• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Gelsinde ek ücret gözden çıkardık biz zaten :) ben bi kontrole gidince sorup öğrenip yazarım buraya :) bide ayfer hanima gidelim bakalım ya millet ne güzel bi doktora başlıyor onla bitiriyor benim ayfer hanimla beraber 7. Doktorum olucak o_O
Doktor çok.önemli gerçekten ben ilk Ayfer Hanıma gittim tesadüf ona randevu alabildim ama.hastaneden emin değildim sonra baktım.yine en iyisi Medipol :) pahalı ama.napalım

Doktor çok.önemli gerçekten ben ilk Ayfer Hanıma gittim tesadüf ona randevu alabildim ama.hastaneden emin değildim sonra baktım.yine en iyisi Medipol :) pahalı ama.napalım
Hastane çok iyi gerçekten tertemiz Otel gibi. Çoğu yere göre doğum fiyati uygun ben en az 2000 veririz heralde diye düşünmeye başlamıştım artık medipol kalitesine göre o fiyatları duyunca ilk acaba kötü bişeyi mi var diye düşünmeden edemedim :) ama testler i çok pahalı :( ayfer hanim in muayene ücreti ne kadar peki

Hastane çok iyi gerçekten tertemiz Otel gibi. Çoğu yere göre doğum fiyati uygun ben en az 2000 veririz heralde diye düşünmeye başlamıştım artık medipol kalitesine göre o fiyatları duyunca ilk acaba kötü bişeyi mi var diye düşünmeden edemedim :) ama testler i çok pahalı :KK43: ayfer hanim in muayene ücreti ne kadar peki
Ssk'lı 45 lira ssksız 60lira.. Nisa Hastanesi.çok uygun hem doğum hem testler yani ben bi ayrıntılı ultrasona 440 lira verdim.arkadaşım 220 liraya halletti nisada ama işte orasıda çok kalabalık. Medipolün doğumhanesi falan çok güzel odalarıda öyle.napalım.artık 3e 5e bakmicaZ :)

Ssk'lı 45 lira ssksız 60lira.. Nisa Hastanesi.çok uygun hem doğum hem testler yani ben bi ayrıntılı ultrasona 440 lira verdim.arkadaşım 220 liraya halletti nisada ama işte orasıda çok kalabalık. Medipolün doğumhanesi falan çok güzel odalarıda öyle.napalım.artık 3e 5e bakmicaZ :)
Aa bilmiyorum orayı ben ayrintiliya karşıda girdim 230 a falan girdim bende çok pahaliymis gerçekten. Sağlıkla kucagimiza alalimda inşallah gerisi hallolur :)

Aa bilmiyorum orayı ben ayrintiliya karşıda girdim 230 a falan girdim bende çok pahaliymis gerçekten. Sağlıkla kucagimiza alalimda inşallah gerisi hallolur :)
Walla bende prof. Yapıyo muayneyi diye verdim napiim artık eşim kızıyor bi yere devam edelim diyo :) inşallah sağ salim doğuralımda rahatlayalım yaa :)

Bende 2 seferdir medipol mega ya elif hanima gidiyorum ama supheliyim ilgisiz gibimë geldi hala doğum hakkında hiçbişey konuşmadık çok kararsız kaldım napsam acaba yorumda bulamıyorum çok fazla hakkında sağlık ocagindaki hemsiremde ona gidiyomus değiştirmiş ama sebebini söylemedi kafam çok karıştı :KK17:

Elif hanım benimde doktorum ben hamile kalmadan önce gitmeye başlamıştım kendisinden memnunumda sorduğum her soruya Güzelce cevap veriyor sen neden ilgisiz buldun? Birde doğum hakkında konuşmak için erken düşün ben geçen hafta çatı muayenemi oldum durum nedir dedim haftaya tekrar yapıcam hala erken dedi bide normal doğuma teşvik ediyor sağolsun bende normal istiyorum bakalım bu perşembe ne dicek

Elif hanım benimde doktorum ben hamile kalmadan önce gitmeye başlamıştım kendisinden memnunumda sorduğum her soruya Güzelce cevap veriyor sen neden ilgisiz buldun? Birde doğum hakkında konuşmak için erken düşün ben geçen hafta çatı muayenemi oldum durum nedir dedim haftaya tekrar yapıcam hala erken dedi bide normal doğuma teşvik ediyor sağolsun bende normal istiyorum bakalım bu perşembe ne dicek
Ama ben neyin ne zaman yapilicaginı bilemem ki bilgilendirebilir diye düşünüyorum bidahaki kontrolde bunu yaparız şunu yaparız vs diye. Benim enzim degerlerim yuksek çıkmıştı tekrar yapalım test kan verip gidebilirsin ararsın bilgi alırsın dedi. Kanı verdim 2 saat sonra aradım açmadi 3 saat sonra tekrar aradım açtılar 5 te arayın dediler 5 te aradım biz sizi arayalım daha sonra dediler 2 haftadır ne arayan var ne soran degerlerim e kendim baktım önemli bişey olsa ulasamiycakmiyim yani o yüzden çok sogudum :(

Bide geçen kontrolde hiçbişey demedi beni hani atıyorum şu zamana kontrol var tekrar şu haftada gel vs vs hiçbişey demedi karsida oturuyodum ben önceden orda bi doktora gidiyodum o doktor ben sormadan herseyi soyluyodu uzun uzun muayene ediyodu uzun uzun konuşuyodu ona alisinca bana garip geldi sanırım

Bide geçen kontrolde hiçbişey demedi beni hani atıyorum şu zamana kontrol var tekrar şu haftada gel vs vs hiçbişey demedi karsida oturuyodum ben önceden orda bi doktora gidiyodum o doktor ben sormadan herseyi soyluyodu uzun uzun muayene ediyodu uzun uzun konuşuyodu ona alisinca bana garip geldi sanırım

Aslında ilk zamanlar daha iyiydi bayağ konuşuyordu yoğunluk bu kadar yoktu şimdi yoğunluk olunca sanırım kısa tutuyorlar muayeneyi tabi herkesin herkesle kimyası uymayabiliyor Ayfer hanımı çok övüyorlar ama oda çok yoğun oluyormuş bide onu dene bakalım olmadı elife dönersin zaten az zaman kalmış :)

Aslında ilk zamanlar daha iyiydi bayağ konuşuyordu yoğunluk bu kadar yoktu şimdi yoğunluk olunca sanırım kısa tutuyorlar muayeneyi tabi herkesin herkesle kimyası uymayabiliyor Ayfer hanımı çok övüyorlar ama oda çok yoğun oluyormuş bide onu dene bakalım olmadı elife dönersin zaten az zaman kalmış :)
Elif hanım geliyormuş doğuma dimi mesai saati dışında siz konustunuz mu doğum hakkında hiç ? 36. Haftadan sonra her hafta mi gidiliyor kontrole bide nst ücreti ne kadar hastanede? Ne çok soru sordum dimi selam verdiniz borçlu çıktınız o_O

Elif hanım geliyormuş doğuma dimi mesai saati dışında siz konustunuz mu doğum hakkında hiç ? 36. Haftadan sonra her hafta mi gidiliyor kontrole bide nst ücreti ne kadar hastanede? Ne çok soru sordum dimi selam verdiniz borçlu çıktınız o_O

Ne demek canım :) 37. Haftam dolana kadar ayda bir gittim sonrasında her hafta demişti şimdi perşembe gidicem nst yede 37 de girdim ilk 30 tl ödeniyor günde iki kere girerseniz ikincisi ücretsiz dediler doğuma drlar ücret karşılığı geliyor bildiğim kadarıyla ama ben artı bi para vermek istemediğimden nöbetçi drla doğururum diye düşünüyorum nasılsa o son çıkış anında gelecek öncesi ebeler olacak yanımızda tabi gündüze denk gelir inşallahda bunları düşünmeye gerek kalmaz :)

Ne demek canım :) 37. Haftam dolana kadar ayda bir gittim sonrasında her hafta demişti şimdi perşembe gidicem nst yede 37 de girdim ilk 30 tl ödeniyor günde iki kere girerseniz ikincisi ücretsiz dediler doğuma drlar ücret karşılığı geliyor bildiğim kadarıyla ama ben artı bi para vermek istemediğimden nöbetçi drla doğururum diye düşünüyorum nasılsa o son çıkış anında gelecek öncesi ebeler olacak yanımızda tabi gündüze denk gelir inşallahda bunları düşünmeye gerek kalmaz :)
Bende çok kararsız kaldım kimin denk geleceği belli olmaması biraz korkutuyor. Evet inşallah nedense hep gece falan düşünüyorum bende :anneadayı: bişey daha sorucam dogumhaneye erkekler alinmiyomus ama sanci odasında bekletiyoruz zaten doğuma kadar dediler o odaya eslerimiz girebiliyo mu acaba biliyo musunuz

Bende çok kararsız kaldım kimin denk geleceği belli olmaması biraz korkutuyor. Evet inşallah nedense hep gece falan düşünüyorum bende :anneadayı: bişey daha sorucam dogumhaneye erkekler alinmiyomus ama sanci odasında bekletiyoruz zaten doğuma kadar dediler o odaya eslerimiz girebiliyo mu acaba biliyo musunuz

Valla geçen odaları falan gezerken bayan anlattı eğer yanlış anlamadıysam sancı odalarıda doğumhane kapısından girince içerde oradaymış sadece bi bayan girebiliyormuş ben annemle giricem doğum anı gelince hemen aynı yerdeki yan odaya alınıosunuz ama oraya anneniz bile giremiyor dedi bide normal doğumda oda seçme şansıda olmuyormuş kim önce doğurusa boş olan odaya geçiyormuş gerçi ben eşime söyledim para mara bişey ver ön tarafa bakan odayı ayarlat diye :)

Valla geçen odaları falan gezerken bayan anlattı eğer yanlış anlamadıysam sancı odalarıda doğumhane kapısından girince içerde oradaymış sadece bi bayan girebiliyormuş ben annemle giricem doğum anı gelince hemen aynı yerdeki yan odaya alınıosunuz ama oraya anneniz bile giremiyor dedi bide normal doğumda oda seçme şansıda olmuyormuş kim önce doğurusa boş olan odaya geçiyormuş gerçi ben eşime söyledim para mara bişey ver ön tarafa bakan odayı ayarlat diye :)
Ayy ama benim kimsem yok burda anneme anca doğum başlarken haber verebilicem öyle gelicek başka şehirde çalışıyor :KK43: oda olayinida bilmiyodummm ben bi gittiğimde kontrole biraz baskı yapiyim en iyisi :KK53: dogurunca musait olduğunuzda yazar misiniz nasıl geçti nasıl davrandilar falan :KK19:

Ayy ama benim kimsem yok burda anneme anca doğum başlarken haber verebilicem öyle gelicek başka şehirde çalışıyor :KK43: oda olayinida bilmiyodummm ben bi gittiğimde kontrole biraz baskı yapiyim en iyisi :KK53: dogurunca musait olduğunuzda yazar misiniz nasıl geçti nasıl davrandilar falan :KK19:

Yazarım tabi bakalım normal doğurabilecekmiyim :D

Yaa ne güzel azcık kalmış zaman geçmiyor sanki:) inşallah normal Doğum olur bende çok istiyorum ama kısmet tabi sezeryan olursa da üzülmem sağlıkla kucagimiza alalimda :)

Hayırlısı olsun hem korkuyorum hemde merak içindeyim bakalım ne olacak

emin ol yazını okudukça bitmesin istedim arkadaşım :)
Çok teşekkür ediyorum vakit ayırıp en ince ayrıntısına kadar bilgi vermek istediğin için..

Evet haklısın pahalı olan hastaneler veya testler illede iyi olucak diye bir şey yok malesef.Benimde şahit oldugum şeyler oldu.ama dediğim gibi insan yinede ucuz olunca ucuz etin yahsini yenmez sözünü hatırlayıp işkillenebiliyor . :)
Anladıgım kadarıyla Halil bey işini gercekten severek yapan ve hastasını kendi yerine koyabilen bir doktor.Bir an önce muayeneyi bitireyimde evime gidiyim diyebilen biri olmadığı kesin.
Ultrasonda tüm muayene renkli olarak bakılıyor sanıyordum, bunuda öğrenmiş oldum böylelikle :)
keşke daha fazla sürede görebilseydik renkli olarak. siyah beyazdan hiç bir şey anlayamıyorum :) yavrumun neresi kafası gözü burnu :)))
tüm kontrollerin cıktısını vermesi ve cd olarak vermesi harika.haftaya bugunlerde bende girmiş olucam inşallah bi aksilik cıkmazsa.son olarak randevu sistemini sorucaktım, ben suan 19.haftamın içindeyim.doktorum 20-21 hafta arası yaptırmamı istemişti.Güngören hastanesinden randevu almak zormu?yoksa istediğim bir güne alabilecekmiyim? eger yogun bi randevu sistemi varsa şimdidem arayıp almam gerekebilir çünkü.
Şimdiden cok teşekkürler güzel cevapların için hoşcakal ..:KK54:
merhaba
detaylı ultrasonunuzu halil toprak damı yaptırdınız? nasıldı biraz bilgi verebilir misiniz?

Back