• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

merhaba
detaylı ultrasonunuzu halil toprak damı yaptırdınız? nasıldı biraz bilgi verebilir misiniz?

Soru bana değil ama bende halil beyde yaptırdım ve çok memnun kaldım uzun uzun anlatıyor uygun fiyata çok Güzel Hizmet alıyorsunuz tavsiye ederim :)

Soru bana değil ama bende halil beyde yaptırdım ve çok memnun kaldım uzun uzun anlatıyor uygun fiyata çok Güzel Hizmet alıyorsunuz tavsiye ederim :)
evet fiyat konusunda ciddi farklar var. peki halil bey perinatolog mu yoksa radyoloji uzmanı mı?

Çok teşekkür ederim :)
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alır sağlıkla büyütürüz yavrularımızı...
Ama burada bu kadar yorum yazan arkadaş arasında elbet benim gibi suda doğum düşünen ve hatta yaptırmış birileri vardır diye umuyorum :)) Yanılıyor muyum kızlaaaaaar?
Merhabalar ben de çok istiyorum ama hiç kimse yok bilgi alabileceğim:KK43::KK43: o yüzden de tedirgin oluyorum doğal olarak. Medipol hastanesini aradım zaten şartların elverişli olması halinde yapılabiliyomuş. Ama çok isterim bn de bir kişi dahi örnek olsa içim rahat edecek☺☺

Ben de ilk doğumumu medipol mega da yaptım. 2013 mart.ta. Belgin harzadin di dr.um şu An kendi muayenehanesini açmış orada çalışmıyor.
Vatan kliniği zeynep hanima gidiyorum..az konuşuyor biraz soğuk geliyor bana.pek göz teması kurmuyor falan.ama iyi bi dr oldugunu düşünüyorum .zaten mega da doğum yapacağım gene allah kısmet ederse. Orada da Fazile hanima gittim bi kere pek memnun kalmadim ama bakacağız artik :KK53::KK55:

Ben de ilk doğumumu medipol mega da yaptım. 2013 mart.ta. Belgin harzadin di dr.um şu An kendi muayenehanesini açmış orada çalışmıyor.
Vatan kliniği zeynep hanima gidiyorum..az konuşuyor biraz soğuk geliyor bana.pek göz teması kurmuyor falan.ama iyi bi dr oldugunu düşünüyorum .zaten mega da doğum yapacağım gene allah kısmet ederse. Orada da Fazile hanima gittim bi kere pek memnun kalmadim ama bakacağız artik :KK53::KK55:
Bende ilk fazile hanıma gittim. Bilgili bi doktor ama benim kimyam tutmadı malesef.... Bi aksam acile gittim derya hanım nöbetçiydi çık sevdim şimdi onunla devam ediyorum. İlk doğumun normalmiydi?

Hangi derya hanim canım. .
Benim zamanında iki derya vardı da..
Benim de kimyam uymadı sanirim:KK12:
Evet normal doğum yapmıştım. .hastaneden memnun kalmıştım tavsiye ederim

Hangi derya hanim canım. .
Benim zamanında iki derya vardı da..
Benim de kimyam uymadı sanirim:KK12:
Evet normal doğum yapmıştım. .hastaneden memnun kalmıştım tavsiye ederim
Derya yaşar doktorun ismi. Ben sezeryan olucam zorunlu olarak:( inşallah sezeryandada iyidir...

Medipol Mega'ya Nagihan Kaya'ya gidiyorum ben de çok da memnunum.. Ama randevu almak iyice zorlaştı artık..Hastanenin otoparkında yer bulmak ayrı bi çile.. Sabah-akşam fark etmiyor hep dolu.. Nagihan'da doğum yapan tanıdıklarım çok fazla ve hepsi çok memnun.. Sırf Nagihan Hn. orada diye gidiyorum yoksa değiştirirdim hastaneyi..

Ben de elif ciler e gittim.memnun kaldım öyle ölceyim bitsin gitsin kafasında biri değil ilgili bi dr

Ama hastane gerçekten de çok kalabalıklasmis maşallah hiç özel gibi değil oturacak yer zor buldum dr un kapısında
Eskisi gibi ucuz da değil üstelik ne bu talep

hastaneyi aradım, randevu vermiyorlar. gidip işlem görülüyormuş. siz de bu şekilde mi hallettiniz? doktorunuz medipolde kimdi acaba?

hastaneyi aradım, randevu vermiyorlar. gidip işlem görülüyormuş. siz de bu şekilde mi hallettiniz? doktorunuz medipolde kimdi acaba?

Medipol de DR um elif çiler eerendi gerçi doğumu duygu hanımda yaptım diğer hastanedende randevu almıştım ben ama aradan bayağ zaman geçti belki şuan direk gidiliyordur

Cnm nagihan hanimin muayene ucretleri ne kadar bir de devlette yapilan testleri kabul ediyor mu?
Bana sorulmamış ama ben de Nagihan Hn.'a gittiğim için cevap vereyim.. 60 TL muayene ücreti... Salı günü kontrolüm var.. En son 2 Nisan'da gitmiştim zam gelmediyse hala tabi :) Her kontrolde istediği testleri bir kağıda yazıp veriyor sana. Sen nerede istiyorsan orada yaptırıp sonucu gösteriyorsun..

Bana sorulmamış ama ben de Nagihan Hn.'a gittiğim için cevap vereyim.. 60 TL muayene ücreti... Salı günü kontrolüm var.. En son 2 Nisan'da gitmiştim zam gelmediyse hala tabi :) Her kontrolde istediği testleri bir kağıda yazıp veriyor sana. Sen nerede istiyorsan orada yaptırıp sonucu gösteriyorsun..
Cok tesekkur ederim. Bir de bir sorum daha var. ben normal dogum dusunuyorum. Dogum aninda esim yanimda olsun istemiyorum ama sanci cekerken olsun istiyorum. Hastahanede sanci cekerken kimin yaninda olmasina izin veriyorlar bir fikrin var mi? Yada sali gunu gittiginde sorabilir misin? Ben haftaya cumaya randevu aldim.

Cok tesekkur ederim. Bir de bir sorum daha var. ben normal dogum dusunuyorum. Dogum aninda esim yanimda olsun istemiyorum ama sanci cekerken olsun istiyorum. Hastahanede sanci cekerken kimin yaninda olmasina izin veriyorlar bir fikrin var mi? Yada sali gunu gittiginde sorabilir misin? Ben haftaya cumaya randevu aldim.
Rica ederim canım.. Sancı odaları da doğumhane tarafında o yüzden eşin giremiyor da bayan bir yakının girebiliyor diye duymuştum ama net bilgim yok.. Salı günü gittiğimde sorar cevap veririm sana.. Nagihan Hanımda ilk muayenen sanırım.. Memnun kalırsın inşallah.. Ben çok memnunum ama şimdiden söyleyeyim çok kalabalık :/

Rica ederim canım.. Sancı odaları da doğumhane tarafında o yüzden eşin giremiyor da bayan bir yakının girebiliyor diye duymuştum ama net bilgim yok.. Salı günü gittiğimde sorar cevap veririm sana.. Nagihan Hanımda ilk muayenen sanırım.. Memnun kalırsın inşallah.. Ben çok memnunum ama şimdiden söyleyeyim çok kalabalık :/
Anladim canim. Evet ilk muayenem olacak. Bir de soyle bir sorum var. benimki ilk dogum o yuzden pek bir sey bilmiyorum. Sanci odasi dedigimiz sadece son doguma kadsr kalan bir saat icinde durdugun oda degil dmi? Butun dogumdan onceki surecin gectigi yer dmi?

Anladim canim. Evet ilk muayenem olacak. Bir de soyle bir sorum var. benimki ilk dogum o yuzden pek bir sey bilmiyorum. Sanci odasi dedigimiz sadece son doguma kadsr kalan bir saat icinde durdugun oda degil dmi? Butun dogumdan onceki surecin gectigi yer dmi?
Canım benim de ilk doğumum o yüzden ben de cahilim :KK70:ama yakın zamanda bir arkadaşım doğum yaptı yine medipolde.. Hastaneye gittiğinde normal odaya aldılar.. ailesi eşyaları falan yerleştirdi oda hazırlandı.. sonra sancı odasına aldılar..

Canım benim de ilk doğumum o yüzden ben de cahilim :KK70:ama yakın zamanda bir arkadaşım doğum yaptı yine medipolde.. Hastaneye gittiğinde normal odaya aldılar.. ailesi eşyaları falan yerleştirdi oda hazırlandı.. sonra sancı odasına aldılar..
Canim peki arkadasina ne zaman sanci odasina aldiarini sorabilir misin? Normal odada ne kadar kaldi?

Back