merhaba cumartesi gününe randevu aldım dr didem altın özüpak'a . didem hanıma daha önce muayene olan var mı acaba?
o kadar gittim o hasteneye her hf. nerdeyse :) ama adını bile duymadım ben.. yeni mi acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba cumartesi gününe randevu aldım dr didem altın özüpak'a . didem hanıma daha önce muayene olan var mı acaba?
o kadar gittim o hasteneye her hf. nerdeyse :) ama adını bile duymadım ben.. yeni mi acaba?
normal doğumda epidural anestezi yapıyorlarmı acaba yoksa ekstra bir ücrete mi tabi bilginiz var mı bu konuda?
Bu yorumu okuyunca, cevap yazma gereği duydum. Mesajın sahibi hanımın rumuzu pravda, rusça'da gerçek anlamına gelmekte. Ben de Moskovalıyım. İstanbul'da eşimle beraber ikamet ediyoruz. Bu yazıyı ben rusça yazdım, eşim de Türkçeye çevirdi.
bu dediiğiniz fiyatlar sgk lı için mi yoksa ücretli özel bakılanlar için mi geçerli?
Merhabalar,
Kızlar ben Derya Yaşar'a gidiyorum.. O kadar yoğun ki çok fazla ilgilenmiyor gibi geliyor bana muayenesi toplamda 10 dk falan sürüyor..
Derya hanıma gideniniz var mı, sizce nasıl ? Bildiğim kadarıyla mesai saati dışında olursa doğumada girmiyormuş :26:
derya yaşar da normal doğum yapanlar var mı? doğum hikayelerini burdan paylaşsalar
Merhaba,
Medipol'de yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Dr.Derya Yaşar'a gittim,ancak 3 gidişimde de aceleci,detaycı olmayan tavırlarıyla karşılaştım.Samimiyetle açıklama yapmasını,ilgilenmesini bekledim. Medipol'de doğum yapmak istiyorum,önerebileceğiniz başka dr varmı?