Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende nagihan hanıma gidiyorum çok ama çok memnunum doğum yapan arkadaşlar keşke tecrübelerini paylaşsa
merhaba anneler bugün derya hanımda çatı muayenesi oldum kemik yapın basık çatın dar bebek küçük ama kesinlikle normal doğum yapamazsın dedi yaptırabileni tebrik ederim istersen hastanede başka bir doktora gözük dedi. Burdan nagihan hanımın iyi olduğu söylenince yine bir sormak istedim nagihan hanımda normal doğum yapan ya da çatı muayenesi yaptıran var mı? cevaplar için teşekkürler.
kızlar merhaba
bende haftasonu için nagihan hanım dolu oldugu ve saati bana uymadıgı ıcın neşe hanıma aldım umarım iyidir :/
bilgileri paylaşırım sizinle
ben neşe hanıma gidiyorum iyi bir doktor ve bence soğuk kanlı inşallah sende memnun kalırsın
cok tesekkur ederım nagihan hanımı duydum hep ama neşe hanımda umarım iyidir kimle başlarsam onla devam etmek istiyorum :) umarım bende memnun kalırım :)
Benim genel kontrol için gidiyorum bebek düşünuyoruz 1aydır çalmaya yeni yeni başladık ama bu ara biraz zor geçiyor görünmek istedim doktora sol tarafımda bir batma ve agrı var herhangi bir sıkıntı varsa şimdiden önüne geçmek istedim ama umarım yoktur cok cok tesekkurler cumartesi yine yazarım gülüşünden sempatik oldugu belli web sitesinden baktım :)nagehan hanımı herkes söylüyor nasıldır bilemem ama nese hanımla bizim elektiriğimiz tuttu ilk kimyasalımda başlamıştım neşe hanıma 6. ayımdayım hala devam ediyoruz çok sakin bir kadın normal doğum yanlısıymışş umarım seninde iletişim tutarr ve onunla devam edersinn
ben 4 ekim 2012 de medipol bağcılarda normal doğum yaptım gebeliğim başladığında medipol henüz açılmamıştı son 3 ayımda hastane açıldı ve ben suna hanımda muayenelerime başladım doğum suni sancıyla sabah sekizde başlatıldı suna hanım akşamüstü beş gibi geldi son muayeneyi yaptı ve çıkıcağını söyledi biz ailecek şok olduk neticede doçente gitmemin tek sebebi doğumumda bulunmasını istememdi doğumuma 3 saat kala derya uyan ile tanıştım nöbetçi doktordu kimseyi korkutmak gibi olmasın ama ölmek için ağladığımı hatırlıyorum saat 10 buçuk civarında doğuma girdim ayrıntılara girmek istemiyorum ama hastane yeni açıldığı için personel korkunç acemiydi epidural istedim onu bile yapamadılar sonuç olarak bebeğim 4 kgnin üzerindeydi normal doğum kesinlikle önerilmemeliydi bile bu sebepla doğum esnasında omzu kırılmış haftalarca oda bende mahvolduk
ben ağır yaralı gibiydim zaten doğummu yaptım eğitimemi girdim anlamadım aradan dokuz ay geçti ve ben bikaç gün önce yeniden hamile olduğumu öğrendim geceleri korkudan uyuyamıyorum hastane olarak beyendiğim için yeniden medipole gidicem sanırım korkunun ecele bi faydası yokmuş:)
Kızlar neşe hanımda olacagımı soylemıstım ama arayıp erken ayrılacagını belırttıler hastaneden bende belgin hanıma gittim adı dogru hatırlıyorumdur umarım :))) hamile degılım ama bekliyorum bunu bildirdim sol kasgımda agrı var dedım alttan muayene etti sizce bi sorun olmusmudur herhangi birsey olmaz dedı ben 3kere soyledım ama :)) guleryuzlu sakin iyi birisi panik havası estırmedi ama cok uzun uzayada anlatmadı folik asiti verdi kan vs ıstemedı gercı tek adetin gecıkırse bekliyorum dedı bu kdar ama benı trk endıselendıren alttan muayene etmesıydı
canım bende bi çok doktordan muayene olmanın zararı olmadığını duydum hatta ablamda hamileliğinin başında bilmeden dr a gitmiş ve muayene olmuştu sıkıntı yapma bence adetin henüz gecikmedimi hamilelikten nasıl şüphelendin