bende 12 haftalık hamileyim.güvenilir bir hastane ve doktor arıyorum beylikdüzünde.komuşum 2 gün önce doğum yaptı medilife da. son ana kadar normal normal diye getirdiler tam doğuma girecek sezeryana alınmış.gereklimi bilemem amasonra bir öğreniyorum ki hastanede doğum yapanların %90 ı sezeryan.sizce gerçekten tesadüfmü?onlar sezeryana niyetlendiyse bi şekilde kılıfını hazırlayabilir,biz nede olsa farketmeyiz ve tabiki sezeryan çok daha kazançlı .lüffen şuan bu yazıları okuyan arkadaşlar normal doğum yapmak istiyorum bi sıkıntı olmadığı sürece.sizden istediğim benden önce doğum yapan arkadaşlar lütfen buraya yazın doğumunuz normal oldumu sezeryansa sebebi ne olarak söylendi.kandırılmak istenmiyorum.buradaki yorumlara güvenerek mehtap hanıma gitmeye karar verdim inşallah hiç birimiz pişman olmayız.eğer bu konuda güvendiğiniz ,kesesinden önceAllaha vereceği hesabı düşünerek vicdanlı davranan beylikdüzünde bir doktor varsa tavsiye ederseniz de sevinirim.Allah hepimizi iyi doktorlarla karşılaştırsın ve bi hıkla doğurttursun
Selamlar, özellikle Ece için yazıyorumm. Ben Pazar günü sabah doğumumu yaptım, normal ve epiduralsiz.
Cumartesi gece 2 de sancılarım 3 dakika da bire inince hastaneye gittim. Saat 5 e doğru 4 cm açılmam vardı ve nöbetçi doktordan epidural istedim. Bu arada onlar sürekli Mehtap hanıma bilgi verdiler. 5 de Mehtap Hanım başımdaydı, yatağımın kenarına oturdu o sancılarımın içinde benimle sohbet etti moral verdi, epidural bile yaptırtmadı 7 cm olunca kesemi patlattı ve sonra iyice açılınca doğumhaneye indik. Ben yapamayacağım dedikçe beni motive etti ve doğumda da çok başarılıydı sağolsun. Annem bile ne iyi doktorun varmış o gelince sana güç geldi dedi.
Ikınırken baya zorlandım ama en sonunda oğlumu kucağıma aldım, Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu inşallah.
arkadaşlar mehtap hanıma ulaşabilmem için bana bi link gönderebilirmisiniz.internette aradım ama medicana yazınca avcılar çıkıyor enyakın. beylikdüzünün numarasını bulamadım.yardımci olursanız sevinirim.
teşekkürler arkadaşım randevu aldım artık inşallah benmde doktorum olacakdende yazarım görüşlerimi sonra
Ben Mehtap hanıma gidiyorum.. güleryüzlü ilgili doktor.. yanlız Kontrol sürecinde kan değerlerinizin takibi ve bazı şikayetleriniz olduğunda normal bunlar hamilelik hastalık değil gibi cevaplar alabilrsiniz :) Kadın doğumcu olarak çok iyi olabilir. ama diğer bölümlere yönlendirme konusunda eksik maalesef. sizlerin bu konuda daha araştırmacı olmanız ve dahiliye endokronoloji diyetisyen gibi bölümlere gitmenizi tavsiye ederim. Çünkü troidlerime bir bakalım demiştim Mehtap Hanıma ne gerek varki en başta bir şey çıkmadı demişti. bende maalesef güvenerek ölçme konusunda ısrar etmedim. ve başka bir doktora gidince troid değerlerimde önemli olan değerde düşüklük çıktı. ve buda bebeğin zekasında geri dönüşü olmayan bir zeka geriliği olma riskini yaşadım. müdahaleye başlanıldı ama 7,5 ayımda oldu. ne kadar faydası olacak tedavinin hiç bir fikirleri yok doktorların.. bu sadece örnekti. bunun gibi bu yaklaşımla baktığı için halsizlik uyuşukluk ödemlerin yine sebebini kendisi normal bunlar diyerek oysaki d vitmani, troid bozukluğu, magnezyum eksikliği, vitaminimin değişmesine sebepmiş.. bu yaşadıklarımdan sonra normal doğumu ne kadar sağlıklı gerçekleştirir teraddütü oldu.. sonuçta doğurtulur ama çocuğun zekasında br hasarla mı doğurtur bilmeiyorum..
Sanıyorum genelde kadın doğumcuların hepsi bu şekilde. sadece doğurmak amaçları.. Örneğin Şeker, troid, d vitamini, kalsiyum, magnezyum gibi önemli değerleri sorgulamaması ve yönlendirmemesi konusu büyük eksiklik.. eğer halsizlik yorgunluk aşırı ödem kemik ağrısı gibi şikayetleriniz varsa bunlar hamilelikten değil bahsedilen değerlerin normal olmadığını gösteriyor olabilir. Kısaca gidilebilir Mehtap hanıma fakat ayrıca dahiliye, diyabet, endokronoloji, diyetisyen bölümlerinede ayrıca kontrollü düzenli gitmeniz gerekir..
size katılıyorum mehtap hanıma gitmedim ama genelde kadın doğumcular her türlü şikayete normal deyip geçiştiriyorlar.ben aynı hastanede doçent olan selman beyden 15 kasım için randevu aldım henüz hamile değilim ama şimdiden dr araştırmasına girdim çünkü 5 ay önce plasenta previayüzünden 27 haftada sezeryan olmak zorunda kaldım çok acılar çektim bir daha aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.doktorlardan bıktım çoğu ticaret erbabı olmuş ne vicdan var ne Allah korkusu.inşallah selman bey aradığım gibi bir doktordur.çok şey beklemiyorum pişmiş kelle gibi sırıtıp gereksiz bir kibarlık ve samimi olmayan bir ilgi değil istediğim zaten böyle olunca hemen anlıyorum be doktorlar normal insanları salak zannediyor kendileri 10 yıl okumuş ya geri kalan herkes gerizekalı sanki.ne var canım ben de tıp yazsaydım şimdiye doktor olmuştum.önemli olan vicdanlı olmak,her hastaya sanki ailenden biriymişçesine yaklaşmak,ve her yaptığının görüldüğünü ve hesap vereceğini aklından çıkarmayan biri olmak.ben böyle düşünüyorum belki yanlışım bilemem herkesin beklentisi farklıdır.işinde ciddi ve kılı kırk yarsın,hasta ayırmasın herkese özenli yaklaşsın gereksiz güleryüze gerek yok olmasa da olur..
merhabalar ben de yeni hamileyim.hastane çok pahalı.insan evladı için şartları zorlar verir diyorum sonra da aynı kalite de daha uygun bir fiyata başka bir hastanede doktora gideyim ki o kadar saçacağım parayı evladıma harcarım diyorum..ben de çok kararsızım.para tuzağına düşmek istemiyorum.en illet olduğum şey..öften büften birşeyler çıkarıp boşyere harcama yapmak istemiyorum.parayı kolay kazanmıyoruzki.ben de şaşırdım kaldım.ne yapacağımı bilemez haldeyim.Gittiğinizde çok cana yakın sıcak geliyor ama bu tamamen yüzeysel yapay bir sıcaklık.. çok paragöz bir doktor 1 kere gittim dahada gitmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?