• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

bende burdaki yorumlara dayanarak ağustos kontrolümde nagihan hnm gittim çok tatlı güler yüzlü bir bayan
ikili test için sonucuma bakması için kendisini tlf nla aramamı özellikle hatırlatmamı istedi buraya kadar gelme dedi
bende daha sonra aradım fakat ulaşmak mümkün olmadı kendisine cepten aradığım halde en sonunda cvp verdi nöbetten çıktım şimdi daha sonra arasınız deyip kapattı tabi ben buna takılmadım sonuçta yorgundur olabilir daha sonra devam etmeme nedenim ise burda ve
çevremde o hastaneye gittiğimi duyan yakınlarımdan çok olumsuz şeyler duydum hastahene ile ilgili özellikle nöbetçi doktorlarla
o yüzden bıraktım nagihan hnm yoksa devam etmeyi istiyordum kendisinde haa birde ücretini dahi verseniz doğuma mesai dışında gelmiyor negihan hnm özellikle sordum kendisi söyledi daha sonra öğrendimki doktorların hiç biri gelmiyormuş buda soğuttu tabi beni

Tabi ki bütün doktorları kastetmiyorum ama bence en iyisi kendi doktorunla olmak doğumda, bunu bir nöbetçi doktor kurbanı olarak söylüyorum :(((

Arkadaşlar Derya Uyan'ın hastası var mı aranızda? hangi hastanede çalışmaya başlamış onu araştırıyorum.Cep numarası vardı onu da kaybettim yardımcı olursanız çok sevinirim

Kızlar 8 haftalık gebeyim şu anki doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum hiç memnun kalmadım çok ilgisiz yeterince bilgilendirme yapmıyor alelacele geçiştiriyor 5 dak bitiriyor muayeneyi. Bir kaç kişiden Suna hanım için öneri aldım foruma baktığımda da nagehan hanım pek övülmüş gebeliğimin başlangıcı olduğu için kendimi rahat ifade edebileceğim beni aydınlatabilecek bir doktor arıyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz?:emir_bebek:

Kızlar 8 haftalık gebeyim şu anki doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum hiç memnun kalmadım çok ilgisiz yeterince bilgilendirme yapmıyor alelacele geçiştiriyor 5 dak bitiriyor muayeneyi. Bir kaç kişiden Suna hanım için öneri aldım foruma baktığımda da nagehan hanım pek övülmüş gebeliğimin başlangıcı olduğu için kendimi rahat ifade edebileceğim beni aydınlatabilecek bir doktor arıyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz?:emir_bebek:

Merhaba Canım, ben Suna Hanım'a gidiyorum. Randevularda cok memnunum kendisinden ama telefonla ulaşmak neredeyse imkansiz. Ayrıca zaten normal dogum yada gece acil sezeryan olursa nöbetçi doktor ilgileniyor. Bu acıdan değerlendirirsen Suna hanımın muayenesi 100 tl nagehan Hanım 25 tl. Suna hanım izindeyken bir kere onada gittim. Gayet ilgili ve guleryuzlu. Birde Suna hanım ve nagehan hanım cok yogun doktorlar o yuzden randevular hep sarkıyor haberin olsun.

Merhaba Bernuz, benim doğumum sorunlu olmuştu acilen ameliyata alındım ve ameliyatıma Suna Hanımı çağırdılar. Kısaca eğer kendini emin ellerde hissetmek istiyorsan keisnlikle Suna Hanıma gitmelisin.

kendi doktorunla doğum yapmak ıstiyorsan kesinlikle medipole gitme mesai saati dışında asla kendi doktoryn gelmiyo bilgin olsun ben nobetcu doktor elleridr perişan oldum

gelmiyomuş maalesef, hastanenin en kötü yanlarından biri bu sanırım. artık şansına iyi bir doktor denk gelirse nöbette iyi yani :)
bide bebişin doğum yeri bağcılar yazacak olması ne kötü

Peki doğuma eşler alınıyor mu acaba bilginiz var mı.Ya da fotoğrafçı alınıyormu :26::26:

Bebeğimin başında koca bir ödem oldu. Neredeyse yumruk kadardı. Bir aylık olana kadar geçti çok şükür. Bir de yeni doğan sarılığı oldu, onun içinde bir gece ışın tedavisi aldık. Onun dışında Allah'a şükürler olsun başka önemli bir şey olmadı.

Hangi doktor yapti dogumunuzu

Back