Sen şimdi böyle diyince evhama kapıldım araştırdım ben pek sezeryan yanlısı değilim ama genelde nagehan hanım için nırmal doğum yanlısı gibi bir izlenim var. Hatta doğum yapan biri şöyle yazmış ;
fenerbahcem said:
16-03-2013 22:28
Doğum yaptım
Kızlar medipol mega da 12 mart saat 21.14 te oğluşum spinal sezeryanla dünyaya geldi muhteşem bi duygu yaaaaa allahım bekleyen herkese nasip etsin..
Sabah yatışımız yapıldı suyumuzda bunalıklık gördü sun hanım riske atamayız bebek kakasını yapmış olabilir doğumu başlatalım dedi ve sadece 1 cm açıklığım vardı saat 11 den akşam 21.00 e kadar hatta uyuşturula na kadar sancı çektim sadece 3 cm açıklık oldu
nöbetçi doktor olarak o akşam nagehan kaya vardı ayyy ne tatlı doktor yaaa allah razı olsun bi abla bi kardeş nasıl anlatıyım bilmiyom suna hanımdan bin kat iyi biz aylarca ona ücret ödedik hatta son haftalarda 75 tl olmuştu naghan hanım ın muayenesi ücretsizdi şaka gibi yaaa
kesinlikle suna hanım çok iyi bir hekim ondan hiç şüphem olmadı ama ben beni sahiplenmesini isterdim bana normalde biliyosun gece doğuma kalmıyorum seninki 12 den önce olursa gelirim ama evde misafirim var falan dedi ben sancı çekerken neyse kötü bişi yok yinede bugüne kadar bana hep yardımcı oldu sadece kırgınım o ka dar:
Nagehan hnm ile ilk kez o gece tanıştım gerçekten çok ilgili ve çok tatlı açılmam geç ilerliyodu ama o hep biraz daha sabret sen yaparsın die telkin etmeye çalışıyodu beni ben ona beni ya öldürün yada sezeryana alın diye yalvardıkça oda bana normal yapmam için yalvarıyodu resmen gerçektende 2 saat daha dişimi sıksaydın olurdu belkide ama hayırlı buymuş pişman değilim ameliyatım çok güzel geçti. Yaaaa kızlar valla hastaneden yana hiç şüpheniz olmasın hepsi mükemmeleer hele anestezi uzmanı bayan allahhhımmm bi beni öpmediği kaldı elimi tutuyo saçlarımı okşuyo sakın korkma bebeğim bitanem falan ameliyathanedeki herkes aynen bu şekildeydi
Allah razı olsun hepsinden bu arada kendi doktorumu o kdar arıyodum yoğunluğundan dolayı genelde ulaşamıyodum doğumdan sonra bişi sormak için nagehan hnm ı aradım müsait değildi benim kendi doktorum olmadığı halde sistemden numaramı bulmuş 2 kere aramış beni bi sıkıntın var mı diye inanamadı. Valla kendide yeni doğum yapmış bana bir sürü öğütte bulundu saolsun valla
Öle işte sonra daha detaylı paylaşıcam doğum hikayemi kısaca hastane ebeler bebek hemşireleri yönetim herkes mükemmel yapıyo işini kapı düsümüz şerbetimiz yemekler temizlik hizmette sınır yok:) gece ben dinleniyim diye hemşireler isterseniz biz biraz bakalım bebeğe siz uyuyun dediler.
Yani sonuçta sezeryan yapmış ama nagehan hanım diretmiş bak. Sen neden sezeryan istiyosun diret normal doğum yapabilirsen sonrası daha kolay oluyo anne için ama sen nasıl istersen tabi. Doğumundan sonra yazılarını bekliyorum çok merak ediyorum:)