Hangi doktor yapti dogumunuzu
ısın tedavisi için ne kadar odedin,bu arada Allah analı babalı buyutsun
Kızlar bende 15 Aralık pazar gunü normal dogum ıle bebegımı kucağıma aldım aslında doktorum nagıhan hanımdı ama pazar gunü olması sebebıyle yoktu nobetcı doktora gülseli hanım dıye biri vardı bır gun once kontrolum vardı 39+3 hafıf sancım çıkmış ama doktor salı falan yıne gel bır bakalım dedı pazar gunü öğleden sonra karnım adet olucakmusım gıbı ağrımaya başladı hafıf hafıf sonra 10 dk bır gelmeye başladı bu ağrılar yanı evde cektıgım sancı ıkı saat yokdu hastaneye gıttıgımde 6 cm açılma vardı once sancı odasında nst ye baglandım sonra oradaki ebe geldı sancı odasında suyumu patlattı bebek kakasını yapmıştı içerde basıda yuksrdaymıs ebe benı ıkındırarak basını aşağıya ındırdı sancıya birlikte o cok kötüydü o yataklar birlikte dogumhaneye götürüldüm doktor arandı 3/4 ıkınmada dogurdum sonra dıkısım yapıldı allah dogum yapan herkesın yardımcısı olsun ama sunu soylıyım ebeler hasta bakıcılar hemsıreler hepsı cok ıyıler benı özellikle sancı anında summessebıle yesserah dedım faydasını cok gördüm
Kızlar bende 15 Aralık pazar gunü normal dogum ıle bebegımı kucağıma aldım aslında doktorum nagıhan hanımdı ama pazar gunü olması sebebıyle yoktu nobetcı doktora gülseli hanım dıye biri vardı bır gun once kontrolum vardı 39+3 hafıf sancım çıkmış ama doktor salı falan yıne gel bır bakalım dedı pazar gunü öğleden sonra karnım adet olucakmusım gıbı ağrımaya başladı hafıf hafıf sonra 10 dk bır gelmeye başladı bu ağrılar yanı evde cektıgım sancı ıkı saat yokdu hastaneye gıttıgımde 6 cm açılma vardı once sancı odasında nst ye baglandım sonra oradaki ebe geldı sancı odasında suyumu patlattı bebek kakasını yapmıştı içerde basıda yuksrdaymıs ebe benı ıkındırarak basını aşağıya ındırdı sancıya birlikte o cok kötüydü o yataklar birlikte dogumhaneye götürüldüm doktor arandı 3/4 ıkınmada dogurdum sonra dıkısım yapıldı allah dogum yapan herkesın yardımcısı olsun ama sunu soylıyım ebeler hasta bakıcılar hemsıreler hepsı cok ıyıler benı özellikle sancı anında summessebıle yesserah dedım faydasını cok gördüm
cok teşekkür ederim canım benım aynen ı sancı anında o saatler hıc geçmeyecekmiş gıbı geliyor insana ama şükürler olsun ki gecti evet hasta bakıcım benımde cok uyıydı ebelerde ıyıydı ama canım cok yandı bası yukardaymıs onun için ugrastı biraz gunseli hanım gercekten sürekli canım korkma gecıcek diye beni telkın ettı Rabbim o yoldaki herkesin yardımcısı olsunCok geçmiş olsun sanada
Günseli hanım çok iyi biri çok tatlı beni parçalayan kadın dikisi toplayamayinca günseli hanımı çağırdılar önce beni sakinleştirdi sonra beni uyutup dikişime öyle devam ettiler
Ama günseli hanım sadece nobetlere geliyordu benim doğum yaptığım zaman
Ayrıca hastabakici demissin ya hakki ödenmrz ayşe hanım var allah razı olsun ondan melek gibi benim o zor animda dogumhanedeki tek destekcim gibiydi yalvararak gözünün içine bakiyodum annemlere haber ver ben iyiyim diye off çok zordu allah kimseye yaşatmasin şimdi beşikte yatan oğlumu salliyorum ama o gün 16 ekim aksami o masadan hic kalkamayacagimi düşünmustum
Allah işin ehli olmayanlardan korusun herkesin bebeğine ve kendine saglikli omurler nasip etsin
zizag sen nasıl oldun daha iyi misin??
Iyiyim canom baya baya toparladim ama bazen yine agrilar oluyor kontrole gitmek istiyorum ama biktim artik doktors.gitmekten crsaret edersem gidicem bi tekrar
Ağrın mı? Nerede oluyor ağrı? Ve neden ?
Hanimlar, 35 haftalik hamileyim. Nasibolursa medipolde nagihan hanima dogum yapicam. Hastane hakkinda biseyler ogrenmek istiyorum. Dogum sonrasi Ile ilgili ozellikle. Mesela bebek ameliyathaneden kuvezlemi cikiyor yoksa hemsirenin kucagindami. Bebeğin altini refakatcimi aliyorbebek hemsirelerimi? Kapi susu veriyorlarmi.? Doğum sonrasi muamele Nasil? Bu Tarz detaylar hakkinda bilgi verebilrseniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler. Herkese kolay, sıkıntısız dogumlar diliyorum.
.Ben normal doğum yaptım doğumhane de yani bebeği hemsire bekedi elinde bir bezle kucağında çıkardı ordan önce benim yanıma koydular ama kapının dışında doktor ve sanırım bir kuvez vardı gerisini bilmiyorumm sancı aninds göremedim. Bayramin ikunci günü doğum yaptım ben bunu göz obunde bulundurayim hemsire sayısı azdı sanırım ama yinede ilgiliydiler bebeğin altini annemler degistirdi sanırım hemsireler bez degistirmiyoreltimde orda doğum yaptı agustod ayinds ondada ablasi ve kayinvalidem degistirdi.
Kapi süsü vardı bayram olmasina rağmen şerbet gelmedi
Ben bir gece yattim hem bebek hemsireleri hemde benle ilgilenen hemsireler bayram yoğunluğuna rağmen ilgiliydiler bebekle ilgili ne zaman yardım istrsek geldiler
Allah saglikli doğum yapmayı nasip etsin sana benim v oğlum 3 aylık olacak yakında
Peki doğuma eşler alınıyor mu acaba bilginiz var mı.Ya da fotoğrafçı alınıyormu :26::26:
:18::18::18::18: Muayne ücretleri yine zamlanmış 1 ocak itibariyle 35 tl olmuş nagihan hanımın muaynesi sizcede çok değilmi 25 ti 35 olmuş sgklı olduğumuz halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?