• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Canim 60 tlydi fakat her gittigimde cok bekledigim icin o hastaneyi biraktim cok yogun kalabalik.. simdi baska bi hastaneye gidiyomrum tatlim
Nereye gidiyorsun canim? Sanirim ben de vazgecececgim ordan cnku sanci odasina esleri almiyorlarmja. Ben normalde medikalparka gidiyorum. Doktorumdan cok memnunjm ama orda sanci cekerken hic kimse yaninda olmuyor. Bu yuzden farkli hastahane arayistayim. Medipol de uymamis bize ya

Canim 60 tlydi fakat her gittigimde cok bekledigim icin o hastaneyi biraktim cok yogun kalabalik.. simdi baska bi hastaneye gidiyomrum tatlim
Ben de sorayım canım hangi hastaneye gidiyorsun.. Ben Nagihan Hanım'dan çok memnunum ama normal doğum olursa zaten nöbetçi hekim uygulaması var ve son zamanlardaki kalabalıklığı kafamı kurcalamıyor değil:KK43:
Tesekkur ederim cnm. Oyleyse iyi.
Rica ederim :)

Ben de sorayım canım hangi hastaneye gidiyorsun.. Ben Nagihan Hanım'dan çok memnunum ama normal doğum olursa zaten nöbetçi hekim uygulaması var ve son zamanlardaki kalabalıklığı kafamı kurcalamıyor değil:KK43:

Rica ederim :)
Atasehir şifaya gidiyorum canim medipolu begendigim icin karsidan karsiya geciyodum ama bu sorunlari icin biraktim. Simdi karsiya gecmeme gerek kalmadi:)

Nereye gidiyorsun canim? Sanirim ben de vazgecececgim ordan cnku sanci odasina esleri almiyorlarmja. Ben normalde medikalparka gidiyorum. Doktorumdan cok memnunjm ama orda sanci cekerken hic kimse yaninda olmuyor. Bu yuzden farkli hastahane arayistayim. Medipol de uymamis bize ya
Atasehir şifaya gidiyorum canim medipolu begendigim icin karsidan karsiya geciyodum ama bu sorunlari icin biraktim. Simdi karsiya gecmeme gerek kalmadi:) sen hangi medikalparktasin cnm

Atasehir şifaya gidiyorum canim medipolu begendigim icin karsidan karsiya geciyodum ama bu sorunlari icin biraktim. Simdi karsiya gecmeme gerek kalmadi:)
Bana çok uzak :) Senin için değiştirmen iyi olmuş tabi.. Ben istesem de değiştirmek de bu saatten sonra zor.. Allah yardımcımız olsun..

Suni sanci odasına eşim annem babam vs gelmişti iki sene önceki dogumumda
Eger prosedür degismediyse gelinebiliyor yani zaten tek bırakılmak garip olur ya bi de özel hastane yani.tmm doguma almıyorlar anlarım da

esenler medipolde önerdiğin bir doktor var mı peki canım? ben araştırmıştım ama tavsiye edilen bir isme rastlamamıştım..
yok canım hatırlamıyorum adını. ama hastane çok ilgiliydi. sevdim ben. bi de sakın ama sakın doğum sancıların sıklaşmadan gitme. hastaneye gittiğinde 3dk dan az olsun sancı aralığın

merhaba arkadaşlar,

bende 29+4 deyim.

ilk muayeneden beri Medipol hastanesi Vatan kliniğine Zeynep Hanıma gidiyorum.
muayeneler ücretsiz ( 5 Tl reçete ile ilaç alırken kesiliyor sadece ) Zeynep hanım gayet bilgili, gereksiz ilaç test vs verme taraftarı değil.
ben gayet memnunum,
yine o bölgede olup çok çok ünlenmiş hastane ve o meşhur erkek doktora da gittim. 65 Tl de muayene ücreti verdim... pfffff içim acıdı verdiğim paraya.
doğum için Medipol hastanesine gideceğim, hem yeni hastane olması, hem kullanılan aletlerin yeniliği, hem hemde branşında oldukça fazla Prof. Dç. ve opr. Doktor barındırması çok iyi.
detaylı ultrason için yaptığım yoğun araştrma sonucu Güngören hastanesi - Halil Toprağı seçtim.
ve kendini tebrik ettim bu konuda :KK66: iyi bir seçim oldu.
verilen ücrete karşılık inanılmaz detaylı bir bilgi ile doldurdu bizi. oldukça tatmin olduk. sorulması aklımıza dahil gelmeyen konulardan bahsetti.
yaklaşık yarım saat sürüyor ve yarım saatin her dakikası aralıksız bebek ile ilgili gördüklerini bize aktardı.
tırnaklarından, göz çukurunun arkasına kadar.... göz çukurunda kireçlenme olabiliyormuş mesela bu da bebeğin ileriki dönemlerinde Allah korusun görme kaybı yaşamasına sebep oluyormuş .... gibi gibi bilgilerle içimi çok rahatlattı.
Cevabını bır nefeste okudum oyle guzel ayrıntılı yazmıssınkı bende
15 temmuzda gungoren hastanesıne gıdecegım yazını okuyunc pısman olmayacagımı anladım

Son zamanlarda Medipol Bağcılarda sezeryan yapmayı düşünen ve kontroller için giden varmı acaba? Ben henüz hastanemi seçemediğim için araştıyorum da.

Son zamanlarda Medipol Bağcılarda sezeryan yapmayı düşünen ve kontroller için giden varmı acaba? Ben henüz hastanemi seçemediğim için araştıyorum da.
Benim 13 temmuzda sezeryanın olacak Allah nasip ederse... Kontrollerimede oraya gidiyorum

Biraz bahsetmeniz mümkün mü? memnunmusunuz? Fiyatlar nasıl?
Derya yaşara gidiyorum ben... Çok tatlı sıcak konuşkan enerjik bi doktor... Tecrübeli oldugunuda düşünüyorum... Benimki riskli gebelikti ve bu dönemde beni çok rahatlattı... Benimki zorunlu sezeryan... Kendininde 2 çocugu var sezeryan olmuş oda. Muayne ücreti 70 tl.. Sezeryan konusunda ne yasayacağımı kestiremiyorum:) sadece doktor tecrübesi yetmiyor inşallah hastanenin ameliyat ekibide iyidir:)

Derya yaşara gidiyorum ben... Çok tatlı sıcak konuşkan enerjik bi doktor... Tecrübeli oldugunuda düşünüyorum... Benimki riskli gebelikti ve bu dönemde beni çok rahatlattı... Benimki zorunlu sezeryan... Kendininde 2 çocugu var sezeryan olmuş oda. Muayne ücreti 70 tl.. Sezeryan konusunda ne yasayacağımı kestiremiyorum:) sadece doktor tecrübesi yetmiyor inşallah hastanenin ameliyat ekibide iyidir:)

Çok teşekkür ederim canım. Benimde sezeryan olacak ve hastane konusunda hep bir tereddüt içinde arayıştayım. Benim daha var Ekim'de olacak .
Sana da şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum.

bende avcılar hospital nil hnm ilk doğumum sezeryanla olmuştu şimdi ilk zamanlar yine biraz nil hnma gittim ama riskli gebelik grubu olunca total plesenta previa var o sebeple medipol mega bağcılar hastanesi selcan bahadıra gidiyorum orada bir prof var sebahat hnm 2.düzey ultrasonumu o yaptı eğer aksilik olmazsa prof recep hasa gideğim ağustos ayında ve hastaneye karar vereceğim allah hayırla sonuçlandırsın şnşallah hepimizi hanımlar

bende avcılar hospital nil hnm ilk doğumum sezeryanla olmuştu şimdi ilk zamanlar yine biraz nil hnma gittim ama riskli gebelik grubu olunca total plesenta previa var o sebeple medipol mega bağcılar hastanesi selcan bahadıra gidiyorum orada bir prof var sebahat hnm 2.düzey ultrasonumu o yaptı eğer aksilik olmazsa prof recep hasa gideğim ağustos ayında ve hastaneye karar vereceğim allah hayırla sonuçlandırsın şnşallah hepimizi hanımlar
Benimkide marjinal plesanta... Geçen hafta acile gittim selcen hanım nöbetçiydi. Çok tatlı ve ilgili bi doktor. Doğumhanede nstde bağlıyken yanıma beni görmeye geldi. Nst biraz sıkıntılıydı konuşup rahatlatmaya çalıştı. Onuda sevdim ben:)

Back