- 25 Kasım 2013
- 1.173
- 1.295
- 333
Ben parasinda da degildim policem %100 karşılıyor ancak yaklaşım kötü..merhabalar ben de yeni hamileyim.hastane çok pahalı.insan evladı için şartları zorlar verir diyorum sonra da aynı kalite de daha uygun bir fiyata başka bir hastanede doktora gideyim ki o kadar saçacağım parayı evladıma harcarım diyorum..ben de çok kararsızım.para tuzağına düşmek istemiyorum.en illet olduğum şey..öften büften birşeyler çıkarıp boşyere harcama yapmak istemiyorum.parayı kolay kazanmıyoruzki.ben de şaşırdım kaldım.ne yapacağımı bilemez haldeyim.
Detay verirsem ben sira beklerken mehtap hanimin takipli bir gebe hastasi sadece tetanoz istegi yazmasini eczaneden alacagini iletti ancak mehtap hanim bunun icin once muayene ucreti odemesini istedi.
Bende muayene oldum adetin 3. Gunu test icin gel dedi o gun de hafta ici birgundu isten izin alamadigimi ilettim ve testleri bana iletmesini rica ettim sonuclari getirecegimi ilettim ama benden yine muayene kaydi actirmami istedi.. ozellikle izin alamadigimi iletmis olmama ragmen bunu dedi... bu yapilan tamamen insanlik disi bence...
Medilife da burcu betul kazdal var c.tesi calismadigi icin gidemiyorum ama daha onceden ona gidiyordum kesinlikle tavsiye ederim..hem muammele daha iyi hemde fiyatlar makul