Bizden hiç birşey istemediler göbek bakımı için. Göbek için özel bir bakım yaptılarmı emin değilim kızımın göbeğinde baticon lekesi filan yoktu hiç. Banada özel birşey söylemediler bakımıyla ilgili.
17 şubatta yaptım doğumu ben. Nagihan hanım gerçekten çok güleryüzlü muayenede oldukça ilgili ama çok yoğun bir doktor.Ben 32. haftada gitmeye başladım kendisine abartmıyorum her randevumda bir erteleme ya da iptal durumu oldu.Nagihan hanımın sürekli acil ameliyatı çıkıyordu Bu sezeryanların filan tarihi çok öncesinden belli olmuyordu ona göre neden düzenlenmiyor randevular.Sezeryan sonrasında çok ağrım olmadı benim. 2. gün evimde kalkıp yürüdüm çok ağır olmamak kaydıyla işlerimi yaptım,kızımla ilgilendim.Hastanede ameliyat günü iki kere bir gün sonrada bir kere kontrole geldi nagihan hanım.2. gün bana gece istersem çıkabileceğimi söyledi ama benim dışımda hiç kimseye bunu söylememiş.Ben çıkmak isteyince nagihan hanıma ulaşamadılar. Sonrasında 3 gün sonra kontrole çağırdı nagihan hanım.Randevu saatime yakın gittim nagihan hanım yoktu her zamanki gibi.Asistanı gelecek dedi bir saat bekledim sonra gelmeyeceğini söyledi.Boşuna bekledim dikişli halimle.En son olarakta işyerine vermem gereken doğum raporumla ilgili sıkıntı yaşadım ne hastaneden ne de cep telefonundan kendisine ulaşamadım.O kadar aramış olmama rağmen bana dönme zahmetinde bulunmadı müsait olduğunda.Bir gün sonra yine hastaneden ulaşamayınca cepten aradım bir kaç defa.Sonunda açtı sağolsun çabuk söyle ameliyata gircem gibi azarlayıcı bir cümle kullanarak apar topar soruma cevap verdi.Tamam belki gerçekten çok yoğun ama o şekilde telefonu açması kabullenilemez.O kadar aramama bir kere dönmüş olsaydı bir gün önce bende üst üste aramak zorunda kalmazdım.Bilmiyorum çok acil bir durum olsa kendisine ulaşmak çok ciddi bir mesele.Ben hamileliğimin son aşamasında gittiğim için çok takılmadım ama baştan sona kadar insanın sabrı kalmaz bence o yoğunluğa. Aklıma gelmişken son haftalarda kontroller haftada bire düştüğü için randevu alınamıyor telefondan sürekli dolu oluyor.O gibi durumlarda hastaneye direk gidip kontolümüz haftalık artık randevu alamadım derseniz ara randevu veriyorlar size.Tabi saati ve ne kadar bekleyeceğiniz belli olmuyor o durumda da Gitmeden hastaneyi arayıp nagihan hanımın orada olup olmadığını sormak gerek tabi Öğrenmek istediğiniz başka bir şey varsa yardımcı olurum elimden geldiğince.
ayy yarın nagihan hanım'a muayeneye gidecektim ilk defa korktum şimdi ben çok ilgili,titiz,anlayışlı bir doktor istiyorum ona gitmesem mi acaba ya