medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Kızlar medipol koşuyolunda Sinem Beden Ay la ilgili bi bilgisi olan varmı? Doğumunu ona yaptıran?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar 33.haftama geldim dün kontrolüm vardı nagihan hanimda.benim bebis biraz aceleci heralde çok erken aşağıya inmiş dedi dr kasılmalarim var ama nst de sancı çıkmıyor.benim merak ettiğim bu 2.sezeryanim olacak acaba dr son haftalarda alttan muayne edermi.? Çok korkuyorum hiç sevmiyorum bu olayı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sezeryanda alttan muayene edilmiyor cnm

Bende öyle biliyorum ama burda okudum sezeryanli olanları bile bazi drlar alttan bakiyomus açılma var mi diye.?

Bilmiyorum ki bnde elif hanima gidiyorum haftaya sezeryana giricem hic alttan muayene etmedi yarinda randevum var ama etmez herhalde

Bende sezeryan olucam da acaba siz kaçıncı haftada sezeryan olacaksınız.benim dr um tam olarak hangi haftada alırız sezeryana demiyor ilk başta 39 da aliriz diyodu ama şimdi biraz daha erken olabilir dedi.

Gününün belli olması ne güzel ona göre de hazirligini yaparsin.ben böyle çok tedirginim daha çantam bile hazir değil bi an önce hazirlanmam lazım.

kızlar bu hastane pahalımı?
muayene ücreti ne kadar?
her gidişte ücret veriliyormu?
gebeyim o hastaneyi secmeyi düşünüyorum.
külfetlimi acaba???

kızlar bu hastane pahalımı?
muayene ücreti ne kadar?
her gidişte ücret veriliyormu?
gebeyim o hastaneyi secmeyi düşünüyorum.
külfetlimi acaba???

Doktoruna göre değişiyor muayene fiyatları docent 100 tl bir kaç doktor 35 diğerleride 20 tl.10 gün içerisinde tekrar kontrole gidersen ücret ödemiyorsun. Doğumda normal 650 idi sanırım sezeryan 1450 isteğe bağlı sezeryan olursa 1900 olması lazım.

Sezeryan fiyatlari degisti normal 850 sanirim sezeryan 1600 istege bagli sezaryen 2500 epidural istersen extra 350 oduyorsunuz

Kızlar ben 4 temmuzda medipolde ayrıntılı usg yaptırcam.prof dr sebahat güler atar yapacak onun hakkında bilgisi olan varmı gebelik takibide yapıyormu.

Sezeryan fiyatlari degisti normal 850 sanirim sezeryan 1600 istege bagli sezaryen 2500 epidural istersen extra 350 oduyorsunuz

2012 eylül fiyatı normal 500,sezeryan1200 du o zaman ben1000 e doğum yapmiştim vay be epey artmiş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Medipolde lohusa serbeti ikrami falan olmuyor konustugunuzda oldugunu soyluyorlar ama oyle bisey yok bilginize

bende geçen hafta ilk defa medipol hastanesine gittim. 5 haftalık gebeyim, geçen hafta çok az bir lekelenme oldu, ilk hamileliğim olduğu için panikle doktor aradım ve ilk randevunun Dr. Selcen Bahadır da boş olduğunu söylediler ona gittim. ücret 20 tlydi emekli sandığından. 08:45 deki randevuma 09:15 de girebildim. doktorlar geç geliyor malesef, yinede sanırım ortalamaya göre az beklemişim. Selcen Hanımın kendisi çok sıcak, sorduğum sorulara cevap verdi, ancak bana göre biraz olumsuz konuştu. daha doğrusu şöyle anlatayım, kesem geçen haftaya göre büyümüş, bu güzel bişey dedi, ama kesenin içi boş, şu an için bişey söyleyemem dedi. yani ne kürtaj diyebilirim ne de sağlıklı bir bebeğin var diyebilirim dedi. daha konuşmak için erken haftaya gel kalp atışlarına bakalım dedi. belki çoğu insana göre bu iyi bir konuşmadır ama bana olumsuz cümleler gibi geldi. folik asite başladın mı dedi evet dedim, sen hiçbirşeyin yokmuş gibi, normal gebeymişsin gibi ilaçlarına devam et dedi. niyeti iyi olabilir belki ama bence cümleleri yanlış kurdu, sonuçta daha kalp atışı için erken bi haftaymış, bebeğimin de gözükmemesi bu haftada normalmiş, olumsuzlukları sıralayıp bunlar sende var demek istemiorum dedi, ozaman demeseydi bence?
bu hafta kalp atışı için medipolde başka bir dokotra gitmeyi düşünüyorum, fazla yoğun bi doktor olsun istemiyorum, o yüzden Dr. Ayfer Özbek veya Dr. Günseli Özdemir den alacağım randevuyu sanırım, bakalım onlar beni mutlu edebilecek mi? :)

Kızlar ben 4 temmuzda medipolde ayrıntılı usg yaptırcam.prof dr sebahat güler atar yapacak onun hakkında bilgisi olan varmı gebelik takibide yapıyormu.

Ben 2li testi ona yaptırdım. Memnun kalmayinca ayrıntılı ultrasonu başkasına yaptırdım. Dr olarak nekadar iyi 1gidiste anlaşılmaz fakat insan olarak ne eşim nede ben hic sevmedik. 1.si bizim bakabilecegimiz bir ekran yok. Ben göremiyorum dedim önemli olan benim görmem dedi. 2.si sıra bizdeyken önümüze hamile bir hastane calisanini aldı. 4teki randevuya 5bucukta girdik.iceri girince söyledik Özür bile dilemedi. 3.sü Sonucu alınca bana getirin dedi gittik neden bana geldiniz en yoğun gün meşgul ettiniz beni dedi. Aldi sonucu cok güzel sorun yok dedi gule gule... Kadın şaka gibi anlayacağın. Bizemi öyle rastladi hepmi öyle fikrim yok. Benden bilgiler bukadar :)

Maddi durumunuz el veriyorsa doç dr suna özdemire gidin derim.ucreti 100tl. Bu konuda cok duyarlı benimde başıma geldi ordan biliyorum. Yogun olmayan bir dr olsun demissiniz ama suna hanım hastanedeki en yoğun doktorlardan biri :) siz bilirsiniz

Bnm doktorum elif ciler eren di cok tatli ilgili bi doktor dogumumu onda yaptim ama son zamanlar cok yogundu yanliz yogun olan doktorlarin tümü cok ilgili olduklari icin daha cok tercih edilenler bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…