ama oda refakatçisi olarak bayan erkek fark etmiyor. Sadece 1 den fazla kişi almıyorlar.
Ücretler ile ilgili olarak da doğum için gidince para peşin diyorlar :)

Hastahanede yenidoğan sünneti için bir birim ya da teknolojik altyapı yok. Yenidoğan sünneti yapmıyorlar, haliyle tavsiye de etmiyorlar.

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar. epey bir soru-cevap durumu oldu. Aklınıza takılan bir şey var ise öğrendiklerime göre cevaplarım. Olmadı Çarşamba zati kontrolüm var :) yine sorarım.

merhaba medıpol megada dr. ayfer özbek e sezeryan la doğum dusunuyorum bılgısı olan varmı sezeryanda nasıl bı doktor sızce gıdenler lutfen cevap beklıyorum.

Elif hanim agidenler var mı acaba
Merhaba.ben elıf hanıma gıdıyorum.oldukca sakin bir doktor.sorularıma cevap alabılıyorum.randevulrı evet oldukca yogun.ancak muaneden cıktıktan sonra bır sonrakı randevunuzu alırsanız sıkntı yaşamazsınız.

Back