inşallah canım ama benden sana tavsiye normal doğum düşünüyorsan başka bir hastanede başka bir doktorda ayarla çünkü nagihan hanım medipolun en iyi doktorlarından ve çok yoğun eğer doğuma son 1 2 hafta kalan sıkıntıların olursa bu kadar şanslı olmayabilirsin. Seni telaşlandırmak istemem canım hastane süper cihazlar yeni her yer temiz mis gibi inşallah benim gibi şanssızlıklar yaşamazsın
Çoook teşekkür ederim, allah razı olsun.rabbim daha fazlasini vermesin inşallah.yarın tahlil yapilacak tekrar gidicez hastaneye ama insallah bi aksilik çıkmaz.rabbim size de saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende medipol megaya gidiyorum, burda yazılanları okuyunca korkmayada başladım ama doktorumdan memnun olduğum için devam edicem, inşallah hepimizin doğumu kolay ve bebeklerimiz sağlıklı olur
neler yazıyorlar medipol mega hakkında canım? kötü şeyler mi diyorlar? ben okuyamıyorum ya yoğunluktan
doğuma yakın tekrar bakacam duruma canım. gerçekten nöbetçi doktora doğum yapmak istemiyorum. sen şimdi hangi hastaneye gidiyorsun? memnun musun?
doğuma yakın tekrar bakacam duruma canım. gerçekten nöbetçi doktora doğum yapmak istemiyorum. sen şimdi hangi hastaneye gidiyorsun? memnun musun?
amin canım. gittin mi doktora şimdi nasıl paşanın durumu?
doktordan memnun olmayan pek çok kişi var özellikle doğum gece veya hafta sonu olursa nöbetçi doktorlardan kimse memnun kalmamış gibi,
doktorlarına ulaşmakta çok zorluk yaşayanlar var,
sonra bebek doktorlarıyla ilgili sorunlar yaşanmış, bebeklerinin gereksiz yere yoğun bakıma alındığını düşünenler var, yani bir sürü şikayet var
ama çok memnun olanlarda var
şimdiden detaylıca araştır canım. ben evime yakın olduğu için avcılar medicana onur beye gidiyorum şimdilik memnunum böylede gider umarım.
yarında hizmet hastanesi hakan peker e gideceğim çok övüyorlar gidip bi görüşeceğim bakalım neler olacak gelince buraya yazarım canım yalnız fiyat olarak medicanadan da medipolden de daha tuzlu :18:
Pazar günü taburcu olmustuk bugun tekrar kontrole çağırdılar sarılığı düşmüş ama halen hiç kilo alamamış.iki gün önceki hastaneden çıkış kilosuyla ayni.halbuki gece gündüz uyumadan emzirdim ama hic kilo alamamis.çok üzüldüm ;( bugün ki tahlilleri iyi çıktı ama cumaya tekrar cagirdilar..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ney yapsak ya? ben normal doğum istiyorum. gece olursa nöbetçi doktor olursa cidden sıkıntı olurfarklı bi hastaneye mi gitsem acaba ooofff pofff
o hastaneyi ilk defa duydum. gidince mutlaka bilgi verir misin bana da? ne kadar fiyatları?
benim doktor kesin gelmiyor onu biliyorum, farklı hastanelerde durum nasıl bilmiyorum ama çevremde iyi diyebileceğim yakın bir hastanede yok maalesef, doktorumada çok alıştım, bu saatten sonra artık dua etmekten başka çare yok maalesef,
memorial grubuna dahil oldu canım benim iki kuzenim iki çocuğunuda orada doğurdu hastane harika bir kere kargaşa yok tam randevu saatinde doktorun yanındasın doktor başından savmıyor içeride beni tam 35 dakika dinledi bütün sorularıma cevap verdi ben çok memnun kaldım artık oraya devam edeceğim. ücreti sgklı isen 129TL
olsun canım üzme tatlı canını, durumu iyi olsun kilosunu toparlar inşallah. Rabbim şifa versin. nasıl alışabildiniz mi birbirinize? uyku düzeni iyi mi?
oooooo bayağı yüksekmiş ücreti. uzman doktor için çok yüksek değil mi ücret? doğumları ne kadar?
sezeryan düşünmüyorsun değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?