Kızlar bende 15 Aralık pazar gunü normal dogum ıle bebegımı kucağıma aldım aslında doktorum nagıhan hanımdı ama pazar gunü olması sebebıyle yoktu nobetcı doktora gülseli hanım dıye biri vardı bır gun once kontrolum vardı 39+3 hafıf sancım çıkmış ama doktor salı falan yıne gel bır bakalım dedı pazar gunü öğleden sonra karnım adet olucakmusım gıbı ağrımaya başladı hafıf hafıf sonra 10 dk bır gelmeye başladı bu ağrılar yanı evde cektıgım sancı ıkı saat yokdu hastaneye gıttıgımde 6 cm açılma vardı once sancı odasında nst ye baglandım sonra oradaki ebe geldı sancı odasında suyumu patlattı bebek kakasını yapmıştı içerde basıda yuksrdaymıs ebe benı ıkındırarak basını aşağıya ındırdı sancıya birlikte o cok kötüydü o yataklar birlikte dogumhaneye götürüldüm doktor arandı 3/4 ıkınmada dogurdum sonra dıkısım yapıldı allah dogum yapan herkesın yardımcısı olsun ama sunu soylıyım ebeler hasta bakıcılar hemsıreler hepsı cok ıyıler benı özellikle sancı anında summessebıle yesserah dedım faydasını cok gördüm