medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Herkese selam.. Bağcılar medipol hastanesinde spinal anestezi ıle doğum yapan var mı? varsa lütfen yorum yazsın.Anestezi uzmanları iyi mi? DR.Seher özlem Yılmaz'da doğum yapan var mı? yorumları bekliyorum

Son düzenleme:
kızlar merhaba
benımde doktorum nagihan hnm ama arada yeni gelen doktor elif eren e de görünüyorum inanılmaz ilgili
sakin konuşup herseyı tek tek anlatan bir doktor bayıldım kendisine :)
fakat söz konusu normal doğuma gelince hangisinde yapacağımı bilmiyorum
anestezi ile ilgili sıkıntı var apandisit ameliyatında cok zor uyanmıstım
o yuzden normal dogum dusunuyorum ama kısmet tabiki
elif hanıma giden varmı yada doğum yapan denk gelen :) ayrıca muayene ücreti 25 tl olmuş bilginiz olsun
ikili taramayı ben 70 tlye yaptırmıstım kan tahlilini sanırım yalnıs hatırlamıyorsam

kızlar merhaba

medipolde kadın doğuma gidiyorum sizden ricam sizde lütfen gebelik eğitimi isteyin hastaneden web sitesine ben bir mail attım
gebelik normal doğum emzirme eğitimi istedim koskoca hastane neden yapmıyorlar anlamadım
artık ücretsiz tüm hastaneler yapıyor bunu
lütfen bir mail ile isteiğimizi bildirelim ki bizde bu hizmeti alalım :))

Belirli doktorlora zam gelmis Nagihan kaya Derya yasar Betul yorgunlar ve Lebriz hale aktun 25 tl muyene ucretleri digerleri 10tl yine

Doktorum nese hayirliogluydu ve hastaneden ayrilmis mecbur baska dktora randevu alicam bu yeni gelen elif ciler erene giden varsa nasil bi doktor onerebilirmisiniz

Doktorum nese hayirliogluydu ve hastaneden ayrilmis mecbur baska dktora randevu alicam bu yeni gelen elif ciler erene giden varsa nasil bi doktor onerebilirmisiniz

merhaba foruma yeni katıldım. nereden nasıl yazılır bilemiyorum pek. hata varsa kusura bakmayın :) ben 37 haftalık gebeyim. fakat gittiğim hastanede ultrason cihazları cok kotu. kapkaranlık hiçbişe göremiyorum. o kadar hevesle bekliyor insan gittiğimde bebeğimi görücem diye sadece kafa tası ve karın cevresi belli. doktorumda ultrason probunda sorun var bi değiştirmediler falan diye yakınıyor ama. yapacak bişe bulunmuyor maalesef. medipolde nasıl muayenelerde kullanılan ultrasonlar. normal klasik siyah beyaz olanmı yoksa daha renklileri detaylıları oluyor bazı doktorlarda. onlardan mı. ( tabi 20 hafta civari cekilen detaylı doppler ultrason ayrı ondan bahsetmiyorum.) bilgi verirseniz cok sevinirim. ona göre bir de medipol e gitmek istiyorum.

Kızlar ben Medipol'de Hale Lebriz hn' a gidiyordum.Kendisi hakkında "işinin ehli o yüzden muayenelerinde çok vakit ayırmıyor,çarçabuk başından salıyor" demişlerdi ama ben "işinin ehli" kısmıyla yetinmiştim. Oysa ki kendisine 3 haftadır burnumda -artan kan dolaşımı sebebiyle,hiç bir mukotik akıntı sözkonusu değil-tıkanıklık olduğunu söylediğimde "eskiden üşüttüğünüzde burnunuzu açmak için hangi spreyi kullanıyorsanız onu kullanın, hamileliğinizle ne alakası var" dedi.

Kabızlık ve hazımsızlık sorunum olduğunu söylediğimde "Siz daha ne kadar hamilesiniz ki böyle sorunlarınız olsun,daha 5-6 haftalıksınız" dedi.O sırada 8 haftalıktım.Bununla ilgilenmemesi bir yana kabızlık ve hazımsızlığım sadece ve sadece hamileliğimden kaynaklanıyordu çünkü 34 yaşımdayım hiç bu tarz sorunlarım olmamıştı.Dediğine göre bu dönemdeki kabızlığın ve hazımsızlığın kesinlikle hamilelikle alakası yokmuş...(!!)

Kendisine bir kaç sorum olduğunu söylediğimde "çabucak alayım" gibi ifadeler kullanıyor ve daha doğru düzgün bir açıklama yapmadan ayağa kalkıp "oldu..iyi günler "demeye yelteniyor.
Bu sebeplerden dolayı kesinlikle kendisini önermiyorum. Ama hastane Allah için çok güzel. Daha sonra Derya Yaşar'a gittik o da şeker bir insan ama yoğunluktan dolayı göz teması bile kuramıyorsunuz,bi acele içinde.Şu an deneme yanılma yöntemiyle bana uygun doktoru bulmaya çalışıyorum ama hepsi yoğun,onlar da ne yapsın. Abondone olmuş durumda seriye takmışlar(( Hastaneye şikayet formu yazdım. Muayene süreleri 10 dk gözüküyor-bence 15 dk olmalı- ama 5-6 dk yı bile geçmiyor diye. Bakalım, ama ilgileneceklerini sanmıyorum.

Kızlar bende 6 aylıktan itibaren medipole gidiyorum ilk nagihan kayaya muayene olmuştum gercekten cok tatlı ve ilgili bir bayan fakat sonra ona randevu almak zor olduğu için nese hanıma gittim ondan da memnundum fakat hastaneden ayrılmış şimdi yine nagıhan Hanım'a ıkı hafta sonrasına randevu bulabıldım bende elif hanımı merak ediyorum nasıl acaba zaten benım son ayın 34 haftalık hamileyim

canım ben normalde derya uyana gidiyordum ama birkere randevu için geç kaldım c.tesi için elif hanıma verdiler. bence gayet iyi bi dr
okadr yoğun olmasına karşı baya ilgilendi ogun malum c.tesileri pekbi yoğun oluyor hastane tavsiye ederim yani derya hanımda iyi herşeyi sorabileceğin bi dr. bence tabi :)

Slm elif hanimdan almistim radevumu ve gittim. Uzun uzun inceledi gayette ilgili alakaliydi ona devam edicem artik.birde ayrintili ultrasyon sizce yapilmalimi

Bakalım benımde kontrol Perşembe gunü nagıhan Hanım'a bundan sonra benı 15 gun de bir yada haftada bir gün cagırabilşr tabii o zaman randevuyu nasıl bulabilicem bilmiyorum bu benim ikinci doğumum ve bunun da normal dogum olmasını istiyorum mesai saatleri dışında olursa bakalım hangi doktor olucsk

merhaba, Bende 6 haftalık hamileyim şuanda.doktor ve hastane arayışı içindeyim.medipolden ve derya hnm dan memnunmusunuz?

Merhaba arkadaslar,

Ben dogumumu medipolde derya yasarda yaptim. hamileligimde 22. haftama kadar plasentamin asagida olmasindan kaynaklanan kanamalardan dolayi bi cok dr degistirdim fakat Derya hanimla karsilasmam en buyuk sansim oldu. kimsenin koyamadigi teshisi ilk muaynede koydu.. 40. haftaya kadar kendisiyle harika bir surec gecirdik hep dua ediyorum kendisine. doguma gelince plasentam asagida olmasina ragmen (ki bu ic kanama riskini getiriyor) son hafta son dakikaya kadar bekledi. İstese 38 de cok rahat alirdi. Ayrica benim uc gun boyunca sanci olmasina ragmen acilma olmayinca kanama riskinide goz onune alarak sezaryene aldi. spinal olan dogumumda bebegimi gordukten sonra bunyemden kaynaklandigi soylenen bir nedenle uyusukluk gecince kabus dolu dakikalar yasadik ve narkoz aldim. Anestezi uzmani hakkinda o nedenle birsey diyemeyecegim. Uc saat sonra odama cikartilabilmisim. ama hastanede kaldigim surecte ve sonraki sureclerde de ben yine Derya hanimdan cok cok memnun kaldim. yine hamile kalsam ucreti her ne olursa olsun derya hanimi tercih ederim.. herkesede gonul rahatligiyla tavsiye ederim... simdi kizim 5 aylik ve bize yasattigi mukemmel surec nedeni ile kizimin gobek ismi Derya :).. Tesekkurler Derya Yasar...

Doğum Tarihi : 09.07.13 Salı
Hastane Adı : Medipol Mega Hastaneler Kompleksi
Dr : Op.Nagihan Kaya
Doğum Şekli : Normal
Doğum Haftası : 38+6
Cinsiyeti : Kız
Bebek Kilosu : 3.000 gr
Bebek Boyu : 46 cm

26.06.2013 tarihinde 4 gün böbrek taşına bağlı aşırı sancılar nedeniyle devlet hastanesinde yattım ama orda doğum yapmaya hiç niyetim yoktu böbrek taşımın doğumu tetiklemesinden korkuyordum ama olmadı çok şükür.O hastaneden çıktıktan sonra evimde yalnız kalamayacağım için kayınvalidemin evinde kalmaya başladım.Günlerden 09.07.2013 saat sabah 4 civarıydı herkes sahurunu bitirmiş yatmaya hazırlanıyordu.Ben wc ye gittiğimde pembe bi leke gördüm önce bunun bir gün öncesinde devlet hastanesindeki böbrek taşımla ilgili olarak gittiğim devlet hastanesindeki kontrolde verilen vajinal fitil sebebiyle olduğunu düşündüm hiç konduramıyordum doğumun başladığını yinede kayınvalideme seslendim ve lekeyi gösterdim -hımmm ilaçtandır belki kızım bekleyelim bakalım dedi (aslında o da anlamış doğumun yaklaştığını fakat beni panikletmemek için söylememiş sonra gidip bişeyler atıştırdım ve tekrar bi güzel yattım uyudum sabah 05:53 de aynı adet sancıları gibi sancılar başladı wc ye gittim tekrar nişan geldi tekrar kayınvalidemi çağırdım gösterdim hadi bakalım vakit geliyo hazırlan dedi şoktaydım ne yani minik kızım geliyomuydu sonra wc den tam çıkarken kıtırt diye bi ses geldi suyum patlamıştı öksürdükçe ve öğürdükçe azar azar sıcak sıcak sular gelmeye başladı.sonra eşim panik halde taksi almaya gitti.bende o sırada son hazırlıklarımı yapıp kapıda beklemeye başladım.Evden çıkarken sancılarım 11 dakikada 1'di.Taksi geldi ve ben öne oturdum (oturmaz olaydım) taksicide bir çene bir çene resmen bana ayakta anestezi uyguladı baldızından girdi kayınçosundan çıktı bende bu esnada arkada kayınvalidemle oturan eşime çaktırmadan el hareketi yapıyodum nerden bunu buldunuz diye neymiş efendim benim kafamı dağıtmakmış niyeti evt başardı sinir krizi geçirtiyodu neyse sabahın çok erken ve ramazanın ilk günü olması sebebiyle bomboş yolları aşıp hastaneye vardık.Kapıdaki görevli taksiden adım attığım anda tekerlekli sandalyeyle geldi.Nöbetçi dr kontrol etmek istedi ama suyum geldiği için direk doğumhane bölümüne aldılar.Otel odası görünümündeki odamıza geçtik.Sancılar sıklaşmaya ve bulantılar had safhaya ulaşmıştı.Mavi önlüğü giydirip nst'ye bağladılar.Ebeler kontrole gelipte -oooo sen yolun yarısını geçmişsin 7 cm açılman var diyince sevinçten ve şoktan kendime gelmem zaman aldı ama asıl mutluluk kapıda Nagihan hanımı görmemle başladı herşeyi unuttum bi anda onun o sevgi dolu yaklaşımıyla sanki ablamı görmüştüm karşımda oda geldi baktı açılma 9 cm olmuştu hadi bakalım iki daha ıkın doğumhaneye alıcam seni dedi ve bebek henüz aşağıya inmediği için ayağa kalkıp dolaşmamı istedi eşim bi kolumda görümcem diğer kolumda koridorlarda volta atmaya başladık sancı durduğunda gülüyor sancı vurduğunda dişlerimi sıkıp metanetli olmaya çalışıyordum.Sonraki kontrolde açılma 10 cm olunca hadi biraz daha dolaş dediler doğum hissi gelince alıcam dedi Nagihan hanım tam doğumhane kapısına yakın bi yerde ben -geliyo geliyoo geliyooo diye bağırmaya başladım ve hemen eşimi öptükten sonra saat 08:40 gibi doğumhaneye alındım Çatal'a yatırdılar ve ellerimi ayaklarımı bağladıktan sonra nst'yide başlattılar :18: Sürekli ıkın ıkın diyip duruyolardı bütün gücümle ıkınıyordum ama yok olmuyordu nefesim yetmiyodu.Bu sırada Nagihan hanım güven verici ses tonuyla beni sakinleştirmeye güç vermeye çalışıyordu.Bi ara yeter artık dayanaaaaamıyoooruuummm epidural vurun diye bağırdığımı hatırlıyorum Nagihan hanım o sırada eldivenlerini giymiş epizyotomi için iğneyi hazırlıyordu ve gülerek arkasını dönüp hadi yyaaaa doğumu durdurim öylemi dedi hımm tamam o zaman dedim ve sustum :44: sonra güçlü kuvvetli siyah üniformasıyla ebe geldi :18: ve sağımda durmaya başladı Nagihan hanım karşımdaydı ve son gazı verdi hadi bitanem bak bebeğinin kalp atışları zorlanmaya başladı kafasını görebiliyorum bütün gücünle ıkın dedi ben o korkuyla deli gibi ıkınmaya başladım ama yok başaramıyodum gücüm iyice tükenmişti ve kendimden geçer gibi oldum çünkü nefes alıp vermekten tansiyonum düşmüştü sanırım :83: Ebe Nagihan hanımdan işaretini aldı ve karnıma abandı o an bütün organlarım dışarı fırlıcak gibi hissettim ama ilk deneme başarısız -hadi tüm gücünle aşkım dedi Nagihan hanım :13: haydi bismillah dedim ve gözlerimi iyice sıkıp nefesim tükenene kadar ıkındım ebede maşallahh tüm gücüyle abanınca bi anda zaman durdu ve o ince tiz ama dünyanın en muhteşem sesini duydum.ağlamaya başladım Allahım bu nasıl bir duygu O çektiğim sancılar acılar bi anda bıçak gibi kesildi kızımı Nagihan hanımın kolunun içinde oturur şekilde görmemle birlikte.Ama ilk dediğim söz ne oldu dersiniz -anammm bu kapkara bi yanlışlık oldu sanırım geri koyun onu daha olmamış bu dedim Nagihan hanıma ve karşılıklı kahkahalar attık sonra kızımın göbek bağını kesip hemşirelere verdi.Bas bas bağırıp ağlıyodu zilli kızım.Şu lafımla anne olduğum tescillendi :109:
-Ne oldu bi sorunmu var iyi değilmi yoksa kızım neden bu kadar çok ağlıyo Nagihan hanım arkasından Nagihan hanımın cevabı gecikmedi -asıl ağlamasa kork bebeğin gayet sağlıklı dedi ohhh dedim içimden.Dikişlerim atılırken hiç bişey hissetmedim diyebilirim ( oysa doğumdan daha çok epizyotomiden korkuyordum ama ne kesildiğini ne dikildiğini hissetmedim bile) Nagihan hanım dikişin az zaten çabuk toparlarsın eskisinden daha iyi oldu dedi ve tekrar içten sımsıcak kahkahalar koptu buz gibi doğumhanede o dikişleri atarken bi yandan muhabbet ediyorduk.-Ben olmasamda sen kendi kendine evde bile doğurabilirmişsin çok şanslısın dedi bende cevaben benim asıl şansım sizi tanımak ve kızımın doğumunu sizin yaptırmanız dedim benden mutlusu yoktu hayallerim gerçek olmuştu hamileliğimin başından beri normal doğum istiyorum diyip duruyodum you tube dan izlemediğim doğum videosu kalmamıştı ve başardım diğer hayalim acaba Nagihan hanıma denk gelirmiyim ya gece olursa yoksa yada izinliyse diye düşünüp duruyodum ve asıl önemlisi bebeğimi sağlıklı olarak kucağıma alabilicelmiyim düşüncesiydi çok şükür Allahıma hepsi gerçek oldu.Sonra beni çocuk gibi giydirdi hemşireler bir anne özeniyle tekerlekli sandalyeye oturttular ve işte o 9 ay boyunca beklediğim mükemmel an kızımı getirdiler ona aldığım doğmadan önce içinde hayal ettiğim öpüp kokladığım minnie mause'lu hastane çıkışlarını giymiş olarak kucağıma verdiler Allahım o nasıl güzel bi koku o nasıl kömür gibi boncuk boncuk bakan gözler hayatımın en güzel anıydı.Sarıldım ve mutluluktan ağlamaya başladım.Küçücük kaşık kadar suratıyla gözlerimin içine bakıyodu alkışlarla doğumhaneden çıktım (haketmiştim ama gerçekten eşim hemen yanımıza gelip ikimizinde alnına bir öpücük kondurup teşekkür etti ilk emzirmeden önce annemin getirdiği soğanı sürdüm göğüslerime dualar eşliğinde ve sonra iyice yıkadım (bu sayede göğüs çatlağı yada yara ve en ufak bi acı olmadı göğüslerimde) ve ilk emzirme seansımız başarılıydı kızım profesyonel bi şekilde emebiliyodu sonra bizi asıl odamıza aldılar (bizim evin salonundan daha büyüktü heryer pırıl pırıl ve odamız çok konforluydu) hemşirelerin biri gitti biri geldi.ben yarım saat sonra ayaktaydım.Nagihan hanım kontrole gelmiş beni yatakta görmeyince -aaa pardon yanlış geldim dedi yok yok Nagihan hanım burdayım ben dedim -baaakk senin ne işin var ayakta çabuk yatağına dedi -peki dedim :26: tekrar yattım.Kızım hep yanımdaydı tahlillerini yapmak için arada alıp hemen getiriyolardı.Ertesi günün sabahında kızımızla birlikte taburcu olduk.(Normal doğum ücretinin dışında en ufak bi ücret ödemedik) İşte benim doğum hikayemde böyle Allahım herkese benim gibi kolay doğum nasip etsin (ramazana hazırlık dönemine denk gelmesi sebebiyle hurma stoğu boldu.O yüzden sürekli hurma yememin büyük faydasını gördüm diyebilirim)

Son düzenleme:
Gercekten okurken cok duygulandım ilk doğumum aklıma geldı bende suanda 36 haftalık hamileyim ve korkularım var ben de nagıhan hanına gidiyorum ve merak ediyorum doguma gelebilecek mi yada kim grlicen nasıl olucak böyle korkularım var ilk doğumum normal dogumdu inşallah bu da öyle olur mersk ettıgım birsey de bu çatlak yara olmasın die soğan sürmussun bunu acıklarmısın canım nasıl yaptınız

artık rahatlıkla yazabilirim
bende medipolde doğuranlardanım bayramın ikinci günü oğlımu doğudum
çok şükür onda bi sıkıntı yok ama ben çok yıprandım çok dikişim var
doğumumu yaptıran doktor hastaneden ayrılmış bence bu iyi bişey doğumda bana biraz sert davrandı
oğlum doğduktan sonra ben tam 3.5 saat doğumhanede kaldım normal doğumdu kanamayı durdurmadılar dikişler tutmadı beni bayılttılar sonra anesteziden uyanınca nabzımı alamadılar tüm hastane ekibi çok korktu bende çok korktum ölüyorum sandım oğlumu göremeden ölecektim basımda bir sürü doktor ebe hemsire vardı bir sürü serum ve iki ünite kan aldım baya kötüydm allah kimseye yaşatmasın
günseli diye bir doktor vardı o çok iyiydi ama doğumuma giren doktordan hiç memnun kalmadım
simdi kontrollerime nagehan hanıma gidiyorum inş cuma günü iyileşmiş olarak hastaneden ayrılmak istiyorum

Gecmiş olsun canım nese hanım mıydı doktorun çünkü o hastaneden ayrıldı

lütfen yardımcı olun hamileyim ve medipol mega hastahanesine gitmeyi düşünüyorum ama hangi doktor ve fiyatları ne kadar acaba beni bilgilendirecek birileri var mı ???

lütfen yardımcı olun hamileyim ve medipol mega hastahanesine gitmeyi düşünüyorum ama hangi doktor ve fiyatları ne kadar acaba beni bilgilendirecek birileri var mı ???

Eğer üşenmem dersen tüm sayfaları okumanı tavsiye ediyorum, fiyatlar ve doktor memnuniyetleri yazıyor hepsinde...
Kendin bir fikre varırsın, ama bana sorarsan o hastanede Nagehan Hanım derim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…