medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Kızlar bende 15 Aralık pazar gunü normal dogum ıle bebegımı kucağıma aldım aslında doktorum nagıhan hanımdı ama pazar gunü olması sebebıyle yoktu nobetcı doktora gülseli hanım dıye biri vardı bır gun once kontrolum vardı 39+3 hafıf sancım çıkmış ama doktor salı falan yıne gel bır bakalım dedı pazar gunü öğleden sonra karnım adet olucakmusım gıbı ağrımaya başladı hafıf hafıf sonra 10 dk bır gelmeye başladı bu ağrılar yanı evde cektıgım sancı ıkı saat yokdu hastaneye gıttıgımde 6 cm açılma vardı once sancı odasında nst ye baglandım sonra oradaki ebe geldı sancı odasında suyumu patlattı bebek kakasını yapmıştı içerde basıda yuksrdaymıs ebe benı ıkındırarak basını aşağıya ındırdı sancıya birlikte o cok kötüydü o yataklar birlikte dogumhaneye götürüldüm doktor arandı 3/4 ıkınmada dogurdum sonra dıkısım yapıldı allah dogum yapan herkesın yardımcısı olsun ama sunu soylıyım ebeler hasta bakıcılar hemsıreler hepsı cok ıyıler benı özellikle sancı anında summessebıle yesserah dedım faydasını cok gördüm

geçen p.tesi nagihan hanıma gittim.4 buçuk senedir hiç doktara gözükmemiştim...
güleryüzlü bi doktor tam saatinde muayeneye alındım ama nedense
ben çok aceleci davrandım,sorucam soruların hepsini sormadım...
ama tamamen bende kaynaklı,nie böyle yaptım:44:

Cok geçmiş olsun sanada

Günseli hanım çok iyi biri çok tatlı beni parçalayan kadın dikisi toplayamayinca günseli hanımı çağırdılar önce beni sakinleştirdi sonra beni uyutup dikişime öyle devam ettiler
Ama günseli hanım sadece nobetlere geliyordu benim doğum yaptığım zaman
Ayrıca hastabakici demissin ya hakki ödenmrz ayşe hanım var allah razı olsun ondan melek gibi benim o zor animda dogumhanedeki tek destekcim gibiydi yalvararak gözünün içine bakiyodum annemlere haber ver ben iyiyim diye off çok zordu allah kimseye yaşatmasin şimdi beşikte yatan oğlumu salliyorum ama o gün 16 ekim aksami o masadan hic kalkamayacagimi düşünmustum
Allah işin ehli olmayanlardan korusun herkesin bebeğine ve kendine saglikli omurler nasip etsin

cok teşekkür ederim canım benım aynen ı sancı anında o saatler hıc geçmeyecekmiş gıbı geliyor insana ama şükürler olsun ki gecti evet hasta bakıcım benımde cok uyıydı ebelerde ıyıydı ama canım cok yandı bası yukardaymıs onun için ugrastı biraz gunseli hanım gercekten sürekli canım korkma gecıcek diye beni telkın ettı Rabbim o yoldaki herkesin yardımcısı olsun

Hanimlar, 35 haftalik hamileyim. Nasibolursa medipolde nagihan hanima dogum yapicam. Hastane hakkinda biseyler ogrenmek istiyorum. Dogum sonrasi Ile ilgili ozellikle. Mesela bebek ameliyathaneden kuvezlemi cikiyor yoksa hemsirenin kucagindami. Bebeğin altini refakatcimi aliyorbebek hemsirelerimi? Kapi susu veriyorlarmi.? Doğum sonrasi muamele Nasil? Bu Tarz detaylar hakkinda bilgi verebilrseniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler. Herkese kolay, sıkıntısız dogumlar diliyorum.

Ben normal doğum yaptım doğumhane de yani bebeği hemsire bekedi elinde bir bezle kucağında çıkardı ordan önce benim yanıma koydular ama kapının dışında doktor ve sanırım bir kuvez vardı gerisini bilmiyorumm sancı aninds göremedim. Bayramin ikunci günü doğum yaptım ben bunu göz obunde bulundurayim hemsire sayısı azdı sanırım ama yinede ilgiliydiler bebeğin altini annemler degistirdi sanırım hemsireler bez degistirmiyoreltimde orda doğum yaptı agustod ayinds ondada ablasi ve kayinvalidem degistirdi.
Kapi süsü vardı bayram olmasina rağmen şerbet gelmedi
Ben bir gece yattim hem bebek hemsireleri hemde benle ilgilenen hemsireler bayram yoğunluğuna rağmen ilgiliydiler bebekle ilgili ne zaman yardım istrsek geldiler
Allah saglikli doğum yapmayı nasip etsin sana benim v oğlum 3 aylık olacak yakında

.

Tesekkur ederim canim cevap icin saglikla buyout bebegini insallah

Peki doğuma eşler alınıyor mu acaba bilginiz var mı.Ya da fotoğrafçı alınıyormu :26::26:

Koşuyolu Medipol evime çok yakın olduğu için araştırdım. Eşler doğuma alınmıyor. Doğum fotoğraçısı ise Nazan Erden.

Bazı yerlerde hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı diye istemem diye konuşulmuş ama.

Nazan müthiş biri, arkadaşımın doğumu için Şengül Pallı ile irtibat kurduk okadar kaptırmış ki ünlülerin fotoğrafçısı olmaya kendi gitmiyor, ekibinden biri gidiyor.

Son anda Nazan'a döndük doğum Memorialdaydı acil gidiş olmuştu. İlk lafı bebek nasıl olmuş ve kalbimizi fetetmişti. Ozamandan sonra arkadaş olduk.

Benim planım allah korusun acil olursa Medipol Koşuyolu, zamanında gelirse Ataşehir Şifa (doğuma eşler girebiliyor) . Doğuma eşimin girmesinden feragat ederim ama illaki Nazan.

Son düzenleme:
Merhabalar;

Mega medipol üniversite hastanesi Bağcılar kompleksi hakkındaki şikayetim aşağıdaki gibidir.
1.hamilelik sürecim ve doğumumu gerçekleştirdiğim hastanede bu süreç içerisinde yaşadığım bir sıkıntı olmadı.12 temmuz 2013 tarihinde doğumum gercekleşti doğum sonrasında 3.gün bebek kontrol için götürdüğümüz çocuk doktoru mesut öksüz beyfendi bebeğin aşırı kilo kaybettiğini sarılığının yüksek olduğunu fototerapi görmesi gerektiğini söyledi bizde bunu kabul etmedık yatırma taraftarı olmadık bunun üzerıne doktor heemn yatırmalısınız yoksa bebeğiniz ölür yada ileride gerizekalı olur diyerek bizim psikilojımızı sözleriyle ve tavırlarıyla altüst etmiştir.kendisinin insan psikolojınden anlamadıgını düşünüyorum ve ilk bebeklerı olan kışılere bu sekılde davranılmaması gerektiğinin farkında değil anlaşılan.bu doktoru burakarak yıne aynı hastanede başka doktorla kontrollerımıze devam ettık...
2.yine medipol hastanesinde bebeğimin doğumundan beri kontrollerını devam ettiren çocuk doktoru zeynep arı...2 ocak 2013 tarihinde saat 17:25 te muayene ücretımızı ödeyerek kendısıne muayeneye gittik fakat kendisi mesai saatının bıtmemiş olmasına ragmen servstekı hastalara bakacagım alamam dedi düşünebiliyormusunuz.6 ay boyunca mesai saati içinde kontrollere giderken iyi fakat acil gitmişiz yoksa bende gün içerisinde gitmeyi bilirim ama malesef bebeğimin kontrollerını yapmadı ben o kadar yolu geliyorum bebeğim için ama doktor hanım bakmıyor.ya benım bebeğimin ateşi yüksek olsaydı risk taşısaydı o zaman mı bakılacaktı acaba.bu insanlarda artık vicdan kalmadığına inanır olduk sonuçta bu bebek ya iki dk kontrol edilecek zaten saatlerce kontrol hiçbir zaman olmadı en fazla 5 dk.yeri geldiğinde özel aşıları yapıp gereksiz oldugu halde tahlil yapıp para almasını biliyorlar ama kendi menfaatleri oldugunda nedenlse işer terse dönüşüyor.neyse doktor bızı kabul etmedi nöbetçi doktorda 18:30 da gelecekmış yanı o 1 saat içerisinde ben sürekli ağlayan ateşli huysuz bebeğimle orada doktor bekleyeceğim özel hastanede bunu yaşıyoruz ya pes.....
Hastane çıkışında hasta haklarını arayarak aldığım cvp ta tatmıne dıcı değil hatta bıze geri dönüş dahı yapılmadı.doktorun mesai saatlerınde servıstekı hastasını görmesi normalmiş net bir cvp veremediler malesef...
Bu güne kadar o hastaneye verdiğimiz paraların haddı hesabı yok karşılığı bu olmamalıydı ve sürekli kontrole gittiğimiz doktorun bunu yapması da çok ayıp annelik duygusu yokmuş demekki...
Bu saatten sonra ne medipol hastanesini birine tavsiye ederim(daha önce hep tevsiyelerim arasındaydı) ne de kapısının önünden geçerim...
İnsan haklarından bi haber bir hastane...

:18::18::18::18: Muayne ücretleri yine zamlanmış 1 ocak itibariyle 35 tl olmuş nagihan hanımın muaynesi sizcede çok değilmi 25 ti 35 olmuş sgklı olduğumuz halde

:18::18::18::18: Muayne ücretleri yine zamlanmış 1 ocak itibariyle 35 tl olmuş nagihan hanımın muaynesi sizcede çok değilmi 25 ti 35 olmuş sgklı olduğumuz halde

Hadi yaaa yine mı? Bende nagihan Hanım'a gidiyorum çok yogun olduğu icin mı yükselttiler acaba? :26:

Nagihan hnm gidiyorum gidiyordum bugunden sonra asla gitmem
geçen ay çok kötü hastalandım kadını aradım 2 gün boyunca cebinden ve santralden ne kendi açtı ne de asistanı
randevularımı 2 3 hafta öncesinden almama ragmen her seferinde bir sorun cıkartıp hep değiştirdiler
saatimi gününü çalıştıgım için hafta sonu alıyordum güyaa...
zaten çokta bilgisine güvenmemiştim 2 ci dogumum önceki dr um yurtdışına gittiği için nagihan hnm çok övdükleri için ben gideyim dedim ama hiç begenmedim ....

Selam kızlar 12 haftalık hamileyim. Nagihan hanima gidiyorum doktorumu cokta seviyorum ancak doguma girmedigi cok yogun oldugu gerekceleri ile baska doktorlari denesem diye düşündüm. Bugun Ayfer Ozbek hanima giittm cok ilgiliydi muayene çok uzun surdu. Ancak nagihan kaya yida seviyorum ne yapacağım konusunda kararsizim. Ayfer hanima muayene olan doğum yapan var mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…