Bizden hiç birşey istemediler göbek bakımı için. Göbek için özel bir bakım yaptılarmı emin değilim kızımın göbeğinde baticon lekesi filan yoktu hiç. Banada özel birşey söylemediler bakımıyla ilgili.
17 şubatta yaptım doğumu ben. Nagihan hanım gerçekten çok güleryüzlü muayenede oldukça ilgili ama çok yoğun bir doktor.Ben 32. haftada gitmeye başladım kendisine abartmıyorum her randevumda bir erteleme ya da iptal durumu oldu.Nagihan hanımın sürekli acil ameliyatı çıkıyorduBu sezeryanların filan tarihi çok öncesinden belli olmuyordu ona göre neden düzenlenmiyor randevular.Sezeryan sonrasında çok ağrım olmadı benim. 2. gün evimde kalkıp yürüdüm çok ağır olmamak kaydıyla işlerimi yaptım,kızımla ilgilendim.Hastanede ameliyat günü iki kere bir gün sonrada bir kere kontrole geldi nagihan hanım.2. gün bana gece istersem çıkabileceğimi söyledi ama benim dışımda hiç kimseye bunu söylememiş.Ben çıkmak isteyince nagihan hanıma ulaşamadılar. Sonrasında 3 gün sonra kontrole çağırdı nagihan hanım.Randevu saatime yakın gittim nagihan hanım yoktu her zamanki gibi.Asistanı gelecek dedi bir saat bekledim sonra gelmeyeceğini söyledi.Boşuna bekledim dikişli halimle.En son olarakta işyerine vermem gereken doğum raporumla ilgili sıkıntı yaşadım ne hastaneden ne de cep telefonundan kendisine ulaşamadım.O kadar aramış olmama rağmen bana dönme zahmetinde bulunmadı müsait olduğunda.Bir gün sonra yine hastaneden ulaşamayınca cepten aradım bir kaç defa.Sonunda açtı sağolsun çabuk söyle ameliyata gircem gibi azarlayıcı bir cümle kullanarak apar topar soruma cevap verdi.Tamam belki gerçekten çok yoğun ama o şekilde telefonu açması kabullenilemez.O kadar aramama bir kere dönmüş olsaydı bir gün önce bende üst üste aramak zorunda kalmazdım.Bilmiyorum çok acil bir durum olsa kendisine ulaşmak çok ciddi bir mesele.Ben hamileliğimin son aşamasında gittiğim için çok takılmadım ama baştan sona kadar insanın sabrı kalmaz bence o yoğunluğa. Aklıma gelmişken son haftalarda kontroller haftada bire düştüğü için randevu alınamıyor telefondan sürekli dolu oluyor.O gibi durumlarda hastaneye direk gidip kontolümüz haftalık artık randevu alamadım derseniz ara randevu veriyorlar size.Tabi saati ve ne kadar bekleyeceğiniz belli olmuyor o durumda da Gitmeden hastaneyi arayıp nagihan hanımın orada olup olmadığını sormak gerek tabi Öğrenmek istediğiniz başka bir şey varsa yardımcı olurum elimden geldiğince.
Bizi aydınlattigin için teşekkürler benimde aklıma takilmisti gecelikmi pijama mı diye.bende nagihan hanimin hastasiyim,sen ne zaman yaptın doğumunu memnun kaldınmı,nagihan hanım çok yoğun doğum ve sonrasinda yeterince ilgilenemez diye endişeleniyorum açıkçası.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende doğum tecrübemi paylaşayım sizlerle. Ben hastane ve doktor seçerken bu konunun çok faydası oldu başkalarıda benim yazdıklarımdan yaralanır umarım. Doktorum Nagihan Kaya idi.Bir çok arkadaşın söylediği gibi kendisi oldukça yoğun birisi.Ben sekizinci ayımda gitmeye başladım kendisine ama ben bile yoruldum,sıkıldım onun yoğunluğundan. Toplamda 5-6 muayeneye gittim sanırım ama her muayene öncesinde hastane tarafından aranıp randevu saatim ya da tarihim değiştirilmek istendi.Sebep acil doğum olması.Kadın doğum doktorlarının böyle ekstrem durumları oluyor kabul ama böyle her muayenenin aksamasıda garip geldi bana açıkcası.Muayene sıramı beklerken tanıştığım çoğu kişiden bu şikayetide duydum.Evet Nagihan hanım güleryüzlü,sıcakkanlı,detaycı birisi ama bu yoğunluğu insanı bezdirebiliyor bazen. Sezeryan oldum ben kendi isteğimle.Doğumumda ve doğum sonrasında herhangi bir sorun yaşamadım.Hatta ikinci gün normal yaşantıma dönebildim diyebilirim.Hastane olarak da memnun kaldım diyebilirim.Hemşireler,hasta bakıcılar,temizlikçiler,ameliyathane çalışanları hepsi gerçekten oldukça ilgiliydiler.Lakayt değildiler kesinlikle.İsteklerinize ellerinden geldiğince hızlı yanıt vermeye çalışıyorlar.Aklıma gelmişken hastanenin fotoğrafçısından çok memnun kaldığımı söyleyemem.Doğum öncesinde ve sonrasında 5 dakikaya geliyorum diyerek gitti ve bizim aramlarımızla geldi.Hatta doğum sırasında herkes onu bekledi.Fotoğrafları çektiği gibi bastırıp albüm şeklinde bize verdi. Aklıma gelen söyleyebilecklerim bu kadar.Sorusu olan olursa yardımcı olmaya çalışırım.Herkese hayırlı doğumlar dilerim...
kızlar size söyleyebileceğim şu: SUNA ÖZDEMİR çok iyi bi doktormuş zaten doç. dr kendisi ama muayenesi 100 tl , NAGİHAN KAYA çok güleryüzlü bi doktor ama kendisine ulaşmaya çalışırken kanser olabilirsiniz onun muayenesi de 35 tl , ben bi kere AYFER ÖZBEK' e gittim kimyamız tutmadı ben sevmedim onu çok bilmiş bi tip böyle cahil muamelesi yapıyor insana. ELİF ÇİLER' e de gittim iyiydi o gayet. ben de bütün hastaneyi dolaşmışım be yawwwartık bunlara göre tercih yaparsınız. iyi şanslar.
aynı endişeyi ben de yaşıyorumçok metettiler yarın ilkdefa gidecektim. gitmesem mi acaba ya
Nagehan hanimdan çok memnunum kesinlikle ona gitmelisin evet biraz randevular sarkiyor bekliyorsun ama kapidan iceri girdigin an unutuyorsun bekledigini o kadar sicak karşılıyorki.ve ben geçen hafta 35+4ken kontrole diye gittim ve acil doguma aldi beni sezeryanliydim ve normal doğum sancilarim baslamisti.dikislerim zarar görmesin diye erken müdahale etti ve çok şükür bende bebegimde sağ salim çıktık hastaneden.suanda da hastaneye dikislerim için gelmistim.yazacak o kadar çok şey var ki buraya ama sığmaz.Nagehan hanm genç ama çok tecrübeli bi dr.
ben de yarın ilk defa nagihan hanım'a randevu aldım gidecektim ama yazdıkların korkuttu benibeklemekten nefret ederim, sevsem ssk ya giderdim doğumda nasıl peki? doğum sonrası nasıl davranıyor? cepten ulaşabiliyor musun?
eveeet dün muayeneye gittim Nagehan Hanım'a,cidden dediğin gibi çok sevimli sıcak,ilgili bir doktor. hiç beklemedim tam vaktinde muayene oldum ama çok yoğun olduğu için tabi uzun uzun ilgilenemiyor ama özetle gerekli her şeye bakıp cevap veriyor:)bebişim normalden 10 gün ilerdeymiş, yani biraz tombul ve uzun boylu:) sanırım benim de erken doğum olacak. ben normal doğum istiyorum ama bakalım kısmet artık. seni de tebrik ederim canım, Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişin ve sana. ismini ne koydun? doğumhanesi filan nasıl? hemşileri filan iyi mi?
merhaba arkadaşım nagihan hanıma gittin mi bilmem ben hamile kalmadan önce arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim çok ilgili her konuda bilgi veren her sorunu cevaplamaya çalışan harika bir doktor. Asistanıda çok yardımcı oluyor sağolsun. tek problem ben 2 hafta sonrasına randevu aldım 2 kez randevu saatim değişti ve en son randevu saatimden 2 saat 45 dakika sonra muane olabildim.Tekrar 2 hafta sonrasına randevu aldım test sonuclarını vs gösterecektim yine saati değiştirdiler bu durum canımı fazlaca sıktı hemde evimede uzak bende başka bir doktor buldum. İnşallah nagihan hanım daha sakin bir hastanede çalışmaya başlar çünkü bu yoğun tempoda bu kadar çok yardımcı oluyorsa daha sakin bir ortamda çok daha verimli olur.
Çok teşekkürederim.bebegim erkeb dogdu küveze girmedi diye sevinmistik ama 6.günde sarılığı çok yükseldi küveze aldilar maalesef iki gecedir orda bebeğimdikislerimin pansumani için dr umun yanına gittiğimde ağlıyordum elimi tutup öyle bi teselli etti ki beni Nagehan hanım onun sayesinde biraz daha toparladım kendimi çok ilgili bi dr gerçekten.bebeğimin adı Ahmet Ozan.dogumhaneyi hiç görmedim ben sezeryanli oldugum için ameliyathaneye indirdiler beni çok temiz ve titiz çalışıyorlar gerçekten ordaki herkes çok ilgili ve seni hep rahatlatmak için sürekli bi sohbet halindeler.35.haftamda acil sezeryan olduğum için daha çok heyecanli ve cok korkuyordum bebegime bise olcak diye ama ordaki herkes beni rahatlatmak için elinden geleni yapti genel anestezi istedim ben çok heyecanliydim.anestezi dr um Ali bey o kadar iyi bi insan ki ses tonu insani rahatlatiyo.normalde sondayi uyanikken takiyolarmis bebek narkozdan etkilenmesin diye ama canimin acımasından korktugumdan anestezi dr u tam beni uyutacaklari sırada sondayi takmami istedi ve gerçektende anlamadım bile takıldığıni.yazacak o kadar çok sey var ki aslında ama özetle herseyden ve herkesten çok memnun kaldım.dogumdan önce bi çok kisiden olumsuzluklar duymustum benimde tereddütlerim vardı ama hepsi boşa çıktı gerçekten.bugünde bebegimin yanina gidicez inşallah taburcu ederler dua edin lütfen.
ayyy canım benim Rabbim bebeğine bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine tez zamanda şifa versin ve kollarında eve dönebilesin inşallah. çok zor gerçekten yaşadığın ama Rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü vermez, dua edelim İnşallah. Allah beterinden korusun. Bebişine sağlıklı,uzun annesi babası başında yıllar nasip etsin Rabbim. anlattıklarınla iyice Nagehan Hanım'a ısındım. bakalım inşallah her gidişimiz böyle sorunsuz ve iyi olur. Hastane dönüşü haberdar et canım merak ettim sizi.
ayyy canım benim Rabbim bebeğine bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine tez zamanda şifa versin ve kollarında eve dönebilesin inşallah. çok zor gerçekten yaşadığın ama Rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü vermez, dua edelim İnşallah. Allah beterinden korusun. Bebişine sağlıklı,uzun annesi babası başında yıllar nasip etsin Rabbim. anlattıklarınla iyice Nagehan Hanım'a ısındım. bakalım inşallah her gidişimiz böyle sorunsuz ve iyi olur. Hastane dönüşü haberdar et canım merak ettim sizi.
Allah razı olsun.şuanda hastanede bekliyoruz dr lar tahlil sonucuna göre ya taburcu edecekler.sarılığını düşürmusler ama ciddi kilo kaybi olduğu için birakmadilar bu günki durumuna göre çıkarıriz dediler ama pek ümidim yok dün geceden bu sabaha kadar sanki kaç gram alacak ki.kendimi kötüsüne alistirmaya çalışıyorum.aslında çok istiyorum bugün evimize bebegimle dönelim diye ama bi de vermezlerse daha kötü olucam.
Dr taburcu ediyorlar Bebeğimi çok şükür.salı günü için kontrole cagirdilar.insallah tekrar yatirmak için gelmeyiz buraya.
şansıma gittiğimde hiç beklemedim ve tam saatinde muayene olabildim:) dediğin gibi ilgili,anlayışlı sevecen bir doktor. tam benim kafadan:) İnşallah her gidişimde böyle beklemeden girerim. 3 hafta sonrasına çağırdı beni.
ayyy bu mesajını sonradan okudum. çooooooook sevindim canım. maşallah paşaya çabuk iyileşmiş. çarcabuk toparlar kuzum anasının sütüyle. artık evhamlardan uzak tut kendini, bebişine sevgin ve sütünle şifa verirsin bir şeyi kalmaz kuzunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?