• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Aynı dertten bende muzdaripdim..!! Medikalparkda yapmayı düşünüyordum normal şartlarda doğumumu ama sancı odası çoklu yani kişiye özel değil ve ufacık inanılmaz bunaltıcı, doktorlar rica minnet cevap veriyo oda bulabilirsen..!!!
Arkadaşlarım mega medipolu çok övdü hiç bilmediğim bi hastane hatta gidip bakmadım bile nöbetci dr artık kim denk gelirse onda doğum yapıcam..
Kadın doğum bölümündeki doktorlar için hiç kimseden olumsuz bişey duymadım hepsinden çok memnunlar..
Ayrıca yazdıklarınızı okuyunca içim çok daha rahatladı teşekkürler :KK200:
Rica ederim gonul rahatligiyla kendini emanet edebilirsin

merabalar . ben şuan çindeyim ama 16 ocak türkiyeye gelcem. ve anadolu yakasında doktor ve hastane arıyorm . derya diye bir doktordan bahsettiğinizi gördüm hangi hastane ve hangi semtte ? :)

merabalar . ben şuan çindeyim ama 16 ocak türkiyeye gelcem. ve anadolu yakasında doktor ve hastane arıyorm . derya diye bir doktordan bahsettiğinizi gördüm hangi hastane ve hangi semtte ? :)
Merhaba... Hastane avrupa yakasında bağcılarda

Kizlar gunseli hanima giden yokmu pazartesiye aldim randevu ama cok merak ediyorum

Canm gayt kaliteli hemsireleri hasta bakicilari superler hepsi isinde usta bende normal dogum yaptim orda 15 gun once doktorumda derya hanimdi
Balli_kurabiyem43705088 .!.:
Canm gayt kaliteli hemsireleri hasta bakicilari superler hepsi isinde usta bende normal dogum yaptim orda 15 gun once doktorumda derya hanimdi
Allah analı babalı buyutsun;) ben de gebelik takibi ve doğum için ilgili ve tam donanımlı bi hastane arıyorum. Sizin dok.derya han.memnunsunuz anlattıklarını belli.acaba sezaryen dogum ücreti, muayene ne kadar.bur de odalar tek kişilik mi

Herkese slm arkadaslar 30. Haftamdayım elif hnm a başladım ilk defa gittim 2 hafta sonra yine gel dedi hayırlısı olsun hakkımızda benım akşıma takılan çatı muayenesi nasıl oluyor ve elif hnm a giden varmı

Arkadaşlar bende medipol megaya gitmeyi düşünüyorum oğlum 2buçuk yıl önce orda bademcik ameliyatı oldu temiz donanımlı bir hastane kadın doğum doktoru kimi önerirsiniz tecrübeli bir doktor arıyorum

Benim bir arkadaşım Atlas a gidiyor

Daha erken diye ben hastaneyle gorusmedim ama bi yerde yazanları gordum. Normal doğum 900 sezeryan 1800-1900 gibi biseydi sanırım medipol doğum için uygun bir hastane

Daha erken diye ben hastaneyle gorusmedim ama bi yerde yazanları gordum. Normal doğum 900 sezeryan 1800-1900 gibi biseydi sanırım medipol doğum için uygun bir hastane
Ben Sefaköy Medipole gidiyorum orda normal 600 sezeryan 1000 ama dediğin gibi kaliteye göre uygun

Sefakoy bana çok uzak kalır bide Nevada ben daha önce çalışmıştım orayı iyi biliyorum kadindogumculari tanimiyorum Sadece onuda tanicaz artık:)
Megada bana çok ters ama detaylı için oraya yönlendirdiler :)
ben sefaköyde oturuyorum çünkü

Back