• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Merhaba.. Ben derya hanıma sezeryan oldum dikiş izim hatta dikiş bile demeyelim:) incecik bir çizgi. Arkadaşım suna hanıma sezeryan oldu onunkide öyle gul5834 gul5834

Lazer ile dimi dikişler.
Epidural mi oldun peki?
Epidural ya da Spinal sezeryanı da araştırıyorum.
Anestezisyenleri tecrübeli mi acaba. Sonrasında ağrı sızı çok çektin mi.
Ben ultrason cihazlarını görünce 1980 model, biraz tereddüte düştüm açıkçası. Yoksa doktoru beğendim yani.
Ama ultrason cihazı da o kadar çağ dışı olmaz ki. Bunlar doğumhane de ne kullanıyor acaba diye bi endişelendim sonradan.
Bilgi ve tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.

Merhaba
Normal doğum 1400
Epidural normal 1900
Epidrual sezeryan 2850
Suna hanım ın muayene ücreti 10 tl sgk lı için

Hemen yukarda yazmışsınız zaten teşekkür ederim tekrardan cevap verdiğiniz için :) suna hn. Kendisi giriyor mu doğumlara acaba saat kaç olursa olsun? Bilginiz var mı?

Lazer ile dimi dikişler.
Epidural mi oldun peki?
Ben ultrason cihazlarını görünce 1980 model, biraz tereddüte düştüm açıkçası. Yoksa doktoru beğendim yani.
Ama ultrason cihazı da o kadar çağ dışı olmaz ki. Bunlar doğumhane de ne kullanıyor acaba diye bi endişelendim sonradan.
Evet dikişler lazer. Sezeryanda epidural yapmıyorlar sadece spinal uyguluyorlar. Benimde en tedirgin olduğum konu anestezi şekliydi. Ameliyathanede anestezi doktorunun kendine güvenine göre karar veririm diye düşğndüm. Doktorla biraz sohbet ettik spinali önerdi. Baktım kendine güveniyor zatende genel anesteziye hiç niyetim yoktu spinal oldum. Çokta doğru yapmışım. Hiç ameliyatta gibi hissetmedim kendimi. Bir kadının yaşayabileceği en muhtesem an o an bence:) uyuşukluğum geçerken ağrı kesici yaptılar çok şükür ağrım sızım olmadı hiç. Dikiş yanmaları oluyor sadece iç tarafta oda bi 10 gün sürüyor. Baş ağrımda olmadı hiç. Çok fazla su kahve ve bitter çikolata tükettim doktorumun tavsiyesiyle. Bebk hemşireleri de harika bu arada. Yani diyeceğim o ki; Allah nadip ederde bi bebeğin daha olursa doktorumuda hastanemide değiştirmem ve sağlık sorunum olmazsa genel anestezi istemem...

Evet dikişler lazer. Sezeryanda epidural yapmıyorlar sadece spinal uyguluyorlar. Benimde en tedirgin olduğum konu anestezi şekliydi. Ameliyathanede anestezi doktorunun kendine güvenine göre karar veririm diye düşğndüm. Doktorla biraz sohbet ettik spinali önerdi. Baktım kendine güveniyor zatende genel anesteziye hiç niyetim yoktu spinal oldum. Çokta doğru yapmışım. Hiç ameliyatta gibi hissetmedim kendimi. Bir kadının yaşayabileceği en muhtesem an o an bence:) uyuşukluğum geçerken ağrı kesici yaptılar çok şükür ağrım sızım olmadı hiç. Dikiş yanmaları oluyor sadece iç tarafta oda bi 10 gün sürüyor. Baş ağrımda olmadı hiç. Çok fazla su kahve ve bitter çikolata tükettim doktorumun tavsiyesiyle. Bebk hemşireleri de harika bu arada. Yani diyeceğim o ki; Allah nadip ederde bi bebeğin daha olursa doktorumuda hastanemide değiştirmem ve sağlık sorunum olmazsa genel anestezi istemem...

Çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattın inan ki.

Hemen yukarda yazmışsınız zaten teşekkür ederim tekrardan cevap verdiğiniz için :) suna hn. Kendisi giriyor mu doğumlara acaba saat kaç olursa olsun? Bilginiz var mı?

Yok maalesef bilgim. 24 ünde anne bebek eğitimi var sabah. Ona gidicem. Gidince sorarım senin için.
Ama genel yorumlarda mesai saatleri dışında ek ücretle bazı doktorların geldiği yazıyordu. Şu an uygulamayı bilmiyorum tabii ki.

Yok maalesef bilgim. 24 ünde anne bebek eğitimi var sabah. Ona gidicem. Gidince sorarım senin için.
Ama genel yorumlarda mesai saatleri dışında ek ücretle bazı doktorların geldiği yazıyordu. Şu an uygulamayı bilmiyorum tabii ki.

Evet ben de gördüm öyle yorumları ama ilk sayfalardaydı ondan sormak istedim. Çok teşekkürler daha hamile olduğumu yeni öğrendim ve panikteyim de :) fırsat bulup sorarsan çok memnun olurum

Bir kaç sorum daha var? Çok soru sordum ama kusuruma bakmayın :) hastanede odalar tek kişilik değil mi? Sancı odaları Nasıl peki o da kişiye özel mi acaba. Önceki sayfalarda okuduğuma göre eşimiz doğuma giremiyormuş. Şimdiden teşekkürler

Bir kaç sorum daha var? Çok soru sordum ama kusuruma bakmayın :) hastanede odalar tek kişilik değil mi? Sancı odaları Nasıl peki o da kişiye özel mi acaba. Önceki sayfalarda okuduğuma göre eşimiz doğuma giremiyormuş. Şimdiden teşekkürler
Ben sezeryan oldum ama riskli gebelik nedeniyle sık sık gece acile gittim. Gece olduğu için doğumhanede muayne oldum nstye bağlandım. Bebeğimin kalp atışlarının düzensiz olduğu bi zaman sancı odasında müşade altında tuttular beni. Tek kişilikti gayet güzeldi plates topu felan vardı. Eşler dığumhane kapısından içeri giremiyor evet:)

Teşekkür ederim canım. Peki doğuma eşler girebiliyor mu?
senin öyle bir talebin oldu mu?:KK17:
Birde bebeklerin doğduklarında yıkanmaması konusunda uzmanların uyarıları var. Yumuşak ve ıslak bezle silmeli deniliyor. Bazı hastaneler bunu dikkate alıyormuş ve yıkamıyorlarmış.( hastalıklardan korunması ve dış dünyaya alışabilmesi için)
Sizin bebişte nasıl oldu. dikkat ettin mi? ya da doğuma girmeden önce bu ayrıntılar konuşuluyor mu?:KK22:
Sormak istediğim bütün soruları şormuşsun. Sen gittin mi , memnun kaldın mı , doğum oldu mu merak ediyorum

Evet ben de gördüm öyle yorumları ama ilk sayfalardaydı ondan sormak istedim. Çok teşekkürler daha hamile olduğumu yeni öğrendim ve panikteyim de :) fırsat bulup sorarsan çok memnun olurum

Cevaplanmamış sorularını gidince sorarım merak etme. Hatta vaktin varsa bu seminere katıl derim.
İlk hamileliğin mi bilmiyorum. Benim ilk hamileliğim. Sana güzel de bi kitap tavsiye edebilirim.
"Dr Kağan Kocatepe-9 ay 10 gün Hafta Hafta hamilelik" kitabın adı. Diğer sorularına yanıt alınca burdan paylaşırım.
Zaten yesilinci çoğu soruna cevap vermiş :) Sağ olsun beni de çok aydınlattı.

Cevaplanmamış sorularını gidince sorarım merak etme. Hatta vaktin varsa bu seminere katıl derim.
İlk hamileliğin mi bilmiyorum. Benim ilk hamileliğim. Sana güzel de bi kitap tavsiye edebilirim.
"Dr Kağan Kocatepe-9 ay 10 gün Hafta Hafta hamilelik" kitabın adı. Diğer sorularına yanıt alınca burdan paylaşırım.
Zaten yesilinci çoğu soruna cevap vermiş :) Sağ olsun beni de çok aydınlattı.
Çok teşekkürler ilk gebeliğim fakat daha kan testini yeni yaptirdim ilk randevumu aldim bu hastaneden perşembe derya hanima gidicem. Nagihan hanim düşünüyordum aslında , ay sonuna kadar doluymuş , artik ikinci randevuyu da ondan alirim

Kitap için tekesekkur ederim mutlaka edinicem. Eğitime de daha çok yeni olduğu için düşünmedim keseyi bile görmedik daha. Ama doktoruna erkenden karar vermek istiyorum

Canım, kitapta bebeğin haftalık gelişimi ve senin yaşayacağın değişimlerden tut da loğusalık ve yenidoğan bakımına kadar her şey anlatılıyor. Ayrıca hamileliğe hazırlık dönemi ile ilgili de bilgiler var.
Doktor konusuna gelince ben şu ana kadar çok fazla doktor değiştirdim.
En önemli şey doktoruna güvenmen, seni anlaması ve görüşme ve muayenelerden tatminsiz-kafanda soru işaretleri ile ayrılmamış olman. Bana özel bi hastahane plasenta previa dedi mesela, son teknolojilere sahip bir hastahane ayrıca. Ama sonrasında 1 haftada 3 ayrı doktora gittim ve yalan olduğunu öğrendim. Bu nedenle güven çok önemli. Özel hastahanelerde doktorlar normal doğum ile uğraşmamak için böyle şeyler yapabiliyor anlayacağın.
Seçimini yaparken iyi düşün ve sürekli aynı doktoru tercih et derim ben.
İnşallah güzel haberlerini de bizimle burdan paylaşırsın. Perşembe yazmayı unutma. Tebrik ederim. Allah güzel günlerde doğurup kucağına almayı da nasibeder inşallah.

İyi akşamlar hanımlar bu eğitimler ne zaman oluyor bende merak ediyordum var mı diye

İyi akşamlar hanımlar bu eğitimler ne zaman oluyor bende merak ediyordum var mı diye

24 mayıs da sabah 10 da konferans salonunda var. Bağcılar Medipol mega üniversitesi hastahanesinde
Başka bildiğim yok. Paylaşılırsa süper olur

24 mayıs da sabah 10 da konferans salonunda var. Bağcılar Medipol mega üniversitesi hastahanesinde
Başka bildiğim yok. Paylaşılırsa süper olur

Teşekkür ederim. Bende takibimi orada görüyorum ama hiç sormamıştım etkinlikleri

Ben de odaları falan gezip doğum fiyatları aldığım zaman söylediler. İsmimi de kaydettiler. Eşlerinizi ya da arkadaşınızı da getirebilirsiniz dediler hatta

Ben de odaları falan gezip doğum fiyatları aldığım zaman söylediler. İsmimi de kaydettiler. Eşlerinizi ya da arkadaşınızı da getirebilirsiniz dediler hatta

İyiymiş :) kaçıncı haftadasınız ben daha sormadım doğumla ilgili sorular. Bilgilendiren var mı odalarla ilgili bende haftaya gittiğimde görüşeyim

İyiymiş :) kaçıncı haftadasınız ben daha sormadım doğumla ilgili sorular. Bilgilendiren var mı odalarla ilgili bende haftaya gittiğimde görüşeyim

Ben 27+2 deyim. Geçen hafta gittiğimde Kadın doğum bölümünün olduğu katta bi odaya yönlendirmişlerdi beni. Doğum fiyatları, odalar, yeni doğan bölümü vs gezebiliyorsun. Müsait olunca doğumhaneyi de gezdiriyorlar. Ama ben gittiğimde 5 doğum birden vardı şansa boş yer yoktu. Suit odaları henüz görmedim. Diğer odalar tek kişilik. Yeri kötü, havalandırmanın üzeerinde. Ama sadece 1-2 gece kalacağız diye pek de takılmak istemiyorum. Sonuçta otel değil :)
Bazı odalar çok küçük bazıları biraz daha ferah. Hasta yanında 1 refakatçi ve onun yemeğini hastahane karşılıyor.
Doğum fiyatları doktora göre değişiyor. Doçent ve yardımcı doçent arasında sezeryanda sanırım 600 lira fark vardı.
Genç tatlı bi bayan yardımcı oluyor, gebelik danışma gibi bi birimdi sanırım. Pek yerinde bulamıyorsun küçük hanımı ama 10 dk beklersen illa denk gelirsin. :)
Şimdiden sor, gez gör etrafı. içine sinip sinmemesi çok önemli

Ben 27+2 deyim. Geçen hafta gittiğimde Kadın doğum bölümünün olduğu katta bi odaya yönlendirmişlerdi beni. Doğum fiyatları, odalar, yeni doğan bölümü vs gezebiliyorsun. Müsait olunca doğumhaneyi de gezdiriyorlar. Ama ben gittiğimde 5 doğum birden vardı şansa boş yer yoktu. Suit odaları henüz görmedim. Diğer odalar tek kişilik. Yeri kötü, havalandırmanın üzeerinde. Ama sadece 1-2 gece kalacağız diye pek de takılmak istemiyorum. Sonuçta otel değil :)
Bazı odalar çok küçük bazıları biraz daha ferah. Hasta yanında 1 refakatçi ve onun yemeğini hastahane karşılıyor.
Doğum fiyatları doktora göre değişiyor. Doçent ve yardımcı doçent arasında sezeryanda sanırım 600 lira fark vardı.
Genç tatlı bi bayan yardımcı oluyor, gebelik danışma gibi bi birimdi sanırım. Pek yerinde bulamıyorsun küçük hanımı ama 10 dk beklersen illa denk gelirsin. :)
Şimdiden sor, gez gör etrafı. içine sinip sinmemesi çok önemli

Sağlıkla kucağına al canım inşallah :anne: ben aşılamayla gebe kaldım 1 senedir oraya gidip geliyorum hastane olarak memnunum bakalım bende haftaya bi gideyim görüşeyim çok saol canım verdiğin bilgiler için :KK9:

Lazer ile dimi dikişler.
Epidural mi oldun peki?
Merhabalar ben suna hanima sipinal Sezaryan oldum kesinlikle tavsiye ederim. Suan 2 ay aoldu sadece kesilen yerimde hafif bir kizariklik var. Ben konusmustum suna hanimla dikisleri nasil yaptini ve kendimi yoksa asistanlarinmi yaptigini bazi drlar asistanlara birakabiliyo dikisi.ciddi bir dikis agrisi cekmedim parol ictim eve geldigimde 10 gun sizi seklinde agrim oldu dr normal dedi sonucta bir amelayat geciriyosun. Ben suna hanimi kesinlikle tavsiye ederim.

Back