merhaba arkadaşlar,
bende 29+4 deyim.
ilk muayeneden beri Medipol hastanesi Vatan kliniğine Zeynep Hanıma gidiyorum.
muayeneler ücretsiz ( 5 Tl reçete ile ilaç alırken kesiliyor sadece ) Zeynep hanım gayet bilgili, gereksiz ilaç test vs verme taraftarı değil.
ben gayet memnunum,
yine o bölgede olup çok çok ünlenmiş hastane ve o meşhur erkek doktora da gittim. 65 Tl de muayene ücreti verdim... pfffff içim acıdı verdiğim paraya.
doğum için Medipol hastanesine gideceğim, hem yeni hastane olması, hem kullanılan aletlerin yeniliği, hem hemde branşında oldukça fazla Prof. Dç. ve opr. Doktor barındırması çok iyi.
detaylı ultrason için yaptığım yoğun araştrma sonucu Güngören hastanesi - Halil Toprağı seçtim.
ve kendini tebrik ettim bu konuda
iyi bir seçim oldu.
verilen ücrete karşılık inanılmaz detaylı bir bilgi ile doldurdu bizi. oldukça tatmin olduk. sorulması aklımıza dahil gelmeyen konulardan bahsetti.
yaklaşık yarım saat sürüyor ve yarım saatin her dakikası aralıksız bebek ile ilgili gördüklerini bize aktardı.
tırnaklarından, göz çukurunun arkasına kadar....
göz çukurunda kireçlenme olabiliyormuş mesela bu da bebeğin ileriki dönemlerinde Allah korusun görme kaybı yaşamasına sebep oluyormuş .... gibi gibi bilgilerle içimi çok rahatlattı.