medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

bende medipol megaya gidiyorum, burda yazılanları okuyunca korkmayada başladım ama doktorumdan memnun olduğum için devam edicem, inşallah hepimizin doğumu kolay ve bebeklerimiz sağlıklı olur

doğuma yakın tekrar bakacam duruma canım. gerçekten nöbetçi doktora doğum yapmak istemiyorum. sen şimdi hangi hastaneye gidiyorsun? memnun musun?

amin canım. gittin mi doktora şimdi nasıl paşanın durumu?

bende medipol megaya gidiyorum, burda yazılanları okuyunca korkmayada başladım ama doktorumdan memnun olduğum için devam edicem, inşallah hepimizin doğumu kolay ve bebeklerimiz sağlıklı olur

neler yazıyorlar medipol mega hakkında canım? kötü şeyler mi diyorlar? ben okuyamıyorum ya yoğunluktan

neler yazıyorlar medipol mega hakkında canım? kötü şeyler mi diyorlar? ben okuyamıyorum ya yoğunluktan

doktordan memnun olmayan pek çok kişi var özellikle doğum gece veya hafta sonu olursa nöbetçi doktorlardan kimse memnun kalmamış gibi,
doktorlarına ulaşmakta çok zorluk yaşayanlar var,
sonra bebek doktorlarıyla ilgili sorunlar yaşanmış, bebeklerinin gereksiz yere yoğun bakıma alındığını düşünenler var, yani bir sürü şikayet var

ama çok memnun olanlarda var

doğuma yakın tekrar bakacam duruma canım. gerçekten nöbetçi doktora doğum yapmak istemiyorum. sen şimdi hangi hastaneye gidiyorsun? memnun musun?

şimdiden detaylıca araştır canım. ben evime yakın olduğu için avcılar medicana onur beye gidiyorum şimdilik memnunum böylede gider umarım.

yarında hizmet hastanesi hakan peker e gideceğim çok övüyorlar gidip bi görüşeceğim bakalım neler olacak gelince buraya yazarım canım yalnız fiyat olarak medicanadan da medipolden de daha tuzlu :18:

amin canım. gittin mi doktora şimdi nasıl paşanın durumu?

Pazar günü taburcu olmustuk bugun tekrar kontrole çağırdılar sarılığı düşmüş ama halen hiç kilo alamamış.iki gün önceki hastaneden çıkış kilosuyla ayni.halbuki gece gündüz uyumadan emzirdim ama hic kilo alamamis.çok üzüldüm ;( bugün ki tahlilleri iyi çıktı ama cumaya tekrar cagirdilar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ney yapsak ya? ben normal doğum istiyorum. gece olursa nöbetçi doktor olursa cidden sıkıntı olur farklı bi hastaneye mi gitsem acaba ooofff pofff

şimdiden detaylıca araştır canım. ben evime yakın olduğu için avcılar medicana onur beye gidiyorum şimdilik memnunum böylede gider umarım.

bayağı uzakmış senin gittiğin yer nereye baksam bilemedim ya bana en yakın yer burası. ama nöbetçi doktor olmasını da istemiyorum offf

yarında hizmet hastanesi hakan peker e gideceğim çok övüyorlar gidip bi görüşeceğim bakalım neler olacak gelince buraya yazarım canım yalnız fiyat olarak medicanadan da medipolden de daha tuzlu :18:

o hastaneyi ilk defa duydum. gidince mutlaka bilgi verir misin bana da? ne kadar fiyatları?

olsun canım üzme tatlı canını, durumu iyi olsun kilosunu toparlar inşallah. Rabbim şifa versin. nasıl alışabildiniz mi birbirinize? uyku düzeni iyi mi?

ney yapsak ya? ben normal doğum istiyorum. gece olursa nöbetçi doktor olursa cidden sıkıntı olur farklı bi hastaneye mi gitsem acaba ooofff pofff

benim doktor kesin gelmiyor onu biliyorum, farklı hastanelerde durum nasıl bilmiyorum ama çevremde iyi diyebileceğim yakın bir hastanede yok maalesef, doktorumada çok alıştım, bu saatten sonra artık dua etmekten başka çare yok maalesef,

o hastaneyi ilk defa duydum. gidince mutlaka bilgi verir misin bana da? ne kadar fiyatları?

memorial grubuna dahil oldu canım benim iki kuzenim iki çocuğunuda orada doğurdu hastane harika bir kere kargaşa yok tam randevu saatinde doktorun yanındasın doktor başından savmıyor içeride beni tam 35 dakika dinledi bütün sorularıma cevap verdi ben çok memnun kaldım artık oraya devam edeceğim. ücreti sgklı isen 129TL

bende bikere gitmiştim muayeneye
çok temiz güzel bi hastane
fiyatlarıda cok uygun
yanlış hatırlamıyorsam 1 ay önce 35 tl vermiştik
evim uzak oldugu için tercih edemiyorum malasef

sezeryan düşünmüyorsun değil mi?

oooooo bayağı yüksekmiş ücreti. uzman doktor için çok yüksek değil mi ücret? doğumları ne kadar?

olsun canım üzme tatlı canını, durumu iyi olsun kilosunu toparlar inşallah. Rabbim şifa versin. nasıl alışabildiniz mi birbirinize? uyku düzeni iyi mi?

Dr dan geldik şimdi çok az kilo almış dünden beri dr acele etme yavas yavaş toparlayacak dedi.günlerden beri ilk defa hastaneden rahatlamis bi sekilde çıktım çok şükür.uykusu belli olmuyor henüz bazi aksam uyuyor bazi aksam ayaktayiz.evde 4 buçuk yaşında bi kızım var o kiskanmasin diye emzirmenin dışında kucagima alip sevemedim daha dogru duzgun.ama artık şu hastaneye gidip gelme islerimiz bi bitse allahin izniyle.normal yasantimiza dönmek istiyorum artik. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oooooo bayağı yüksekmiş ücreti. uzman doktor için çok yüksek değil mi ücret? doğumları ne kadar?

evet canım ücret oldukça yüksek ama ilgi alaka çok yüksek diğer hastanelerdeki gibi 5 dakkada beşiktaş yapmıyorlar. doğumları sormadım ama doğum ücretlerininden normal 2000tlden aşağı olduğunu sanmıyorum.

sezeryan düşünmüyorsun değil mi?

artık inan bir şey düşünemiyorum sanırım ben normal doğuma dayanacak karakterde biri değilim ama şimdi sezeryan derim sonra Allah korusunda acilen gece felan doğum başlar normal olur, veya normal derim sezeryan olur, artık birkaç ay sonra görücez ne olacağını :) kısmette ne varsa o olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…