emin ol yazını okudukça bitmesin istedim arkadaşım :)
Çok teşekkür ediyorum vakit ayırıp en ince ayrıntısına kadar bilgi vermek istediğin için..
Evet haklısın pahalı olan hastaneler veya testler illede iyi olucak diye bir şey yok malesef.Benimde şahit oldugum şeyler oldu.ama dediğim gibi insan yinede ucuz olunca ucuz etin yahsini yenmez sözünü hatırlayıp işkillenebiliyor . :)
Anladıgım kadarıyla Halil bey işini gercekten severek yapan ve hastasını kendi yerine koyabilen bir doktor.Bir an önce muayeneyi bitireyimde evime gidiyim diyebilen biri olmadığı kesin.
Ultrasonda tüm muayene renkli olarak bakılıyor sanıyordum, bunuda öğrenmiş oldum böylelikle :)
keşke daha fazla sürede görebilseydik renkli olarak. siyah beyazdan hiç bir şey anlayamıyorum :) yavrumun neresi kafası gözü burnu :)))
tüm kontrollerin cıktısını vermesi ve cd olarak vermesi harika.haftaya bugunlerde bende girmiş olucam inşallah bi aksilik cıkmazsa.son olarak randevu sistemini sorucaktım, ben suan 19.haftamın içindeyim.doktorum 20-21 hafta arası yaptırmamı istemişti.Güngören hastanesinden randevu almak zormu?yoksa istediğim bir güne alabilecekmiyim? eger yogun bi randevu sistemi varsa şimdidem arayıp almam gerekebilir çünkü.
Şimdiden cok teşekkürler güzel cevapların için hoşcakal ..