• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Bende nagihan hanıma gidiyorum çok ama çok memnunum doğum yapan arkadaşlar keşke tecrübelerini paylaşsa

merhaba anneler bugün derya hanımda çatı muayenesi oldum kemik yapın basık çatın dar bebek küçük ama kesinlikle normal doğum yapamazsın dedi yaptırabileni tebrik ederim istersen hastanede başka bir doktora gözük dedi. Burdan nagihan hanımın iyi olduğu söylenince yine bir sormak istedim nagihan hanımda normal doğum yapan ya da çatı muayenesi yaptıran var mı? cevaplar için teşekkürler.

kızlar merhaba

bende haftasonu için nagihan hanım dolu oldugu ve saati bana uymadıgı ıcın neşe hanıma aldım umarım iyidir :/
bilgileri paylaşırım sizinle

merhaba anneler bugün derya hanımda çatı muayenesi oldum kemik yapın basık çatın dar bebek küçük ama kesinlikle normal doğum yapamazsın dedi yaptırabileni tebrik ederim istersen hastanede başka bir doktora gözük dedi. Burdan nagihan hanımın iyi olduğu söylenince yine bir sormak istedim nagihan hanımda normal doğum yapan ya da çatı muayenesi yaptıran var mı? cevaplar için teşekkürler.

Canım ben nagihan hanımın hastasıyım çatı muayanesi oldum ama bana çatın geniş normal doğum yaparsın tabi nagihan hanım hep söyler son ana kadar ne olucağını bilemeyiz doğruda söylüyor çocuk dönmezse ne kadar çatı geniş olsada normal doğum yapamam ama nagihan hanım normal doğumdan yana bir görün istersen canım görünmekten zarar çıkmaz :)

kızlar merhaba

bende haftasonu için nagihan hanım dolu oldugu ve saati bana uymadıgı ıcın neşe hanıma aldım umarım iyidir :/
bilgileri paylaşırım sizinle

ben neşe hanıma gidiyorum iyi bir doktor ve bence soğuk kanlı inşallah sende memnun kalırsın

cok tesekkur ederım nagihan hanımı duydum hep ama neşe hanımda umarım iyidir kimle başlarsam onla devam etmek istiyorum :) umarım bende memnun kalırım :)

nagehan hanımı herkes söylüyor nasıldır bilemem ama nese hanımla bizim elektiriğimiz tuttu ilk kimyasalımda başlamıştım neşe hanıma 6. ayımdayım hala devam ediyoruz çok sakin bir kadın normal doğum yanlısıymışş umarım seninde iletişim tutarr ve onunla devam edersinn

nagehan hanımı herkes söylüyor nasıldır bilemem ama nese hanımla bizim elektiriğimiz tuttu ilk kimyasalımda başlamıştım neşe hanıma 6. ayımdayım hala devam ediyoruz çok sakin bir kadın normal doğum yanlısıymışş umarım seninde iletişim tutarr ve onunla devam edersinn
Benim genel kontrol için gidiyorum bebek düşünuyoruz 1aydır çalmaya yeni yeni başladık ama bu ara biraz zor geçiyor görünmek istedim doktora sol tarafımda bir batma ve agrı var herhangi bir sıkıntı varsa şimdiden önüne geçmek istedim ama umarım yoktur cok cok tesekkurler cumartesi yine yazarım gülüşünden sempatik oldugu belli web sitesinden baktım :)

Kızlar selam,
Bende medipole gidiyorum ilk hamile kaldığımdan beri. Şuan 32. Haftamdayım. Medipolde ancak 3. Doktorda tutturdum. Suna hanım ve Nilgün hanıma gittim ama en son Hande hanımdan çok memnun kaldım. Lakin az önce randevu için aradım ki Hande hanım hastaneden ayrılmış. Açıkcası medipolde doğum yapmak istiyorum ama hande hanıma da çok alıştım normal doğum istediğim için de onun girmesini istiyodum doğuma. Şuan hem moralim çok bozuk hem de ne yapcağımı bilemiyorum. Nagihan hanım da çok tatlı ama 8. Aydan sonra doktor değiştirmek yine de zor olacak.
İ

ben 4 ekim 2012 de medipol bağcılarda normal doğum yaptım gebeliğim başladığında medipol henüz açılmamıştı son 3 ayımda hastane açıldı ve ben suna hanımda muayenelerime başladım doğum suni sancıyla sabah sekizde başlatıldı suna hanım akşamüstü beş gibi geldi son muayeneyi yaptı ve çıkıcağını söyledi biz ailecek şok olduk neticede doçente gitmemin tek sebebi doğumumda bulunmasını istememdi doğumuma 3 saat kala derya uyan ile tanıştım nöbetçi doktordu kimseyi korkutmak gibi olmasın ama ölmek için ağladığımı hatırlıyorum saat 10 buçuk civarında doğuma girdim ayrıntılara girmek istemiyorum ama hastane yeni açıldığı için personel korkunç acemiydi epidural istedim onu bile yapamadılar sonuç olarak bebeğim 4 kgnin üzerindeydi normal doğum kesinlikle önerilmemeliydi bile bu sebepla doğum esnasında omzu kırılmış haftalarca oda bende mahvolduk
ben ağır yaralı gibiydim zaten doğummu yaptım eğitimemi girdim anlamadım aradan dokuz ay geçti ve ben bikaç gün önce yeniden hamile olduğumu öğrendim geceleri korkudan uyuyamıyorum hastane olarak beyendiğim için yeniden medipole gidicem sanırım korkunun ecele bi faydası yokmuş:)

ben 4 ekim 2012 de medipol bağcılarda normal doğum yaptım gebeliğim başladığında medipol henüz açılmamıştı son 3 ayımda hastane açıldı ve ben suna hanımda muayenelerime başladım doğum suni sancıyla sabah sekizde başlatıldı suna hanım akşamüstü beş gibi geldi son muayeneyi yaptı ve çıkıcağını söyledi biz ailecek şok olduk neticede doçente gitmemin tek sebebi doğumumda bulunmasını istememdi doğumuma 3 saat kala derya uyan ile tanıştım nöbetçi doktordu kimseyi korkutmak gibi olmasın ama ölmek için ağladığımı hatırlıyorum saat 10 buçuk civarında doğuma girdim ayrıntılara girmek istemiyorum ama hastane yeni açıldığı için personel korkunç acemiydi epidural istedim onu bile yapamadılar sonuç olarak bebeğim 4 kgnin üzerindeydi normal doğum kesinlikle önerilmemeliydi bile bu sebepla doğum esnasında omzu kırılmış haftalarca oda bende mahvolduk
ben ağır yaralı gibiydim zaten doğummu yaptım eğitimemi girdim anlamadım aradan dokuz ay geçti ve ben bikaç gün önce yeniden hamile olduğumu öğrendim geceleri korkudan uyuyamıyorum hastane olarak beyendiğim için yeniden medipole gidicem sanırım korkunun ecele bi faydası yokmuş:)

Çok geçmiş olsun . Zor şeyler yaşamıssınız . Hastanenin henüz ekip olarak oturmamasından kaynaklı :(
Şuan çok iyi durumda . Hepsi tecrübeli dktrlar.

Ben Lebriz Hale Aktün Tamer e gidiyordum 1 hafta öncesine kadar .
Ama malesef bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum saı günü.
Dktrum olsun , anestezi uzmanı olsun , yardı hemşireler olsun , hepsi bir bebekmişsiniz gibi davranıyorlar ,
Narkozdan o kadar huzurlu uyandımdımki , kürtajın yıkımını yaşamadım çok şükür.

Eğer ki bebeğim yaşıyor olsaydı Hale hanıma kesinlikle devam ederdim.
Gereksiz konuşup kafanı kurcalamıyor.
Ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyor.
Ki 2 arkadaşım da Hale hanımda normal doğum yaptılar , vajinal estetiğe çok önem verdiğini söylüyorlar .
Çok enerjik bir bayan :)
Asık suratlı soğuk değil .
Ben kürtaj masasına yattığım da doğum haneye girdiğinde bir cümbüş koptu :)
HAreketli şakalaşan biri :)
Sevdim ben :)

Deneyin derim , ilk muayenede vaz geçmeyin .

Kızlar neşe hanımda olacagımı soylemıstım ama arayıp erken ayrılacagını belırttıler hastaneden bende belgin hanıma gittim adı dogru hatırlıyorumdur umarım :))) hamile degılım ama bekliyorum bunu bildirdim sol kasgımda agrı var dedım alttan muayene etti sizce bi sorun olmusmudur herhangi birsey olmaz dedı ben 3kere soyledım ama :)) guleryuzlu sakin iyi birisi panik havası estırmedi ama cok uzun uzayada anlatmadı folik asiti verdi kan vs ıstemedı gercı tek adetin gecıkırse bekliyorum dedı bu kdar ama benı trk endıselendıren alttan muayene etmesıydı :(

Kızlar neşe hanımda olacagımı soylemıstım ama arayıp erken ayrılacagını belırttıler hastaneden bende belgin hanıma gittim adı dogru hatırlıyorumdur umarım :))) hamile degılım ama bekliyorum bunu bildirdim sol kasgımda agrı var dedım alttan muayene etti sizce bi sorun olmusmudur herhangi birsey olmaz dedı ben 3kere soyledım ama :)) guleryuzlu sakin iyi birisi panik havası estırmedi ama cok uzun uzayada anlatmadı folik asiti verdi kan vs ıstemedı gercı tek adetin gecıkırse bekliyorum dedı bu kdar ama benı trk endıselendıren alttan muayene etmesıydı :(

canım bende bi çok doktordan muayene olmanın zararı olmadığını duydum hatta ablamda hamileliğinin başında bilmeden dr a gitmiş ve muayene olmuştu sıkıntı yapma bence adetin henüz gecikmedimi hamilelikten nasıl şüphelendin

canım bende bi çok doktordan muayene olmanın zararı olmadığını duydum hatta ablamda hamileliğinin başında bilmeden dr a gitmiş ve muayene olmuştu sıkıntı yapma bence adetin henüz gecikmedimi hamilelikten nasıl şüphelendin

canım ben hamilelik için değil genel bir gittim ama 1 aydır da çalışıyoruz :) o sebepten ötürü doktoru uyardım zaten o ısrarla olmaz bir sorun dedi ama eve gelince araştırdım bi zararı yokmuş aksine zaten hamilelikte sanırım kanamalarda da o şekilde bakılıyormuş ama ben korktum tabi birde ilk kez gittim kadın hastalıkları ve doğum bölümüne :) ondan sanırım ilaç falan yazdı folic acid için hamile olup olmadığım bu cumartesi yada pazar anlaşılacak inşallah hamileyimdir :))) Allah isteyen herkese nasip etsin

Merhaba.. Şuan bağcılar medipol hastanesinde çalışan doktor seher özlem yılmaz'da doğum yapan var mı?özellikle sezeryan doğum yapan varsa lütfen bana yorum yazsın.. acil yardım!

selam kızlar, bende nagihan hanımın hastasıyım ama artık randevu almak dert oldu kendisinden sinir oluyorum
onunla sezeryan doğum yapan varmı merak ediyorum benim sezeryan olacağı için dikişi nasıldır vs çok önemli

kızlar bende ilk gittiğimde hastaneyi çok beğendim gebelik şüphesiyle gitmiştim dr Özlem Kesiktaş a gittim halada ona gidiyorum.sonra kan da hamile olduğumu öğrendim ama değerlerim düşüktü giderek düştü 1 hafta geçti düşük yaptım kimyasal gebelikmiş kısmet..hastaneyide dr Özlem hanımıda tafsiye ederim çok ilgili güler yüzlü bir bayan bu 1 haftalık süreçte çok üzülmüştüm neyseki düzeldi iyiyim çok şükür...çok donanımlı iyi güzel bir hastane..

tam hastaneye karar vermiştim bu topiği gördüm
kafa gene karıştı hastane ve dok hakkında genel olarak yorumlar iyi
acaba burayamı gitsem:26::26::26
yene kararsız kaldım ve hangi dok neşe hnm nagihan hnm ve hale hnm hangisini seçeceğim bilmiyorum
hastane çok güzel görünüyor gerçekten.

Back