medicana beylikdüzündeki mehtap derelioğlu nasıl bir dr.

merhabalar ben de yeni hamileyim.hastane çok pahalı.insan evladı için şartları zorlar verir diyorum sonra da aynı kalite de daha uygun bir fiyata başka bir hastanede doktora gideyim ki o kadar saçacağım parayı evladıma harcarım diyorum..ben de çok kararsızım.para tuzağına düşmek istemiyorum.en illet olduğum şey..öften büften birşeyler çıkarıp boşyere harcama yapmak istemiyorum.parayı kolay kazanmıyoruzki.ben de şaşırdım kaldım.ne yapacağımı bilemez haldeyim.
Ben parasinda da degildim policem %100 karşılıyor ancak yaklaşım kötü..
Detay verirsem ben sira beklerken mehtap hanimin takipli bir gebe hastasi sadece tetanoz istegi yazmasini eczaneden alacagini iletti ancak mehtap hanim bunun icin once muayene ucreti odemesini istedi.
Bende muayene oldum adetin 3. Gunu test icin gel dedi o gun de hafta ici birgundu isten izin alamadigimi ilettim ve testleri bana iletmesini rica ettim sonuclari getirecegimi ilettim ama benden yine muayene kaydi actirmami istedi.. ozellikle izin alamadigimi iletmis olmama ragmen bunu dedi... bu yapilan tamamen insanlik disi bence...
Medilife da burcu betul kazdal var c.tesi calismadigi icin gidemiyorum ama daha onceden ona gidiyordum kesinlikle tavsiye ederim..hem muammele daha iyi hemde fiyatlar makul

Ben parasinda da degildim policem %100 karşılıyor ancak yaklaşım kötü..
Detay verirsem ben sira beklerken mehtap hanimin takipli bir gebe hastasi sadece tetanoz istegi yazmasini eczaneden alacagini iletti ancak mehtap hanim bunun icin once muayene ucreti odemesini istedi.
Bende muayene oldum adetin 3. Gunu test icin gel dedi o gun de hafta ici birgundu isten izin alamadigimi ilettim ve testleri bana iletmesini rica ettim sonuclari getirecegimi ilettim ama benden yine muayene kaydi actirmami istedi.. ozellikle izin alamadigimi iletmis olmama ragmen bunu dedi... bu yapilan tamamen insanlik disi bence...
Medilife da burcu betul kazdal var c.tesi calismadigi icin gidemiyorum ama daha onceden ona gidiyordum kesinlikle tavsiye ederim..hem muammele daha iyi hemde fiyatlar makul
gülüm burcu betül kazdal cumartesi yarım gün, yani öğlene kadar çalışıyor
ben ona gidiyorum

normal doğum 750
sezeryan 1250
eger kendi doktorun girsin doğuma dersen bi 500 tl fark daha ödüyosun
ben memnunum
3 gün içindede bi yakınım yine orada burcu betüle yaptırcak doğumunu
oda fikir vermiş olacak tabi

normal doğum 750
sezeryan 1250
eger kendi doktorun girsin doğuma dersen bi 500 tl fark daha ödüyosun
ben memnunum
3 gün içindede bi yakınım yine orada burcu betüle yaptırcak doğumunu
oda fikir vermiş olacak tabi

fiyatlar çok iyi gerçekten artık senden yorumlarını alırız :)

ben gebe değilim canım erken menapoz için tedavi gördüm. şimdi gebe kalmaya çalışma aşamasındayım.
ilk kontrol ve takiplerimi Burcu hanım yapmıştı onun tavsiyesine uymadım şimdi çekiyorum :(

senin doğumun nezaman

bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım
fulyada bahçeçeci tüp bebek merkezinde
benim amh düzeyim çok düşük 0.52
ama şimdiye kadar hiç korunmasız ilişki yaşamadım. bu sebeple son kontrolümü yapan hekim önce kendimizin denememizi önerdi. şimdi bir süre deneyeceğiz olmazsa tekrar doktora başvuracağız.
bahçeci de fiyatlar nasıl ?

benim amh düzeyim çok düşük 0.52
ama şimdiye kadar hiç korunmasız ilişki yaşamadım. bu sebeple son kontrolümü yapan hekim önce kendimizin denememizi önerdi. şimdi bir süre deneyeceğiz olmazsa tekrar doktora başvuracağız.
bahçeci de fiyatlar nasıl ?
valla fiyatlar pahalı ama her kuruşuna değiyor

arkadaslar merhaba Mehtaphanıma kesınlıkle gıtmenızı tavsıye etmiyorum 2015 temmuzda ikiz bebeklere hamile olduğumu öğrendim maalesef 7 haftalıkken gelişimleri durduğu için kürtaj oldum fakat kürtajı maddi nedenlerden başka doktorda oldum herneyse kürtaj olduktan sonra kanamam durmadı Mehtap hanıma şikayetlerim bitmeyince tekrardan muayene olmaya gıttım keşke gitmeseydim uzun lafın kısası arkadaşlar o kanamaları ben iki ay boyunca cektim her mehtapa gittiğimde bişey yok şu tahlili yapalım bunu yapalım diyerek oyaladı... Paramı yedi anlicanız! Derdime Mehtap çare olmayınca başka doktora muayene oldum ve ne öğrenelim içimde parça kalmış tekrar kürtaj olmam gerekti tabi bi kere dilim yandı üç tane doktora daha gidip teyid aldıktan sonra ikinci kürtajımı olup bu dertten kurtuldum ve birdahaki medlcana Mehtap Derelioğlunun kapısını çalmicağıma ant içtim.. Lütfen o kadına gitmeyin sadece hastaneye para kazandırma derdınde herseyı tahılım yapmış 3 ayda bir Semra testi yApılırmı...gitmeyin arkadaşlar!

Mehtap Derelioğlu nu kesinlikle önermiyorum. Daha 5 ayllıkken doğumun nasıl olacağını konuşup beni psikoloğa normal doğum yapamaz raporu almaya yönlendiren bir doktordur (Elinde bir deste raporu göstererek). Normal doğum neden istediğimi soran doktordur. Sezeryan da normalde de kesik var ikiside aynı, yarım saat sezeryan diyen kişidir. Beni sezeryana ikna etmeye çalışan kişidir. Eşime eşiniz normal doğum yapabilir mi sizce diyerek cesaretimi kırmaya çalışmıştır. Çok şükür sonra doktorumu değiştirip çok güzel, çok rahat şekilde normal doğum yaparak oğlum dünyaya geldi. İyiki beşinci ayda bu konuşmayı yapmışız. Kesinlikle gitmeyin. oğlum 16 aylık oldu. Bu zamana kadar hep yazacağım bir türlü yazamadım. Umarım faydası olur.

MEHTAP DERELİOĞLUNUN YANLIŞ TEŞHİSİ VE SADECE SEZERYANA YÖNLENDİRMESİ

Ben Mehtap hn a 2017 de gerçekleşen ilk hamileliğimin kontrol süreci için özel muaynanesine gittim. Hamileliğimde hiçbir sıkıntı yoktu çok şükür. Sadece 20. Hafta da istenen ayrıntılı ultrason ( başka bir doktor tarafından gerçekleştirildi ) sonucunda doktor plasentamın biraz aşağıda olduğunu ama genelde ilerleyen haftalar yukarı çıktığı bilgisini verdi. Mehtap hn ın 32. Hafta da plasenta nın yeri için bilgi verebileceğini raporda aktardı. Fakat Mehtap hn 32. Hafta ve sonrasında plasentamın durumu için hiçbir bilgi vermedi. Onu 37. Hafta söyleyeceğim dedi ve beni o haftaya kadar kilitledi. 37. Hafta geldiğinde ise, çatı muayenesi ile beraber plasentamın yukarı çıkmadığını ve bunun çok riskli olduğunu, doğuma 2 doktor beraber gireceğini, kan kaybı riskinden dolayı kesinlikle doğumun medicana da olması gerektiğini ve yine aynı riskten dolayı sezaryen ile doğumun gerçekleşmesi gerektiğini yüzümüze dank diye vurdu. Konuşma tarzı bilgi vermekten çok ikna edici olduğunu eşim ve ben hissettiğimiz için başka bir doktora da gitmek istedik. O hafta ki artık yıkılmış endişeli, korkak ve tedirgin piskolojim ile tam 3 tane doktora çatı ve ultrason muayenesi oldum. Ve hepsi de kesinlikle plasentamın yukarıda olduğunu ve kan kaybı gibi bir riskin olmadığını, normal doğum yapabileceğimi söylediler. 37. Haftadan sonra doktorumu değiştirerek bir daha asla Mehtap hn ın muayenesine gitmedim. Allah a şükür hiçbir kan kaybı riskim olmadan doğumumu gerçekleştirdim.

Kendisi de 3 çocuk annesi ve Hipokrat yemini etmiş bir doktor olmasına rahmen, kesinlikle maddi çıkarları uğrana beni hem tutarı 12.000 gibi bir rakam olan Medicana da doğum yapmaya ve yine kendi uğraş çıkarı için sezaryen ile doğum yapma konusunda ikna edici ve ısrarcı tavırlarda bulunmuştur. En önemlisi de bana olmayan bir hastalık teşhisi ( plasenta prevya ) ile psikolojik olarak onun istediği yer ve şartlarda doğum yapmam konusunda yönlendirmiştir.

Bu yaşadığım kötü mahduriyetimden dolayı kesinlikle ama kesinlikle Mehtap hn a güvenmeyin.

MEHTAP DERELİOĞLUNUN YANLIŞ TEŞHİSİ VE SADECE SEZERYANA YÖNLENDİRMESİ

Ben Mehtap hn a 2017 de gerçekleşen ilk hamileliğimin kontrol süreci için özel muaynanesine gittim. Hamileliğimde hiçbir sıkıntı yoktu çok şükür. Sadece 20. Hafta da istenen ayrıntılı ultrason ( başka bir doktor tarafından gerçekleştirildi ) sonucunda doktor plasentamın biraz aşağıda olduğunu ama genelde ilerleyen haftalar yukarı çıktığı bilgisini verdi. Mehtap hn ın 32. Hafta da plasenta nın yeri için bilgi verebileceğini raporda aktardı. Fakat Mehtap hn 32. Hafta ve sonrasında plasentamın durumu için hiçbir bilgi vermedi. Onu 37. Hafta söyleyeceğim dedi ve beni o haftaya kadar kilitledi. 37. Hafta geldiğinde ise, çatı muayenesi ile beraber plasentamın yukarı çıkmadığını ve bunun çok riskli olduğunu, doğuma 2 doktor beraber gireceğini, kan kaybı riskinden dolayı kesinlikle doğumun medicana da olması gerektiğini ve yine aynı riskten dolayı sezaryen ile doğumun gerçekleşmesi gerektiğini yüzümüze dank diye vurdu. Konuşma tarzı bilgi vermekten çok ikna edici olduğunu eşim ve ben hissettiğimiz için başka bir doktora da gitmek istedik. O hafta ki artık yıkılmış endişeli, korkak ve tedirgin piskolojim ile tam 3 tane doktora çatı ve ultrason muayenesi oldum. Ve hepsi de kesinlikle plasentamın yukarıda olduğunu ve kan kaybı gibi bir riskin olmadığını, normal doğum yapabileceğimi söylediler. 37. Haftadan sonra doktorumu değiştirerek bir daha asla Mehtap hn ın muayenesine gitmedim. Allah a şükür hiçbir kan kaybı riskim olmadan doğumumu gerçekleştirdim.

Kendisi de 3 çocuk annesi ve Hipokrat yemini etmiş bir doktor olmasına rahmen, kesinlikle maddi çıkarları uğrana beni hem tutarı 12.000 gibi bir rakam olan Medicana da doğum yapmaya ve yine kendi uğraş çıkarı için sezaryen ile doğum yapma konusunda ikna edici ve ısrarcı tavırlarda bulunmuştur. En önemlisi de bana olmayan bir hastalık teşhisi ( plasenta prevya ) ile psikolojik olarak onun istediği yer ve şartlarda doğum yapmam konusunda yönlendirmiştir.

Bu yaşadığım kötü mahduriyetimden dolayı kesinlikle ama kesinlikle Mehtap hn a güvenmeyin.

Geçmiş olsun. Bebeğiniz sağlıkla büyüsün inşallah. Hamilelik zamanında insanların psikolojisiyle oynamak ne büyük kötülüktür. Elinde koca bir deste psikologran aldırdığı raporlar vardı. Bana onları gösterdi muayenede. Bak dedi sezeryana giremeyen psikologtan rapor alıyor. Sende al getir. Sonra ağrıdan acıdan dersin serzeryan yap yapmam. hafta sonu olursa da nöbetçi doktor girer gelmem dedi. Ben normal istiyorum diyorum. Eşime normal doğum yapabilir mi ki eşiniz diye aşağılıyor. Normal de sezeryanda 20 dk mış. Benim yazdığım yorumlardan dolayı da avukatı beni arayıp dava açacaklarını söylediler. Allah büyük bir yerden acısı çıkar.

Geçmiş olsun. Bebeğiniz sağlıkla büyüsün inşallah. Hamilelik zamanında insanların psikolojisiyle oynamak ne büyük kötülüktür. Elinde koca bir deste psikologran aldırdığı raporlar vardı. Bana onları gösterdi muayenede. Bak dedi sezeryana giremeyen psikologtan rapor alıyor. Sende al getir. Sonra ağrıdan acıdan dersin serzeryan yap yapmam. hafta sonu olursa da nöbetçi doktor girer gelmem dedi. Ben normal istiyorum diyorum. Eşime normal doğum yapabilir mi ki eşiniz diye aşağılıyor. Normal de sezeryanda 20 dk mış. Benim yazdığım yorumlardan dolayı da avukatı beni arayıp dava açacaklarını söylediler. Allah büyük bir yerden acısı çıkar.

Bize ve bizim gibi mahduriyet yaşayan gebelere bunu yaşatması çoo büyük kul hakkı. Kesinlikle Allah bunun hesabını hem bu dünyada hem de ahirette karşısına çıkartmasını dilerim. Burdan yorum yazmamın tek nedeni de uğradığım zulme başkasınında uğramamsına engel olmaktır. Sevgiler

Back
X