• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

o kadar gittim o hasteneye her hf. nerdeyse :) ama adını bile duymadım ben.. yeni mi acaba?

sanırım yeni, genç bir dr. ben de burda adı geçen dr.ları saydım, ama hepsi doluymuş, yarın bir gideyim bakalım, elimdeki tahlilleri götüreyim, yenilerini yaptırayım.. yarın memnuniyetimi yazarım inşallah buradan.

tiroid ve diğer hormon tahlilleri için ne kadar fark alırlar acaba?

Bayanlar ben çarşamba günü Lebiz Hale hanıma gittim.
DEdiğiniz gibi igisiz gibi ve ayalcı bir tavrı var , sinirimi bozdu :ssz:
Sonra aradaşlarla görüştüm , meğer benim çok samimi olduğum iki arkadaşım da onda doğum yapmış .
Kesinlikle çok memnunlar . "İlk seferde hemen vazgeçme çok tecrübeli bir doktor" dediler
ikinci randevumu da aldım , bakalım bi şans daha vericem :1:

normal doğumda epidural anestezi yapıyorlarmı acaba yoksa ekstra bir ücrete mi tabi bilginiz var mı bu konuda?

Ben cumartesi gunu nagıhan hn. a gittim,cok ilgili güleryüzlü bir doktor,zaten bu forumda okuduklarımla onu sectım,yanılmadığımı da gördüm,umarım hep böyle devam eder düşüncelerim,yalnız hastası cok olduğundan biraz beklemeyi göze almak lazım,bu arada belkı merak edenler olabılır ikili testın fiyatı ssk lılara 70 L

Bu yorumu okuyunca, cevap yazma gereği duydum. Mesajın sahibi hanımın rumuzu pravda, rusça'da gerçek anlamına gelmekte. Ben de Moskovalıyım. İstanbul'da eşimle beraber ikamet ediyoruz. Bu yazıyı ben rusça yazdım, eşim de Türkçeye çevirdi.

Privet! Po4emy ti reshila, 4to ja iz Moskvi? Ja ne mogy napisat' tebe privatnoe soobshenie iz-za yslovii na saite, no ja xotela bi s toboi poobshatsija. Nas ob'edinjaet mnogoe: na svet nahi detki pojavilis' blagodarija odnomy vra4y. No kagdoi iz nas oni dostalis' raznoi cenoi.

kızlar medipol megada kan tahlili 10 lira.idrar tahlili 5 lira. bide ben akıntıdan dolayı gitmiştim bir akıntıdan bir örnek aldı.bunun için de 17.50 ödedim.nst ücreti de 10 lira.

bu dediiğiniz fiyatlar sgk lı için mi yoksa ücretli özel bakılanlar için mi geçerli?

Merhabalar,

Kızlar ben Derya Yaşar'a gidiyorum.. O kadar yoğun ki çok fazla ilgilenmiyor gibi geliyor bana muayenesi toplamda 10 dk falan sürüyor..

Derya hanıma gideniniz var mı, sizce nasıl ? Bildiğim kadarıyla mesai saati dışında olursa doğumada girmiyormuş :26:

Merhabalar,

Kızlar ben Derya Yaşar'a gidiyorum.. O kadar yoğun ki çok fazla ilgilenmiyor gibi geliyor bana muayenesi toplamda 10 dk falan sürüyor..

Derya hanıma gideniniz var mı, sizce nasıl ? Bildiğim kadarıyla mesai saati dışında olursa doğumada girmiyormuş :26:

evet derya çok yoğun ben de girince soracağım soruları falan unutuyorum. dediğin gibi çok hızlı ve aceleci davranıyor. ama iyi bir doktor napalım o yüzden yoğun:) en azından öyle düşünmek istiyorum. mesai dışı gelmiyor.

derya yaşar da normal doğum yapanlar var mı? doğum hikayelerini burdan paylaşsalar

canım sende mi Derya Yaşar'a gidiyorsun ? Bildiğim kadarıyla kendisi mesai saatleri dışında doğuma girmiyor.. Ama hastanede ki bütün doktorlar doğum konusunda çok başarılı bence..
Bu arada doğumuna az kalmış Allah şimdiden yardımcın olsun bir avazda doğur inşallah... :emir_bebek:

Başta mesai saati dışında girmediğini söyledi daha sonraki gidişlerimde lafı değiştirdi, mesaim dışında doğuma 1 saat kala ek ücretle geliyoruz dedi biraz zoraki söyledi ama bilmiyorum benim de artık tek tesellim hastanenin çok hastası var doktorların bu sebeple deneyimli oluşları. Derya hanımda normal doğum yapan birini bi görsem içim rahatlayacak yoksa son anda doktor değiştiricem galiba

Kızlar ben Lebriz Hale hanıma devam ediyorum :10: İki arkadaşımın da onda tecrübesi var ve çok ısrar ettiler :ssz:

Belkide denk geliyoruz koridorda ama birbirimizi tanımıyoruz :27:

Son düzenleme:
Merhaba,
Medipol'de yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Dr.Derya Yaşar'a gittim,ancak 3 gidişimde de aceleci,detaycı olmayan tavırlarıyla karşılaştım.Samimiyetle açıklama yapmasını,ilgilenmesini bekledim. Medipol'de doğum yapmak istiyorum,önerebileceğiniz başka dr varmı?

Merhaba,
Medipol'de yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Dr.Derya Yaşar'a gittim,ancak 3 gidişimde de aceleci,detaycı olmayan tavırlarıyla karşılaştım.Samimiyetle açıklama yapmasını,ilgilenmesini bekledim. Medipol'de doğum yapmak istiyorum,önerebileceğiniz başka dr varmı?

ben Nagihan Kaya ya gidiyorum,buradakı yorumları okuyarak secmıstım ve cok memnunum,güleryüzlü ve ilgili,gecen randevumda ultrasonda bebeğime bakarken hemşire geldi ve doktoru acil bolumune cağırdı ama hastam var diyerek gitmedi,acil doktoruna yolladı hemsireyı,istersen bır dene sonra yorumun yazmayı da unutma

Back