Medipol hastanesinde doğum yapan arkadaşlar bebeğinizin kimliğinde doğum yeri ne yazıyor
Kızlar 8 haftalık gebeyim şu anki doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum hiç memnun kalmadım çok ilgisiz yeterince bilgilendirme yapmıyor alelacele geçiştiriyor 5 dak bitiriyor muayeneyi. Bir kaç kişiden Suna hanım için öneri aldım foruma baktığımda da nagehan hanım pek övülmüş gebeliğimin başlangıcı olduğu için kendimi rahat ifade edebileceğim beni aydınlatabilecek bir doktor arıyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Kızlar 8 haftalık gebeyim şu anki doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum hiç memnun kalmadım çok ilgisiz yeterince bilgilendirme yapmıyor alelacele geçiştiriyor 5 dak bitiriyor muayeneyi. Bir kaç kişiden Suna hanım için öneri aldım foruma baktığımda da nagehan hanım pek övülmüş gebeliğimin başlangıcı olduğu için kendimi rahat ifade edebileceğim beni aydınlatabilecek bir doktor arıyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
kendi doktorunla doğum yapmak ıstiyorsan kesinlikle medipole gitme mesai saati dışında asla kendi doktoryn gelmiyo bilgin olsun ben nobetcu doktor elleridr perişan oldum
Hiç bir doktoru gelmiyormu doğuma hastanenin
Hiç bir doktoru gelmiyormu doğuma hastanenin
gelmiyomuş maalesef, hastanenin en kötü yanlarından biri bu sanırım. artık şansına iyi bir doktor denk gelirse nöbette iyi yani :)
bide bebişin doğum yeri bağcılar yazacak olması ne kötü
Peki doğuma eşler alınıyor mu acaba bilginiz var mı.Ya da fotoğrafçı alınıyormu :26::26:
Peki doğuma eşler alınıyor mu acaba bilginiz var mı.Ya da fotoğrafçı alınıyormu :26::26:
Erkek almiyolar dogumhanenin bulunduğu yere
Sanci odalatida dogumhanenin yanindabenim annem ve kardesim donusumlu girmisti yanima dogumd kimseyoktu
Bebeğimin başında koca bir ödem oldu. Neredeyse yumruk kadardı. Bir aylık olana kadar geçti çok şükür. Bir de yeni doğan sarılığı oldu, onun içinde bir gece ışın tedavisi aldık. Onun dışında Allah'a şükürler olsun başka önemli bir şey olmadı.
ısın tedavisi için ne kadar odedin,bu arada Allah analı babalı buyutsunHangi doktor yapti dogumunuzu
Betul yorgunlara giden varmi kendisi isinde nasil biri bilgilendirin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?