• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Benim doğumum Pazar gününe denk geldi. Nöbetçi doktorla yaptım doğumumu. Oldukça zor bir doğumdu. Bebeğimi vakumla çektiler. İlk dikişler atıldıktan sonra tutmadı bir daha baştan başlandı. Ne yazık ki o da tutmadı kendime geldiğimde ameliyathanedeyim. Nihayet üçüncü dikişler de atıldı ve bir kaç gün hastanede yattıktan sonra taburcu oldum. Dikişlerin kontrolü için tekrar gittim bir hafta sonra bir de ne desinler. Dikişlerin bir kaç tanesi açılmış tekrar dikilecek. Ve dördüncü de bu şekilde oldu işte. Allah bir daha yaşatmasın çok zor günlerdi.

çok geçmiş olsun, çok zor şeyler yaşamışsın. bebeğimi vakumla aldılar dedin,ben bebeğini daha çok merak ettim. umarım bir problem olmamıştır..

Kizlar bende bagcilar medipole gidiyorm.12.hafta icerisindeym.dr.um fazile akyuz ve ilk gittigmden beri memnun kalmadm.hic guleryuzlu degil soru sorunca sanki zorla cevap veriyor.ve suratima bakmadan cevapliyor.hic tatmin olmadm.gideniniz varmi fazile hanima.esim dedi alman sertifikasida var devam et ama nagihan hanima gidecegm artik burdaki yorumlara dayanaraktan

çok geçmiş olsun, çok zor şeyler yaşamışsın. bebeğimi vakumla aldılar dedin,ben bebeğini daha çok merak ettim. umarım bir problem olmamıştır..

Bebeğimin başında koca bir ödem oldu. Neredeyse yumruk kadardı. Bir aylık olana kadar geçti çok şükür. Bir de yeni doğan sarılığı oldu, onun içinde bir gece ışın tedavisi aldık. Onun dışında Allah'a şükürler olsun başka önemli bir şey olmadı.

meraba arkadaşlar bende medipol göztepe hastanesine gidiyorum op.dr.derya yaşara gidiyorum dün gittim çok tatlı güler yüzlü bir doktor çok iyi ilgileniyor ben çok memenun kaldım tavsiye ederim sizlerede

sgklı muayne ücreti ne kadar normal doğum ne kadar bilgin varsa verebilir misin 19 haftalık hamileim bende hastane doğum için hastane araştırıyorumda cvp verirsen sevinirim

sgklı muayne ücreti ne kadar normal doğum ne kadar bilgin varsa verebilir misin 19 haftalık hamileim bende hastane doğum için hastane araştırıyorumda cvp verirsen sevinirim

ben cevap veriyim canım
öğretim üyesi muayene 75 tl normal uzman doktorlar 10 tl
normal doğum 550 tl
sezeryan 1250 tl

8 ağustos bayramın ilk günü doğumumu yaptım 7sinde nişanım geldiği için doktorum suna özdemir yatış yaptırmıştı ve bayram tatiline çıktı doğal olarak :( o gece nöbetçi hale lebriz hanımdı hanım demek istemiyorum o kadar gaddar ve anlayışsız bir doktor görmedim açılma var mı diye bir kontrol yapıyor insan muamelesi yapmıyor robotlaşmış resmen allahtan o gece doğum olmadı ertesi gün derya uyan geldi nöbetçi olarak çok anlayışlı açılmayı kontrol etti suyumda sızıntı olduğu için sunni sancıyla doğumu başlatalım yada sezeryan dedi normal doğum dedim. çatala alındığımda çatımda darlık gördü çok acı çektin sezeryan yapmak istemiyorum dedi vakkumla aldı. dikişlerim biraz fazla oldu ama dikiş atarken bile çok cana yakın ve güleryüzlüydü ertesi gün geldi dikişlerimi kontrol etti pansumanını yaptırdı fazla ağrım olmamasına rağmen bir ağrıkesici daha yapalım evde zorlanmayayım dedim fazladan ağrı kesici yaptırdı. bir hafta sonra kontrole gittiğimde yine aynı ilgi alaka hem benimle hem bebekle doktor arayanlara tavsiye ederim. ben suna özdemirden de derya uyandan da çok memnun kaldım. ikisinide tavsiye ederim. birde doğumhanede esra ebe var kapalı olanı :) o da çok cana yakındı çok ilgilendi doğumum için bayramın ilk günü olunca zaten normal doğum dışında kimsede yoktu bütün sezeryanlar bir gün öncesinde olmuştu. kapımda süslendi lama oğusa şerbetini siz isteyince getiriyorlar:) hemşireler çok ilgilendi tertemiz bir hastane ve doğumhaneydi tavsiye ediyorum :)) hayırlı doğumlar fazla uzattım :)

Kizlar bende bagcilar medipole gidiyorm.12.hafta icerisindeym.dr.um fazile akyuz ve ilk gittigmden beri memnun kalmadm.hic guleryuzlu degil soru sorunca sanki zorla cevap veriyor.ve suratima bakmadan cevapliyor.hic tatmin olmadm.gideniniz varmi fazile hanima.esim dedi alman sertifikasida var devam et ama nagihan hanima gidecegm artik burdaki yorumlara dayanaraktan

çok haklısınız ben de belgin harzadın a gidiyordum.hastaneden ayrılınca fazile akyüz e geçtim ama belgin hanım gibi değildi zorla sorularıma cevap verdi ve bir an önce işim bitsin gibisinden muayene etti hiç memnun kalmadım...belgin hanımı arıyorum ah ahhh..

çok haklısınız ben de belgin harzadın a gidiyordum.hastaneden ayrılınca fazile akyüz e geçtim ama belgin hanım gibi değildi zorla sorularıma cevap verdi ve bir an önce işim bitsin gibisinden muayene etti hiç memnun kalmadım...belgin hanımı arıyorum ah ahhh..

nagihan hanımı herkes tercih ettiği için randevu almak cok zorlaştı,son randevumu 8 gun sonrasına alabildim,ben de daha önce aynı hastane de başka doktorları denedım ama maalesef cok soğuk buldum,bu kadar güzel ve yeni bir hastane de doktorların daha istekli ve güler yüzlü olmaları gerekir gibi geliyor bana

Derya Yaşar benimki cnm saat kaç olursa olsun ara demişti bana ne zaman ihtiyacım olduysa da açtı sağ olsun ama fark ettiğim kadarıyla biraz sezeryan yanlısı çok tatlı ama ne bileyim işte sezeryandan çok kaçtığım için herhalde ürküyorum

merhaba, Bende 6 haftalık hamileyim şuanda.doktor ve hastane arayışı içindeyim.medipolden ve derya hnm dan memnunmusunuz?

fazile akyüzü bıraktım.nagihan kara ya gittim hafta sonu. inanılmaz memnun kaldım. hastaları çok yoğun olmasına rağmen ilgilendi. başka doktordan geldiğim sistemden belliydi ilgilenmeyedebilirdi sonuçta. hastane ücreti 25 tl olmuş bu arada

fazile akyüzü bıraktım.nagihan kara ya gittim hafta sonu. inanılmaz memnun kaldım. hastaları çok yoğun olmasına rağmen ilgilendi. başka doktordan geldiğim sistemden belliydi ilgilenmeyedebilirdi sonuçta. hastane ücreti 25 tl olmuş bu arada

bende fazilet hanımdan hiç memnun kalmadım acaip soğuk bir bayan zorla muayene ediyor sanki bende derya uyana randevu aldım bakalım
medipolde ikili test yaptıran varmı fiyatı nekadar acaba

Dün aradım zam gelmiş muayeneler 25 olmuş 10 tlden....sezeryan doğumda 1,250 den 1,450 olmuş ben doğurana kadar umarım dahada çok zamlanmaz :D he bu arada özel hastaneler sgk la olan anlaşmasını bozmuş ve fiyatlar haberlerde gördüğüme göre %200 artacakmış medipol hemen yapmış zamını......bu hastanede odalar tek kişilikmi acaba bazı özel hastanelerde çift kişilik falanda oluyor tek istersen artı masraf çıkarıyorlar aslında çok saçma doğum yapmış bir kadının başka bir kadınla aynı odayı paylaşması mahramiyet denen bir şey var dime? yanındaki bayanında eşi doğal olarak geliyor odaya sizin kide bebek emzirirken falan sıkıntı olur yaa ...

Dün aradım zam gelmiş muayeneler 25 olmuş 10 tlden....sezeryan doğumda 1,250 den 1,450 olmuş ben doğurana kadar umarım dahada çok zamlanmaz :D he bu arada özel hastaneler sgk la olan anlaşmasını bozmuş ve fiyatlar haberlerde gördüğüme göre %200 artacakmış medipol hemen yapmış zamını......bu hastanede odalar tek kişilikmi acaba bazı özel hastanelerde çift kişilik falanda oluyor tek istersen artı masraf çıkarıyorlar aslında çok saçma doğum yapmış bir kadının başka bir kadınla aynı odayı paylaşması mahramiyet denen bir şey var dime? yanındaki bayanında eşi doğal olarak geliyor odaya sizin kide bebek emzirirken falan sıkıntı olur yaa ...

Odalar tek kişilik canım daha geçen hafta doğurdum orada

Back