lütfen yardımcı olun hamileyim ve medipol mega hastahanesine gitmeyi düşünüyorum ama hangi doktor ve fiyatları ne kadar acaba beni bilgilendirecek birileri var mı ???
artık rahatlıkla yazabilirim
bende medipolde doğuranlardanım bayramın ikinci günü oğlımu doğudum
çok şükür onda bi sıkıntı yok ama ben çok yıprandım çok dikişim var
doğumumu yaptıran doktor hastaneden ayrılmış bence bu iyi bişey doğumda bana biraz sert davrandı
oğlum doğduktan sonra ben tam 3.5 saat doğumhanede kaldım normal doğumdu kanamayı durdurmadılar dikişler tutmadı beni bayılttılar sonra anesteziden uyanınca nabzımı alamadılar tüm hastane ekibi çok korktu bende çok korktum ölüyorum sandım oğlumu göremeden ölecektim basımda bir sürü doktor ebe hemsire vardı bir sürü serum ve iki ünite kan aldım baya kötüydm allah kimseye yaşatmasın
günseli diye bir doktor vardı o çok iyiydi ama doğumuma giren doktordan hiç memnun kalmadım
simdi kontrollerime nagehan hanıma gidiyorum inş cuma günü iyileşmiş olarak hastaneden ayrılmak istiyorum
Yazdıklarını okuduğumda yaklaşık 10 ay önce gerçekleşen doğum anıma tekrar gittim. Ne yazıkki benzer şeyler yaşamışız. Benimde normal doğumdu, kanamamı durduramadılar tam 3,5 saat doğumhanede kaldım, yine de durmadı kanama, tutmadı dikişler. Gözümü açtığımda sedyede ameliyathaneye götürülüyordum. Ameliyatıma Doç. Dr. çağırılmış. Bir 3 saatte ameliyatta kaldıktan sonra doğumumdan 6,5 saat sonra aileme gösterildim ve odama çıkarıldım. Dediğin gibi bir çok serum ve 2 ünite kan verdiler. 4 gün hastanede yattım(ki ameliyatımı yapan doktor devlet hastanesinde olsak seni bir hafta daha çıkartmazdım dedi). Toplamda 2,5 ay kontrollerim devam etti. İyileşmem ise aylar sürdü. Çok şükür kötü de olsa atlattım. Darısı tez zamanda başına inşallah. Yalnız merak ettiğim şey doktorun kimdi? Bana özelden yazar mısın? Sen doktor ayrılmış hastaneden demişsin, benim ki sanırım hala orada aynı değil galiba.
İçime bir şüphe düştü hastaneyi aradım ve doğumu yaptıran doktoru sordum ve beni yıkan cevap "hastaneden ayrıldı". Demekki ikimizde aynı doktorun kurbanlarıyız. Şuan sinirden ellerim titriyor. Demekki bizde bir anormallik yokmuş, doktorun beceriksizliğiymiş diye düşünmekten alamıyorum kendimi.
canım ben normalde derya uyana gidiyordum ama birkere randevu için geç kaldım c.tesi için elif hanıma verdiler. bence gayet iyi bi dr
okadr yoğun olmasına karşı baya ilgilendi ogun malum c.tesileri pekbi yoğun oluyor hastane tavsiye ederim yani derya hanımda iyi herşeyi sorabileceğin bi dr. bence tabi :)
Gercekten okurken cok duygulandım ilk doğumum aklıma geldı bende suanda 36 haftalık hamileyim ve korkularım var ben de nagıhan hanına gidiyorum ve merak ediyorum doguma gelebilecek mi yada kim grlicen nasıl olucak böyle korkularım var ilk doğumum normal dogumdu inşallah bu da öyle olur mersk ettıgım birsey de bu çatlak yara olmasın die soğan sürmussun bunu acıklarmısın canım nasıl yaptınız
lütfen yardımcı olun hamileyim ve medipol mega hastahanesine gitmeyi düşünüyorum ama hangi doktor ve fiyatları ne kadar acaba beni bilgilendirecek birileri var mı ???
cok teşekkür ederim canım denicem bende mutlaka inşallah bende nagıhan kayaya denk gelirimmesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın.küçük bi kuru soğanı ikiye bölüm dua ederek göğüs uçlarıma sürdüm hafif masaj yaparak 1-2 dakika kadar.belki batıl belki hurafe diyenler olabilir ama itikat meselesi bence.ayrıca Allahın hikmetinden sual olunmaz deneseniz bişey kaybetmezsiniz kimbilir belkide çok işinize yarar sizde benim gibi bana söyleyenlere duacı olursunuzbebek emmeden önce iyice yıkamayı unutmayın en ufak bi koku kalmasın inşallah sizde Nagihan hanıma denk gelirsiniz hafta içi olursa şansınız daha yüksek :) hayırlı doğumlar dilerim herkese
bugün Derya Hanıma gittim ilk kez,öncesinde Neşe hanıma gidiyodum tayin istemiş gitmiş DErya hanıma ilk kez gittim o da bugün Acıbademe gideceğini son gününün oldugunu söyledi.Belgin Hanım vardı o da gidiyomuş.şimdi doktor arayışı içindeyim .
Kizlar nagihan kaya ya randevu aldim
Saat 1 e.
Sizce tam saatinde gitmenin gereyi var mi
Hani yogunluktan sira bayaa gec geliyomus
Bosuna 2 saat beklemek istemiyorum
Simdiden sorayim dedim
Randevu 10 gun sonra
merhaba
ben doğumumu medipolde gercekleştirdim
20 hazıranda oğlum dunyaya geldi
doktorum suna özdemir
suna hanımı bulmadan önce 5 doktor değiştridim
sebeb frekansların tutmaması ve herseyi biliyormuşum gibi bir çırpıda anlatmaları
ilk hamileliğimdi dolayısıyla herseyı oğrenmek ve ılgı ıstıyordum
ama gittiğim tüm doktorlar 5 dk da muayne bıtırıyor benımle aynı heyecanı yaşamıyorlardı
bu bır meslek olsa bile işini heyecanla yapıp karsı tarafa yansıtman lazım hepsı alışmış 5 dk en fazla 10 dk muaynelerı
suna hanıma randevu alabilmek çok zordu 1 hafta oncesınden aldım
ve ılk muaynede hıssettım o sıcaklıgını
cok anlayıslı mükemmel bir doktor dikkatli ve takipci
sezeryan ile dogum yaptım kistim oldugu ıcın
2 gun hastanede kaldık calısanlar personel çok ilgili
bebek hemşireleri çok içten yardımcı oluyorlar hep
doktor arayan arkadaşlara suna özdemir'i kesinlikle tavsiye ederim
evet ulaşmak zor aradıgınızda yada randevuyu 1 hafta oncesınden almak zorundasınız ama değer
40 haftayı sorunsuz tamamlayabilceğiniz bir doktor.
sevgiler.
Canım bende nagıhan kayaya gıdıyorum ama doğumda kime denk gelicez onu cok merak ediyorum benim sadece 3 haftam kaldı dualarınızı bekliyorum inşallah sorunsuz bir dogum olurKonsultasyon hekim ne demek tam olarak bilen varmi
Ben bazi yazilar buldum ama tel. Yazmasi cok zor
Kopyala yapistir yapamiyorum telden
Nagihan hanim konsultasyan hekimmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?