merhaba
Aysunonculcakir arkadaşım,
öncelikle Rabbim sağsalim hayırlısı ile bebeğimizi kucağımıza almaya nasip etsin...
bu dönemler hepimiz için heyecanın sevincin aynı zaman da tedirginliğin korkunun yaşandığı dönemler.
Yapı itibariyle oldukça, gereğinden fazla detaycı, herşeyin iyisinin en en iyisini isteyen, o konuda günlerce araştırma yapan( mutlaka herkes gibi ) biriyim.
bu süreçte şunu gördüm ki; parası fazla olan her zaman en iyisi olmuyor maalesef
bunu de nerden anladım derseniz, hayatım boyunca yaşadıklarım gördüklerim diyebilirim.
her neyse.... konuya geleyim arkadaşım;
Evet, hastane isim olarak pek duyulmuş ün yapmış sayılmaz, zaten bizim için önemli olan hastanenin ün yapmış adından ziyade, orada ki doktorun kalitesi değil mi?
4 ayrı ultrason aleti ile kontrolü gerçekleştirdi..
bunlar aşama aşama değişti tabi....
genel kemik yapısı değerlendirmesi, gelişimi kilosu vs. kontrolün de ayrı,
beyin gelişimi, damar yolları kalp kapakçıkları ciğer vs.. kontrolünde ayrı,
bunların daha detayına inmek için ayrı
son olarak bebeğin 4boyutlu anlık görüntüsünü almak için de başka bir alet kullandı.
4boyutlu görüntü dışında ki kontroller siyay beyaz...
4 boyutlu görüntüsü pek seyirlik olmuyor maalesef 2 - 3 saniye görebiliyorsunuz, anlık fotograf çekimi gibi düşünün.
çektiği tüm görselleri bir cdye yüklüyor, diğer yaptığı tüm kontrollerin ise ultrason çıktılarını size veriyor.
belki bu yazdıklarım standart bu taramada olması gerekenlerdir fakat verilen para ile eşleştirdiğimiz zaman
Halil beyin; bu damar olmasaydı şu olur, bu kapakçık gelişmeseydi bu olurdu,
beyinin/kafatasının şu kısmı böyle görünmeseydi bundan şüphelenebilirdik gibi ultra detay vermesi benim çok hoşuma gitti.
şirketimiz de çalışan başka bir hamile arkadaş, benim kontrolümden sonra Bakırköyde bulunan adı duyulmuş ünlü bir doktora gitti. oldukça ünlü hatta. bilirsiniz....
ama gittiğine gideceğine verdiği paraya herşeye lanet etti desem yeridir.
doktor ilgisiz ve sıradan bir kontrol gibi davranmış. benim anlattıklarımla kıyaslayamadı bile
eminim herzaman o şekilde davranmıyordur o doktor, belki o gün bir sıkıntısı vardı ve arkadaşa denk geldi
çok uzun yazdım kusura bakma, umarım elimdne geldiğince yardımcı olmuşumdur sana.
ve umarım ben gibi sende memnun kalırsın...