Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı doğumlar sona gelmişsiniz Rabbim bizlerede bu zamanı görmeyi bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsinBenimkide marjinal plesanta... Geçen hafta acile gittim selcen hanım nöbetçiydi. Çok tatlı ve ilgili bi doktor. Doğumhanede nstde bağlıyken yanıma beni görmeye geldi. Nst biraz sıkıntılıydı konuşup rahatlatmaya çalıştı. Onuda sevdim ben:)
Aminnnn... Hepimize inşallah:)Hayırlı doğumlar sona gelmişsiniz Rabbim bizlerede bu zamanı görmeyi bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin
Zor olmuş senin için çok şükür ki yavrun sağlıklı ama ultrasonda +- 500 gr yanılma payı herzaman olur demişti bana ebe arkadaşım... Yani 3500 i bilememesi doktor hatası değil... Ama kesinlikle tavır yanlış seni rahatlatacağı yere strese sokmuş...Kızım altı aylık olacak inşallah onun sağlıklı oluşu tek tesellim.. Tesellim diyorum çünkü beni hayal kırıklığına uğrattı hem Duygu hanım hem Medipol de ki bazı hemşireler.. Muayene için gittiğimde bebeğimin dört kilo olduğunu söyledi Duygu hanım bende biraz daha beklersem daha kilo alacak ve normal doğum şansım hiç kalmayacak ve nasılsa 41.haftadayım diye düşünerek suni sancı istedim 12 de başladı adı suni sancı dedikleri serum sancım başladıysa da açılma olmadı...dokuz saatte iki santime kadar açıldı ama çok iyi dediğiniz Duygu hanım gelip gidip risk var sakat doğabilir şöyle olur böyle olur diyerek hamile halimle çaresizliğime çaresizlik ekledi destek beklediğim kişiden ciddi köstek gördüm hayatımda yaşadığım en zor anlardı psikolojik baskıyla imza aldılar ve Sezeryana aldılar beni... İki cihanda Rabbim hesap sorsun! Doktor değil tüccar hastane değil ticarethane!
Not: kızım 3.500 doğdu?!!!!
Merhaba güzel hamişler
Medipol mega da Dr.Elif Çiler Eren Hanım'a randevu aldım. Nasıl bir doktor? Hastaya yaklaşımı, doğum takibi ve yaptığı doğumlar hakkında bilgi almak istiyorum. Var mı bana yardımcı olacak ?
Merhaba benim ki de riskli bir gebelik Derya Hanım'dan memnun musunuz 3 hafta içinde sezeryan olacağım doktor arayışındayım yenidoğan yoğun bakım ünitesi olması beni rahatlatan bir etken ancak doktorun da iyi olması lazım . Derya hanım iyi mıdır ?Çok şükür ben 3 gü önce evladımı kucağıma aldım. Spinal sezeryan oldum... Ve çok çok memnun kaldım. Ağrı sızı hiç biley olmadı. çok şükür hersey çok güzeldi.. Hastanedeki ilgi alakada çok güzeldi...
Derya hanımı şiddetle tavsiye ederim... Çok tatlı ve tecrübeli... Kendide 2 kez sezeryan olmuş gebelikleri riskliymiş o yüzden iyi empati yapıyor... Sezeryanıda çok iyi tabi bünyeden bünyeye değişir ama ben 2. Gün tamamen ayaklandım ve ameliyatlı olduğumu bile unuttum. İnşallah sende benim kadar rahat atlatırsın.Merhaba benim ki de riskli bir gebelik Derya Hanım'dan memnun musunuz 3 hafta içinde sezeryan olacağım doktor arayışındayım yenidoğan yoğun bakım ünitesi olması beni rahatlatan bir etken ancak doktorun da iyi olması lazım . Derya hanım iyi mıdır ?
Pazartesi doğum yapacağım spinal mi genel mi karar veremedim Derya hanım bana bıraktı ? Sizin spinal nasıldı korkuyorum da çok fazlaDerya hanımı şiddetle tavsiye ederim... Çok tatlı ve tecrübeli... Kendide 2 kez sezeryan olmuş gebelikleri riskliymiş o yüzden iyi empati yapıyor... Sezeryanıda çok iyi tabi bünyeden bünyeye değişir ama ben 2. Gün tamamen ayaklandım ve ameliyatlı olduğumu bile unuttum. İnşallah sende benim kadar rahat atlatırsın.
Şiddetle spinal derim ben... Ben ameliyathaneye ağlayarak indim eşime bugün doğurmayım beni gönderme aşağı diye diye indim:) ama inan ameliyat başladıktan sonra herşey harikaydı... Ameliyatta olduğumu bile hissetmedim hiç... Doğum fotolarına bakıyorum ameliyat masasında hep gülüyormuşum... Ameliyattan sonra çok bol su ve kahve tükettim hiç baş ağrım olmadı... Ama en şiddetli ağrıda olsa o anı yasamaya değer inan.... Anestezi iğneside hiç acıtmıyor valla yukarıda hemşirenşn açtığı damar yolu daha çok canımı acıttı benim... Benim ameliyathane ekibim çok iyiydi inşallah sende benim gibi mutlu ayrılırsın:)Pazartesi doğum yapacağım spinal mi genel mi karar veremedim Derya hanım bana bıraktı ? Sizin spinal nasıldı korkuyorum da çok fazla
Elif hanım harika bi doktor. Hamileliğimin başından sonuna kadar ona gittim hiç sorun yaşamadım. Bir ay önce ddoğum yaptım. Doğumum da çok yolunda gitti çok şükür. İnşallah siz de memnun kalırsınızMerhaba güzel hamişler
Medipol mega da Dr.Elif Çiler Eren Hanım'a randevu aldım. Nasıl bir doktor? Hastaya yaklaşımı, doğum takibi ve yaptığı doğumlar hakkında bilgi almak istiyorum. Var mı bana yardımcı olacak ?
Normal dogum mu yaptiniz Acaba? Bide odalar , ücret ve ameliyat ekibi hakkinda bilgi alabilirmiyim? Doktorumu degistiricem de hastane ve doktor arayisindayim suan, medipol megada cok Dr onerisi var burda kafam karisti , benim icin normal doğumu destekleyen bir dr , yeni doğan ekibi ve dogum ekibiıyi bir hastane bulmak , ve ameliyathanede sadece bayan görevlilerin olması onemli
Benim mecburi sezeryandı... Hastanede en memnun kaldığımız şey bebeklere olan itinaydı.. Bebek hemşireleri gerçekten çok ilgili ve tam anlamıyla bebek dostu hastane... Doğumhaneye asla erkek alnmıyor.. Benim ameliyat ekibimdede hiç erkek yoktu. Hastane bu konuda hassas.. Bana göre tek sıkıntı spinal sezeryana babaların alınmaması... Büyük özel hastanelerin bir çoğu babayı alıyor... Ben eşimin olmasını çık isterdim.. Belki ısrar etsek oda olurdu ama doktorumuzu zor durumda bırakmak istemedik...Normal dogum mu yaptiniz Acaba? Bide odalar , udder ve ameliyat ekibi hakkinda bilgi alabilirmiyim? Doktorumu degistiricem de hastane ve doktor arayisindayim suan, medipol megada cok Dr onerisi var burda kafam karisti , benim icin normal doğumu destekleyen bir dr , yeni doğan ekibi ve dogum ekibiıyi bir hastane bulmak , ve ameliyathanede sadece bayan görevlilerin olması onemli
içim rahatladı canım ya çok sağol ne zor bir süreçmiş , hastane doğum yenidoğan doktor derken hepsini bir arada bulmak çok zor gerçekten , ücretleri nasıl peki ?Benim mecburi sezeryandı... Hastanede en memnun kaldığımız şey bebeklere olan itinaydı.. Bebek hemşireleri gerçekten çok ilgili ve tam anlamıyla bebek dostu hastane... Doğumhaneye asla erkek alnmıyor.. Benim ameliyat ekibimdede hiç erkek yoktu. Hastane bu konuda hassas.. Bana göre tek sıkıntı spinal sezeryana babaların alınmaması... Büyük özel hastanelerin bir çoğu babayı alıyor... Ben eşimin olmasını çık isterdim.. Belki ısrar etsek oda olurdu ama doktorumuzu zor durumda bırakmak istemedik...
:))) zor gerçekten süreç... Ama sonu çok tatlı... Normal doğumu bilmiyorum sezeryan 1900 tl, her doktorun muayne fiyatı farklı mesela benimki 60 tl di.içim rahatladı canım ya çok sağol ne zor bir süreçmiş , hastane doğum yenidoğan doktor derken hepsini bir arada bulmak çok zor gerçekten , ücretleri nasıl peki ?
Elif hanım harika bi doktor. Hamileliğimin başından sonuna kadar ona gittim hiç sorun yaşamadım. Bir ay önce ddoğum yaptım. Doğumum da çok yolunda gitti çok şükür. İnşallah siz de memnun kalırsınız
Teşekkür ederim, darısı başınıza normal doğum oldu ben gece hastaneye gittim başka bir doktor nöbetçiydi ona da iyi diyorlar gerçi selcen galiba adı ama benim açılmam sabaha kadar ancak tamamlandı o zaman da elif hanım gelmişti zaten o gelince acayip rahatladım mesai dışında doktorunuzu isterseniz ekstra 750 lira ödemeniz gerekiyor demişti bize muhasebe ama ben hiç elif hanımla konuşmadım. Tamamen kendi akışına bıraktı elif hanım doğumumu suni sancı vermedi suyumu 9 cm açıklık oluncaya kadar patlattırmadı. o yüzden dayanılmayacak sancıları 10 15 dakika falan çekmişimdir. Ben çok memnun kaldımAllah bağışlasın canım inşallah bizde sağ salim o günleri görürüz. 3 defadır bende gidiyorum Elif Hanım'a iyi bir doktor zamanla tanıyacağımı düşünüyorum. Normal doğum mu oldu sizin ? Mesai dışında kendi doktorun doğuma gelmiyor diye duydum ama sizin nasıl gerçekleşti ? Çok sordum galiba şimdiden teşekkür ederim cevapların için