günaydın sevgili hamişler =))
kursa ben de gitmek istedim ama bu ay arayacaklardı, aramadılar, ben de ihmal ettim, nisan da bitiyo, zaten doğum geldi sayılır =))
tulum için bişey diyemicem de , onların terlikleri otel terlikleri gibi bez tek kullanımlık terliklerdendi, o sebeple getirin demiş olabilirler, çünkü duş filan almak isterseniz kullanışlı olmaz, beyaz doktor terliği koydum ben , ıslanabilecek bişey olsun diye
senin de az kalmış, hayırlısıyla gelsin inşallah bebeğin, birileri doğurdum diye buraya geldikçe rahatlıyorum =)) önümüzdekiler çekilsin sıra bize gelsin, bizden sonrakilere geçsin =)))
evet az kaldi insallah hepimiz saglikli dogumlar yapariz. gun yaklastikca tedirginlik cok artiyo, ben cok rahat 9 ay gecirdim ama su 10 gun gecmek bilmedi.
kurs icin ben adimi yazdirdigim halde aramadilar tesadufen 1 gun oncesinde ben arayip sormusum oyle haberim oldu. bence bi ara, ihmal ediyorlar.
hastanenin dogum kursunu tavsiye ederim. normal dogum olsun yada olmasin mutlaka katilmaya calisin. ben bu ay gidemem diye gecen aykine katilmistim.
yeni buldum sizi yorumların tamamını okumadan yazmak istedim.
hamileliğimin 2. hf.sından itibaren - çok erken öğrendim bebeğimi-
haftada bir geceleri 1 dr. gittim hemen hemen hepsini gezdim
Ama NAGİHAN KAYA da takıldım kaldım
benim kadar zıt, hiç birşey beyenmez, pimpirikli biri bile NAGİHAN hoca diyorsa gerisini siz düşünün.
artık o kadar sık gitmiyorum tabi ama 2-3 hf.da bir giderim...
Çok memnunum, beni çok rahatlatıyor, her soruma ilk defa duyuyormus gibi cevap veriyor :)
İçeri girdimizde benimlede diğer gelen hamişlerlede çok ilgileniyor..
Şuan malesefki böbrek büyümem var imiş o yuzden biraz daha sıkı takipteyiz..
En önemlisi çok huzur veriyor... İnşallah doğumunda hastanede olmasa bile evinden aldıracaz , tabi aynı anda başka doğumda olmazsa..
olursada tutarım ne yapayım:)
Çok seviyorum doktorumu...
sevgiler..
evet az kaldi insallah hepimiz saglikli dogumlar yapariz. gun yaklastikca tedirginlik cok artiyo, ben cok rahat 9 ay gecirdim ama su 10 gun gecmek bilmedi.
kurs icin ben adimi yazdirdigim halde aramadilar tesadufen 1 gun oncesinde ben arayip sormusum oyle haberim oldu. bence bi ara, ihmal ediyorlar.
doğuma hazırlık eğitimi geçen cumartesiydi. ben katıldım eşimle birlikte, çok faydalı olduğunu düşünüyorum. yalnız o gün benim doktor randevum olmasaydı ve bir nst deyken bir diyoloğa şahit olmasaydım haberim olmayacaktı ve katılamayacaktım.. halbuki özellikle adımı ve numaramı yazdırmıştım, kesinlikle haberim olsun dedim. ancak aranmadım.. söyledim de bu durumu..
kızlar bizim randevu aralıklarımız 3 günde bir e düştüüüü
geçen cmt ben de ordaydım, nst ye de girdim o kadar vakit geçirdim, duymadım bişeysöylemiyolar da
yarın tekrar gidicez, bakalım sorarım o zaman
seninle 1 gün var aramızda.. doğumun normal mi görünüyor? cumartesi belki de karşılaşmışızdır.. :) benim bir dahaki randevum haftaya.. 37+4 oluyoruz. çatı muayenesi falan yapılacak.. Endişeliyim biraz..
doktorun kim cnm?
benim cati muayenesi p.tesi yapilcak. erken yapilirsa tetikleyebilir dedi doktorum ne kac gec yaparsak o kadar az stres olursunuz demisti. bi de bebegin buyuklugune de bagli tabi
Doktorum, Suna Hanım.. Çatı muayenesi yapılacağı zaman 37+4 olacğm.. Bebiş 35. haftada 2700 g dı. o zamana kadar kaç olur acep..?
Evet canım çocuk doktorundan bahsediyorum bizimkide serdar al çok memnunuzAy canım bunu duyduğuma sevindim çaktırmıyom ama kafama takılmıyo değil sütümü etkilemesinden korkuyorum sizide mi medipolde yaptırdınız doktorunuz kim?
Bu arad kusura bakma canım görmemişimdir yoksa muhakkak yazardım ne sormuştun ?
Bizim doktorumuz doğumada giren Rüstem Bedeldi ama geçen hafta o olmadığı için Beril hanıma gittik. Sanırım yeni doktorumuz o olacak.Bu arada çocuk doktorundan bahsediyoruz di mi? Geçenlerde sorduğum soruları da kopyalıyorum:
Fenerbahçem sana sormak istediklerim var. Sen sezeryan oldun, dikişler nasıl mesela kesik ne kadar, sorun çıktı mı kanama iltihap vs. Ağrın oluyor mu yani sezeryanla ilgili hiç bilgim yok ve bundan sonraki çocuklarımı kısmetse sezeryanla yapacakmışım bu nedenle şimdiden öğrenmek istiyorum. Ayrıca Allah nasip ederse düşündüğüm doktorda Nagihan hanım olacak inşallah. Sen de bu konuda deneyimli olduğun için nolur herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlat bana
Canım dikiş yerim çok ufak sanki başkalarınınkinide gördüm benim ki ufak geldi hamd olsun iltihap ağrı vs hiç bişi olmadı benim hastane kaldığım 2 gün çok zordu ilk ayağa kalkış yürüyüşler falan bir daha hiç yürüyemiycem sanmıştım ama taburcu olacağımız gün birden bire geçti eve gelincede çok zorlanmadım hatta hiç ağrımıyo hafif etrafında uyuşukluk var oda 1 yıla yakın hissedilebiliyomuş sanırım bazılarının sezeryan yerinde çok ağrı oluyomuş bir kaç arkadaşım varda onlar sıkıntı yaşamış ama benim çok şükür bi sıkıntım olmadı nagihan hanım ın ellerine sağlık çok iyi dikmiş:)çok severim kendisini tam bi tatlişko:)
yeni buldum sizi yorumların tamamını okumadan yazmak istedim.
hamileliğimin 2. hf.sından itibaren - çok erken öğrendim bebeğimi-
haftada bir geceleri 1 dr. gittim hemen hemen hepsini gezdim
Ama NAGİHAN KAYA da takıldım kaldım
benim kadar zıt, hiç birşey beyenmez, pimpirikli biri bile NAGİHAN hoca diyorsa gerisini siz düşünün.
artık o kadar sık gitmiyorum tabi ama 2-3 hf.da bir giderim...
Çok memnunum, beni çok rahatlatıyor, her soruma ilk defa duyuyormus gibi cevap veriyor :)
İçeri girdimizde benimlede diğer gelen hamişlerlede çok ilgileniyor..
Şuan malesefki böbrek büyümem var imiş o yuzden biraz daha sıkı takipteyiz..
En önemlisi çok huzur veriyor... İnşallah doğumunda hastanede olmasa bile evinden aldıracaz , tabi aynı anda başka doğumda olmazsa..
olursada tutarım ne yapayım:)
Çok seviyorum doktorumu...
sevgiler..
Ahhhhh nagehannn canım benim... Kendisine o acı ile tekme attığım halde bana hiç kızmadı:)
Benim doktorumda oydu canım hayal kırıklığı sonrası bi anda umut oldu bana... O gece nöbetçiydi çok şanslı olduğumu düşünüyorum ki onu tanıdıktan sonra kendi doktorumdan soğudum bunca zaman boşuna para harcamışım diye yakındım
Umarım mesai saatine denk gelirde doğumuna o girer 1.5 yaşında bebeği var annesi bakıyor belki gece gelmesi sorun olur ama inan seni yarı yolda bırakacak biri değil ben yolda kaldım o tuttu elimizden:)
kızlar bizim randevu aralıklarımız 3 günde bir e düştüüüü
seninle 1 gün var aramızda.. doğumun normal mi görünüyor? cumartesi belki de karşılaşmışızdır.. :) benim bir dahaki randevum haftaya.. 37+4 oluyoruz. çatı muayenesi falan yapılacak.. Endişeliyim biraz..
Doktorum, Suna Hanım.. Çatı muayenesi yapılacağı zaman 37+4 olacğm.. Bebiş 35. haftada 2700 g dı. o zamana kadar kaç olur acep..?
Kızlar ben dün nagihan kayaya gidecektim geç kalınca Neşe hayırlıoğlundan ranevu aldım ve gittim. Neşe hanım sakin tatlı bir hanımdı. Bebeğimizin cinsiyeti kesinleşti : Erkek :)) . Doğumu medipolde yapmayı düşünüyorum . Hayırlısı bakalım.
Merhaba arkadaşlar. 14 haftalık hamileyim ve şuanki doktorumdan memnun değilim. ufak çaplı araştırmalardan sonra medipol mega hastanesine gitmeye karar verdim. en azından bir defa denemeye karar verdim. fakat hangi doktora gitmem gerektiği konusunda net değilim. çünkü herkes gibi benim de istediğim doktor sorularımı rahat soracağım ve beni rahatlatıcak bir doktor olmalı.yine araştırmalarıma göre bir çok kişinin Nagihan hanımdan memnun kaldığını okudum. sizlerden onun hastası olan varsa bana bilgi verebilir mi acaba. mesela cumartesi günleri çalışıyor mu ? bir de hastane temizliği ve fiyatlar hakkında bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim.
Canım ben nagihan hanımın hastasıyım 26 haftamdayım ve çok memnunum cumartesileri orada saat 17:00 a kadar orada oluyor haftaiçi gitmeden bir ara ama bazı akşamlar nöbetçi oluyor çünkü ben çok memnunum eğer doğumum gece olursa kendinisi çağırıcam insanı çok rahatlatıyor hamilelik sürecinde 3 doktorum ve çok memnunum
cumartesi orda olması çok iyi çünkü çalıştığım için sadece cumartesi günü gidebilirim. yardımın için çok sağol canım..
rica ederim canım bende senin gibi cumartesi günleri gidiyorum bu cumartesi şeker yüklemesi için gidicem :)
ne güzel ben de o haftalara gelebilsem bir an önce :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?