medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

DR. Ayfer Özbek ile hamileliğimi keyifli yaşıyorum:) 7 haftalık hamileyim. tecrübeli,ilgili,hassas bir doktor. daha önce başka doktorları da denedim ama memnun kalmadım. nagihan hanım'ı herkes tavsiye ediyor ama kendisine ulaşmak çok zor.randevu almak için uzun süre bekliyorsun.muayenesi de gereksiz pahalı. op.dr ise hepsinin fiyatı fixs olmalı. Ayfer Hanım her konuda cevap veriyor,çok sıcak,samimi bir doktor. yarın yine randevum var,kalp atışlarını dinleyeceğiz sabırsızlıkla bekliyorum:)

Merhaba arkadaşlar bende bagcılar medipolde suna özdemir e gidiyorum. 11 haftalık hamileyim. Ama yazılanları okuyunca çok üzüldüm. Doguma kendi doktorun degil kim rast gelirse o giriyormus öyle yazmıslar. Ilk kontrolümde bunu sorucam doktoruma... başka suna hanıma giden varmı aranızda tecrübelerinize ihtiyacım var .

Doçent doğum ücreti farklımı?

Merhaba bende medipol hastanesine gitmeye karar verenlerdenim 22+5 gunluk hamileyim medicine hospital de fatma hanima gidiyordum bugune kadar ama dun sancim vardi aradim gelmek istiyorum dedim ama randevum olmadigi icin kabul etmediler randevu alin oyle gelin dediler ama randevuyu mart ayina veriyorlar bende hastanemi degismeye karar verdim medipol de betül yorgunlardan randevu aldim sizce betul hanim iyimi gidenler cevaplarsaniz sevinirim

Ben betül hanıma gidiyordum gecen sene düşük yapınca bıraktım. Betül hanım cok tatlı ve ilgili bir bayan tek tereddüt ettigim konu fazla tecrübesi olmaması çok genç. .

betül hanım iyidir 8 aylık hamileyim ona gidiyorum,bi problem olmadı şimdiye kadar.bundan sonra da olmaz inşallah

betül hanım iyidir 8 aylık hamileyim ona gidiyorum,bi problem olmadı şimdiye kadar.bundan sonra da olmaz inşallah

Ben betül hanıma gidiyordum gecen sene düşük yapınca bıraktım. Betül hanım cok tatlı ve ilgili bir bayan tek tereddüt ettigim konu fazla tecrübesi olmaması çok genç. .

Tesekkur ederim

doğuma kendisi girmiyorki suna hanım eğer nöbetçi değilse o yüzden farklı değildir doğum ücreti

Cok şaşırdım kontrole gittigimiz zaman dogumda oluyo bazen. Yarım saat sonra çıkıp gelio. Mesai saatleri icindeyse giriyo olması lazım. Ilk randevumda sorucam bunu kendisine. Girmiyorum derse bidaha gitmem zaten. ..

Kızlar

Nagihan hanıma randevu aldım 9 gün sonraya verdiler.. çok yoğunmuş ama olsun ben razıyım yeterki ilgili olsun öteki gibi beni pişman etmesin doğuma kadar devam edelim beraberce :)

harika bir doktor o yüzden randevu almak zor oluyor ve hastalarını hiç bekletmiyor aslında hastanenin hiç bir bölümünde hiç kimse 10 dk. fazla bekletilmiyor kapasite çok geniş çünkü doğumumu nagihan hanım yaptı çok memnun kaldım.

Haklısın Nagihan hanıma randevu almak ulaşmak zor çünkü çoook iyi bir doktor bu yüzden hep dolu oluyor Ayfer hanımın da iyi olduğunu duydum Nagihan hanımın muayenesi pahalı değil ki sgk lılara 35 tl....sigortasızlara 135 tl olduğunu duydum.sezeryan doğum fiyatıda 1450 tl. diğer doktorların ki daha ucuzmuş .

Günseli özdemir e muayene olan var mı? Dün ilk defa kendisine randevu aldım. Kendisinde doğum yapan arkadaşlar var mı?

Dogumuma girmedi ama isler ters gidince gunseli hanimi cagirdilar o an masadan kalkip boynuna sarilmak istedum cok sevecendi beni sakinlestirdi bana narkoz verilmesini soyledi sonra muhtemelen dikisimi o atti cok iyi bir kadin brnce
Dogum hikayemi geride yazmistim 16 ekim dogumlu birog lum var

Günseli özdemir e muayene olan var mı? Dün ilk defa kendisine randevu aldım. Kendisinde doğum yapan arkadaşlar var mı?

Canım ben yaklasık ıkı bucuk sy once dogum yaptım gunseli hanımda fakst kontrolum bıyunca nagıhan hanıma musyene olmustum dogumumun pazar gunune gelmesı dolayısıyla o gun nobetcı doktor gunseli hanımdı gercekten cok ıyı bir doktor yanlız o zamanlar sadece gece nobetlerınde oluyormus sanıtım şimdi gunduz de hastalarına bakıyor keske benım zamanımda olsaydı mutlaka onada gıderdım gercı nagıhan hanımdan da cok memnundum ama cok beklıyordum gercekten gunselı hanım cok cana yakın bir insan benım bu ikinci dogumumdu sancılarım basladı once ebe muayene ettı sonra gunseli hanım muayene ettı ve yatısımı ysptı hep benı olumlu yonde motıve ettı cok sakin ve işinde gercekten cok basarılı bir insan bunu soylıyebilirim hep dua ederdım allahım dogumuma iyi bir doktor girsin diye oyle de oldu gercekten cunku o anda ınsanın motıve edılmeye cok ıhtıyacı oluyor arkadasım baska sorun veya merak ettıgın bır sey varsa sorabilirsşn

Bn sordum arkadaslar artik giriyolarmiis ek ucret karsiliginda mesai saati disindada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…