- 20 Temmuz 2015
- 378
- 237
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Edindiğin ekstra bilgileri de burda paylaşırsan süper olur.
Bi de benden daha önce gideceksin madem bişey daha sorar mısın rica etsem.
Doğuma kendi doktorumuz mu giriyor mesai saatleri dışında olursa. Bunun için fark ödüyor muyuz.
Sorarım canım ama okuduğum kadarıyla ek ücretle geliyormuş ama sorar kesinleştiririm
Teşekkür ederiz canım çok düşüncelisin, çok faydalı bilgiler vermişsin. Derya hanima gittim ben de ilk randevumda. Çok pozitiftir.Derya Hanımı şiddetle tavsiye ederim. İlgili ve anlatan bir doktor. Kapıda çok sıra bekleseniz de ona gitmeye değer. Riskli gebeliği olanlara önce Suna hanıma başlayıp sonrasında doktor değiştirmenizi tavsiye ederim. sonuçta riski gebeliği olanlar normal değil sezeryan doğum yapacaklar. ( Hastahanenin de aldığı bir kararmış bu ) Onlar da ordaki hangi doktora gitseler sıkıntı yaşayacaklarını sanmıyorum. Ama sezeryanda deneyimi fazla olduğu için Derya hanım derim. Benim gibi acil durumda başka doktora denk gelmezseniz tabi. Bu da kısmet tabi. Doğumda ne olacağı hiç beklenmiyor.
Edindiğin ekstra bilgileri de burda paylaşırsan süper olur.
Bi de benden daha önce gideceksin madem bişey daha sorar mısın rica etsem.
Doğuma kendi doktorumuz mu giriyor mesai saatleri dışında olursa. Bunun için fark ödüyor muyuz.
?????Ozlem kesiktas hakkında bilgisi olan var mı acaba
Ben gittim kendisine iki defa.sonra cok yogun oldugu icin istedigin zaman randevu bulamadigim icin biraktim.simdi tuba nadide hanima gidiyorum.Elif hanim agidenler var mı acaba
Merhaba.ben elıf hanıma gıdıyorum.oldukca sakin bir doktor.sorularıma cevap alabılıyorum.randevulrı evet oldukca yogun.ancak muaneden cıktıktan sonra bır sonrakı randevunuzu alırsanız sıkntı yaşamazsınız.Elif hanim agidenler var mı acaba