Dışardan fotoğrafçı kabul etmiyorlar.
Merhaba bende hastanede nagihan hanımla doğum yaptım listeyi görünce yazmak istedim.Bu listeyi kim hazırlamış bilmiyorum ama liste yanıltıcı.Aynı listeyi bende almıştım listeye güvenmeyip pijama takımı ve gecelik koydum iyikide koymuşum.Ameliyathaneden çıkıp odaya getirildiğimde direk pijama üstü istediler bizden.Sadece üstümü giyindim ayağa kalkana kadar.Her yarım saatte bir nerdeyse kanama kontrolüne geliyorlar o yüzden pijama üstünü giymek daha iyi oluyor.Gecelik giydiğinizde etek kısmının kan olma ihtimali var bunu göz önünde bulundurun derim.Bebeğin getirileceği araba için battaniye çarşaf istediler ben özellikle küçük bir mevresim yaptım ama kullanmadılar bile.Bebek bezi istemişler onada gerek yok.Hastane bez veriyor.Biz kızımın altını değiştirdikten beş dakika sonra kızımı test için götürdüler götürdüklerinde onlar değiştirip getirmişlerdi altı temiz olduğu halde.Eldiven ne için lazım bilemedim bizim odaya bir kutu eldiven bıraktılar.Onlar geldikçe alıp kullandılar.Size lazım olursa sizde ordan kullanabilirsiniz.Bu arada bir tavsiye bebeğinize giydirmeleri için ilk çok beğenerek aldığınız hastane çıkışını vermeyin Kan bulaşmıştı maalesef bizimkine...Birde hastane bebeği yıkamıyor aklınızda bulunsun yıkanmasını istiyorsanız özellikle söylemeniz gerek.Ben yıkatmamaştım orda söylemişlerdi.
Bizi aydınlattigin için teşekkürler benimde aklıma takilmisti gecelikmi pijama mı diye.bende nagihan hanimin hastasiyim,sen ne zaman yaptın doğumunu memnun kaldınmı,nagihan hanım çok yoğun doğum ve sonrasinda yeterince ilgilenemez diye endişeleniyorum açıkçası.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.