medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

kizlar araniza yeni katildim sadece medipol bagcilardaki dr. derya yasar hakkinda yorum yazmak icin. dun kendisine muayneye gittim inanilmaz derecede soguk yuzsuz ve ilgisiz. sorularima cevap bile veremedi 43 gundur regl olamiyorum gebelikde yok neden diye sordugumda bile cevap alamadim parama yazik nasil bu kadar ilgisiz olabiliyorlar anlamiyorum elim bombos dondum ilac bile onermedi duzenleyici hap kullaniyimmi dedim sen bilirsin eczaneden alabilirsin dedi sacmalik resmen(

slm c.tesi için fazile hnmdan randevu aldım ilk kez gidicem ve 1 ay sonrada doğumum var siz devam ediyomusunuz? sürekli mi asık suratlı? tel.e cvp veriyormu?

slm c.tesi için fazile hnmdan randevu aldım ilk kez gidicem ve 1 ay sonrada doğumum var siz devam ediyomusunuz? sürekli mi asık suratlı? tel.e cvp veriyormu?

ben fazile hanımı 12.haftadan sonra bıraktım ve nagihan hanıma geçtim.çok memnunum.ben fazile hanımdan hiç elektrik almadım 3 kez gittim 3ünde de ilgili değildi ama bilgili bir doktor.ama belki siz memnun kalırsınz elektirik meselesi sonuçta.telefonunu istememiştim o yüzden cevap verip veremeyeceğini kestiremiyorum.

teşekkür ederim umarım elektrik alırım

fazile hnma gittim sonuç; buradaki yorumlara katılıyorum bilgisine tecrübesine bişey diyemem ama yüzünde bir gülümseme imaresi göremedim eski doktoruma geri döndüm

Medipol mega hastanesi doğumla ilgili merak ettikleriniz ve 2014 doğum fiyatları
Merhaba kızlar doktorum nagehan Kaya daha doğum yapmadım ama gidip her şeyi didik didik araştırdım işte bilgiler
normal doğum:650 tl
sezeryan: 1450 tl
epiduralli normal isterseniz 350 tl daha veriyorsunuz
sezeryanda ise epidural fiyatın içinde
Hastaneye özel doğum fotoğrafçısı var derin fotoğrafçılık bunun dışında dışardan fotoğrafçı getiremiyorsunuz
kendiler kapı süsü yapıyorlar ve şerbet getiriyorlar ama bunlar istemez kendiniz ben odamı süsleyeceğim yada firmaya süsleyeceğim derseniz izin veriyorlar her türlü, ayrıca kendi anlaşmalı firmalarında var lida organizasyon diye...
veee gelelim odalara
3 suit, ve doğum katında küçük, orta, büyük olmak üzere standart odalar var
eğer suit boşsa ve isterseniz 450 tl gecelik 2 odadan oluşmakta
standart oda ise şansınıza hangi boy gelirse ama 2 tane küçük var gerisi büyük ve orta bu yüzden büyük yada orta gelme şansı fazla
odaların içi harika, temiz ve hastane çok lüks
diyelimki sezeryanda yaptınız gelip odanıza valizleri bırakıp hazırlanmak için girebiliyorsunuz
ama normal doğumda çocuk kesin Doğan'a kadar oda belli olmuyor sizinkiler bekleme salonunda bekliyor, doğum kesinleşince oda da kesinleşiyor bunlar süsleme yapacak olanlar için yazıyorum süsleme zamanınız normalde daha az oluyor
genel olarak hastane çok güzel temiz ve büyük ayrıca yeni
otopark ücreti:1-3 saat 3 tl
bunların dışında soracaklarının var ise cevaplarım 8 Mart'ta annelik eğitimi var 12:00-17:00 arası 7. Kat konferans salonu eşler katılabilir.
bu arada eşler doğuma giremiyor bilg....

muayane fıyatları nasıl kadın dogum enson 10 tl degıstımı acaba

Herşeyi anlatmışın ne güzel...Ne zamandır gireyim bende anlatayım diyorum hep unutuyorum.Söylediklerine ek sadece otoparkla ilgili bir ayrıntı söyleyeyim bende.Doğum olduğunda araç tüm gün otoparkta kalacağı için baya masraflı olur diye düşündük ama oda numarasını söyleyince ücretsizmiş otopark. Bunun haricinde eğer odayı beğenmez isek değiştirebiliyorlarmış tabi müsaitliğe göre

Nagehan Kayaya gidiyorum bende. Son 1,5 aydır gidiyorum nagehan hanıma ama oldukça memnunum.Güleryüzlü,detaylıca anlatıyor herşeyi,sorularına acele etmeden cevap veriyor.Randevularında çoğunlukla aksama oluyor ama aksama olsada aceleci davranmıyor muayene ederken. Belki yanılıyorumdur ama nagehan hnm çok normal doğum yanlısı gibi gelmedi bana. Ben kendi isteğimle sezeryan olmak istedim ama konuşmalarından anladığım kadarıyla normal doğum olsun diye çok çabalamıyor.Normal isteyip giden varsa aklında bulunsun

Canım sen kaç haftalık hamişsin merak ettim. Ben başka bir hastaneye gidiyorum aslında 30 haftalığım ama o hastanenin odalarını beğenmedim doğumu medipolbebekleri yapayım diye artık nagehan Hanım'a gidiyorum. Birde belki sen kendin istiyorsun sezeryanı diye bişey dememiştim yoksa normal doğum şartlarını sağlıyorsan niye sezeryan yapsın hakkımızda hayırlısı...

Ben şu an 37+6 yım.Sezeryanı ben istedim zaten benim açımdan sıkıntı yok ama konuşmalarından normali çok zorlamaz izlenimi yarattı... Mesela benim bebeğim şu an 3300 gr zaten istesende normal olamazdın sanırım gibi konuşmaları oldu.Normal doğum yapıp 4000 kg doğuranlar var... Sezeryan istediğimde sebep sormadı mesela normal olmanın artılarını söylerdi çok desteklese diye düşünüyorum... Bunun gibi konuşmalar...

Son düzenleme:
Sen şimdi böyle diyince evhama kapıldım araştırdım ben pek sezeryan yanlısı değilim ama genelde nagehan hanım için nırmal doğum yanlısı gibi bir izlenim var. Hatta doğum yapan biri şöyle yazmış ;
fenerbahcem said:
16-03-2013 22:28
Doğum yaptım
Kızlar medipol mega da 12 mart saat 21.14 te oğluşum spinal sezeryanla dünyaya geldi muhteşem bi duygu yaaaaa allahım bekleyen herkese nasip etsin..
Sabah yatışımız yapıldı suyumuzda bunalıklık gördü sun hanım riske atamayız bebek kakasını yapmış olabilir doğumu başlatalım dedi ve sadece 1 cm açıklığım vardı saat 11 den akşam 21.00 e kadar hatta uyuşturula na kadar sancı çektim sadece 3 cm açıklık oldu nöbetçi doktor olarak o akşam nagehan kaya vardı ayyy ne tatlı doktor yaaa allah razı olsun bi abla bi kardeş nasıl anlatıyım bilmiyom suna hanımdan bin kat iyi biz aylarca ona ücret ödedik hatta son haftalarda 75 tl olmuştu naghan hanım ın muayenesi ücretsizdi şaka gibi yaaa kesinlikle suna hanım çok iyi bir hekim ondan hiç şüphem olmadı ama ben beni sahiplenmesini isterdim bana normalde biliyosun gece doğuma kalmıyorum seninki 12 den önce olursa gelirim ama evde misafirim var falan dedi ben sancı çekerken neyse kötü bişi yok yinede bugüne kadar bana hep yardımcı oldu sadece kırgınım o ka dar:
Nagehan hnm ile ilk kez o gece tanıştım gerçekten çok ilgili ve çok tatlı açılmam geç ilerliyodu ama o hep biraz daha sabret sen yaparsın die telkin etmeye çalışıyodu beni ben ona beni ya öldürün yada sezeryana alın diye yalvardıkça oda bana normal yapmam için yalvarıyodu resmen gerçektende 2 saat daha dişimi sıksaydın olurdu belkide ama hayırlı buymuş pişman değilim ameliyatım çok güzel geçti. Yaaaa kızlar valla hastaneden yana hiç şüpheniz olmasın hepsi mükemmeleer hele anestezi uzmanı bayan allahhhımmm bi beni öpmediği kaldı elimi tutuyo saçlarımı okşuyo sakın korkma bebeğim bitanem falan ameliyathanedeki herkes aynen bu şekildeydi
Allah razı olsun hepsinden bu arada kendi doktorumu o kdar arıyodum yoğunluğundan dolayı genelde ulaşamıyodum doğumdan sonra bişi sormak için nagehan hnm ı aradım müsait değildi benim kendi doktorum olmadığı halde sistemden numaramı bulmuş 2 kere aramış beni bi sıkıntın var mı diye inanamadı. Valla kendide yeni doğum yapmış bana bir sürü öğütte bulundu saolsun valla
Öle işte sonra daha detaylı paylaşıcam doğum hikayemi kısaca hastane ebeler bebek hemşireleri yönetim herkes mükemmel yapıyo işini kapı düsümüz şerbetimiz yemekler temizlik hizmette sınır yok:) gece ben dinleniyim diye hemşireler isterseniz biz biraz bakalım bebeğe siz uyuyun dediler.

Yani sonuçta sezeryan yapmış ama nagehan hanım diretmiş bak. Sen neden sezeryan istiyosun diret normal doğum yapabilirsen sonrası daha kolay oluyo anne için ama sen nasıl istersen tabi. Doğumundan sonra yazılarını bekliyorum çok merak ediyorum:)

Bu yorumu okumuştum.Belki ben yanılıyorumdur.Dediğim gibi bende bıraktığı izlenim o şekilde buna dair özel bir konuşma yapmadık

Bende normal istedim çok ama kısmet değilmiş maalesef.Eşimle iş dolayısıyla birbirimizden uzaktayız o doğumda yanımda olsun istediğim için sezeryana karar verdim

Merhaba arkadaşlar Fatih bey çocuk doktorumuzdu ama sanırım hastaneden ayrılmış iyi bir çocuk doktoru öneriniz var mı? ( Polat bey, Beril ve Sevinç hanım dışında)

Bnm icin onemli seylerden biride doguma dr umun girmesi ek ucret fln farketmez giriyomu dr lar

Arkadaşlar Dr Banu Kumbak'a Giden varmı ? Tavsiye ediyormusunuz Bende Pko var iyi bir dr arıyorum İstanbul Avrupa yakasında

ben Ayfer Hanım'a gidiyorum. çoooook memnunum. hem ilgili hem tecrübeli. nagihan hanım'ı çok tavsiye ediyorlar ama çok yoğun istediğim zamana randevu alamıyorum ve bu yoğunlukta ne kadar ilgilenir bilemiyorum. ayfer hanım'dan şimdilik gayet memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…