- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende selcen hanıma gidiyorum memnunum gayet iyi bir doktor. Bende haftaya cuma yada cumartesi randevu alcam kendisinemerhaba kızlar bende cuma günü selcen hn randevu aldım tavsiye üzerine 60 tl muayene ücretiymiş inşallah memnun kalırım doğumuda orda düşünüyorum okuduğum kadarıyla herkesde memnun kalmış hastaneden inşallah sğalıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız :) selcen hn hakkında bilgisi olan var mı aranızda inşallah denildiği kadar iyi bi doktordur
Bende selcen hanıma gidiyorum memnunum gayet iyi bir doktor. Bende haftaya cuma yada cumartesi randevu alcam kendisine
Aramak gerekiyor cumartesi günleri için ben 2 ocakta cumartesi günü gitmistim ogleden sonra ordaydi. 2013de orda çalıştım ben yoğun bakım yenidoğan yoğun bakım çocuk doktorları konusunda güvenilir bir hastane. Bisey olmaz dememek lazım ben biraz pimpirikliyim sağlık konusundactesi hastanede olduğunu bilmiyodum bu daha iyi oldu benm için :) hastane hakkında bilginiz varmı ?
Aramak gerekiyor cumartesi günleri için ben 2 ocakta cumartesi günü gitmistim ogleden sonra ordaydi. 2013de orda çalıştım ben yoğun bakım yenidoğan yoğun bakım çocuk doktorları konusunda güvenilir bir hastane. Bisey olmaz dememek lazım ben biraz pimpirikliyim sağlık konusunda
Bi çocuk cerrahi tanıdığım uygun demisti 4-5 sene önce en güzeli çocuk.cerrahi ile konuşmak çünkü o bazı yaş sınırlaması vermişti yeni doğduğumda anlamadığı için çocuk için daha rahat yada tam anlamıyla aklı ermiş olsun sünneti çocuğa anlatarak yaptırın diyordu. Çok zaman olduğu için unutum bende:)valla canım aynen bende senin gibiym etrafımdaki insanlara off dedirtiyorum artık kafamda deli sorular :) sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.. doğum snrası sünnetinide düşünüyorum bu konu hakkında fikrin varmı çalıştım dediğin için soruyorum :)
Bi çocuk cerrahi tanıdığım uygun demisti 4-5 sene önce en güzeli çocuk.cerrahi ile konuşmak çünkü o bazı yaş sınırlaması vermişti yeni doğduğumda anlamadığı için çocuk için daha rahat yada tam anlamıyla aklı ermiş olsun sünneti çocuğa anlatarak yaptırın diyordu. Çok zaman olduğu için unutum bende:)
Erkek çocuğum olacak gibi bir his yok ondan heralde düşünmüyorum:) nedense hamile kaldığımdan beri kız çocuk hissediyorum birde hep ona yorulacak rüyalar goruyorum
Estağfurullah ne baş agritmasi birbirimize sorarak burada yeni şeyler öğreniyoruz iyi oluyor:)hmm anladım tabi dr ile konuşmak gerekicektir ben çalıştığnz için tanık olmuşsunzdur bilginz varmıdır die sordum başınızı ağrıttım çok teşekkür ederim cvpladığınz için ... sağlıklı olsunlarda farketmiyo Allah hayırlı evlatlar nasip etsin ama anneler hissediyo sanki bende başından beri erkek hissediyodum :)
Merhaba ;
Ben 6haftalık hamileyim dün medicana savaş bey'e gittim biraz donuk biri pek memnun kalmadım medipol mega bağcıları tavsşye edermisiniz internette baya araştırdım pek iyi şeyler yazmıyor ama bazı yerlerde iyi şeyler yazıyor lebriz hale hanım ve suna hanım hakkında iyi şeyler okudum bilgisi olan var mı?
Arkadslar merhaba, 2.duzey renkli ulturason ve muayne içinde doc. Dr lebriz hale hanima gidicem medipol megaya gidip bu doktorda doğum yapan veya yapicak olan varmi ? Kararsızlıklarm var iyi yazanda var kötü yorum yapanda. 5dk sürüyormus muaynesi dogrumu acaba 20.haftama giricem hala uygun doktor secemedm kendime bide doğuma nöbetçi kim varsa doktor olarak o griyomus sanrm gece olursa dogrumu? Kendi doktormz gelmiyormu
Merhaba kızlar
Konu dılında birşey sormak istiyorum.bugün dr gittim son regl günüme göre 6+3 haftalık hamileyim geçen hafta ultrasonda dr bişey demedi olumsuz ultrason resmide verdi bugün kalp atışı için çağırdı fakat vahinal ultrasonda bebek görünmüyor dedi kese boş dedi.ctesi tekrar bakalım gözükmezse boş kese olma olasılığı çok yüksek olup gebeliği sonlandırmak zorunda kalabiliriz dedi.sabahtan beri moralim alt üst sütekli ağlıyorum böyle bir durumla karşılaşan yada duyan var mı?
Canım merhaba. Bişey danışmak istedim. Yeni hamileyim. Lebriz hanıma gitmeyi düşümüyorum. Sen başladın mı ona. Memnun musun acaba.Arkadslar merhaba, 2.duzey renkli ulturason ve muayne içinde doc. Dr lebriz hale hanima gidicem medipol megaya gidip bu doktorda doğum yapan veya yapicak olan varmi ? Kararsızlıklarm var iyi yazanda var kötü yorum yapanda. 5dk sürüyormus muaynesi dogrumu acaba 20.haftama giricem hala uygun doktor secemedm kendime bide doğuma nöbetçi kim varsa doktor olarak o griyomus sanrm gece olursa dogrumu? Kendi doktormz gelmiyormu
Suna hanımın muayne ücreti ne kadar acaba ve memnunmusunuz kendisindenBende suna ozdemire gidiyorum. Ama bildigim kadariyla detayli ultrasonu perinatolog prof sebahat atar gurel yapiyor hastanede. Bende 20+5 teyim. Haftasonu detatliya giricem kismetse.
Dogum konusundada evet nöbetçi doktor giriyormus. Ancak dogun yapan arkadaslar doktorlardan da hastaneden de memnun kalmislar. Ben simdilik memnunum
Slm arkadas geçmiş olsun ben elif hnm a gittim çok memnun kaldım muayene ucreti 80 tlMerhaba arkadaslar 1hafta önce 10 haftalık bebegimin kalbi durdu ve almak zorunda kaldilar malesef esenler medipole gidiyordum simdi 3ay sonra tekrar deniycez ilk hamileligimdede 7aydan sonra bebek gelisemedi 35.haftada dogum yaptim oglum saglikli cok sukur bu olaylari yasayinca 3.yu denemekten korkuyorum ve iyi bir doktora ihtiyacim var suna hanim ve lebriz hale hanim arasinda kararsiz kaldim hangisine gidiyorsunuz memnunmusuniz ve muayne ücretleri ne kadar bilgilendirirseniz çok sevininirim