bende 12 haftalık hamileyim.güvenilir bir hastane ve doktor arıyorum beylikdüzünde.komuşum 2 gün önce doğum yaptı medilife da. son ana kadar normal normal diye getirdiler tam doğuma girecek sezeryana alınmış.gereklimi bilemem amasonra bir öğreniyorum ki hastanede doğum yapanların %90 ı sezeryan.sizce gerçekten tesadüfmü?onlar sezeryana niyetlendiyse bi şekilde kılıfını hazırlayabilir,biz nede olsa farketmeyiz ve tabiki sezeryan çok daha kazançlı .lüffen şuan bu yazıları okuyan arkadaşlar normal doğum yapmak istiyorum bi sıkıntı olmadığı sürece.sizden istediğim benden önce doğum yapan arkadaşlar lütfen buraya yazın doğumunuz normal oldumu sezeryansa sebebi ne olarak söylendi.kandırılmak istenmiyorum.buradaki yorumlara güvenerek mehtap hanıma gitmeye karar verdim inşallah hiç birimiz pişman olmayız.eğer bu konuda güvendiğiniz ,kesesinden önce
Allaha vereceği hesabı düşünerek vicdanlı davranan beylikdüzünde bir doktor varsa tavsiye ederseniz de sevinirim.Allah hepimizi iyi doktorlarla karşılaştırsın ve bi hıkla doğurttursun