medicana beylikdüzündeki mehtap derelioğlu nasıl bir dr.

lizt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
5
0
86
İstanbul
mehtap derelioğluyla doğum yapan hamileliğini tamamlayan varsa lütfen bilgi verebilirmi????nasıl bir dr? normal doğumu destekliyormu? medicana beylikdüzüne ve bu dr devam etme konusunda çok kararsızım
şimdiden çokk teşekkürler

Son düzenleme:
Ağustos Annelerinden bir arkadaşla yazıştık, merak edenler için yazıyorum, sevgilera.s.

serdemm:
Medicana beylikdüzünde doğurucam kuzum

ersasu:
Selam, medicana beylikdüzünde hangi doktora gidiyosunuz acaba?? Hayırlı doğum olur inşallah

serdemm:
Mehtap hanıma gidiyorum canım

ersasu:
Bende Mehtap Hanım a gidiyorum, çok temiz güleryüzlü bi kadına benziyor, nasıl sen memnunmusun? Normal doğumu destekliyor mu bide onu soracaktım.

serdemm:
Canım benim belim rahatsız o yüzden mecbur sezeryanım ama ben ilk başta sezeryan diyince kızmıştı duruma göre şartlanma diye bel doktorumla görüşünce tamam sezeryan dedi. Ben aşırı memnunum çok tedbirli bidoktor testleri filan tam zamanında yapıp önlem alıyor :)
Umarım sana da iyi gelir ben her başım sıkışınca arıyorum

ersasu:
Canım geçmiş olsun sana Ama çok içimi rahatlattın Allah razı olsun, mecbur kalırsak tabi sezeryan olmalı, ama kısmet olursa ben normal isterim. Özel hastane olduğu için para kazanmak uğruna sezeryana yönlendiriyorlar diyenler oldu o yüzden sormuştum.
Benim kürtajımı da o yaptı, ve kazımadı vakumla aldı rahime zarar vermemek için, o zamandan sevmiştim zaten onu.

serdemm:
Senin için de dua edicem artık canım ben p.tesi gidicem mehtap hanıma:)))
Biz hastanenein ortaklarından birini tanıyoruz ona sordum en iyi kadın doğumcunuz kim diye o bana mehtap hanımı önerdi için rahat olsun:)

ersasu:
Bende çarşamba gidicem ikili teste inşallah sorun çıkmaz, bakarsın rastlarız birbirimize
Şimdi iyice rahatladım bak, süpersin Ben hep dua ediyordum zaten bu topiktekilere, saol güzelim

Son düzenleme:
kesinlikle tavsiye ederşm okuduğunuz gibi sezeryan olmam lazım ama son gittiğimde mehtap hanım 39. haftaya kadar almıycam gelişsin gerekirse gece gelir alırım sezeryana seni dedi çok taktir ettim kendi rahatı için bebişimi erken almaya kalkmıyor.

Bende henüz gebelik yok, gebelik öncesi muayeneye gittim Mehtap hanıma.
Benim izlenimlerim çok olumlu.
Güleryüzlü, ilgili, net bir kadın.

Başka bir çoooook ünlü hastanenin jinekoloğunun "hemen operasyon" dediği bir durumda farklı bir bakış daha olsun diye gitmiştim. Tamamen farklı şeyler söyledi, olabilecek olumsuzlukları söyledi. Gözü kapalı operasyon demedi.

Hamile kalırsam da kendisine gitmeyi düşünüyorum şimdilik. Hakkında olumsuz hiçbir şey duymadım.

hamileliğimin 11. haftasındayım. Aslında medicana da aslı hanıma gitmeyi düşünüyordum. Kanamam olunca tesadifen Mehtap hanıma gitmiştik. Memnun kalınca onunla devam ediyoruz şimdi. ılgili ve güleryüzlü biri biz memnunuz umarım hep böyle gider

Medicana Beylikdüzünde ücretsiz hamilelik eğitimleri var, katılmak isteyen arkadaşlar bilginiz olsunnnnn

Telefon açıp adınızı yazdırmanız gerekiyoorr..

merhaba küçük prens ben de mehtap hanıma gidip gitmeme konusunda kararsızım. siz mehtap hanımamı gidiyosunuz? eğer gidiyorsanız fikirleriniz neler?

mehtap hanıma devam ediyorum 38. haftadayım.su ana kadar cok memnun kaldım.güler yüzlü ve ilgili bir dr. benim asıl merak ettiğim doğumunu yapan varmı?????????sezeryan yada normal nasıl bir tutum sergiledi?

merhaba ben de 20 haftalık hamileyim doktor değiştiricem ve mehtap hanıma gitmeyi düşünüyorum. hakkında araştırma yapıyorum ve hiç kötü birşey okumadım. sizden bilgi alırsam çok sevinirim. :)

mehtap hanıma devam ediyorum 38. haftadayım.su ana kadar cok memnun kaldım.güler yüzlü ve ilgili bir dr. benim asıl merak ettiğim doğumunu yapan varmı?????????sezeryan yada normal nasıl bir tutum sergiledi?

Ben 34. haftamı bitirdim ve Mehtap hanım, sezeryanı ağzına bile almadı. Hep normal konuşuyoruz, kendisi epidurali bile gereksiz buluyor tabi o sizin isteğinize kalmış bişey ama. 40 haftayı doldurursun biraz daha bekleriz hala gelmezse kulağından tutar getiririz diyor:1: (suni sancıyla)

merhaba ben de 20 haftalık hamileyim doktor değiştiricem ve mehtap hanıma gitmeyi düşünüyorum. hakkında araştırma yapıyorum ve hiç kötü birşey okumadım. sizden bilgi alırsam çok sevinirim. :)

Reklam yapıyor diyorlar diye yazmayayım diyorum ama ben kendisini çok seviyorum, güler yüzlü bi kadın. İşini de iyi biliyor, inşallah doğumumda güzel geçer de buradan yazarım size:34:

merhaba bende mehtap hanıma gidiyorum 32. haftaya giriyoruz bugün. çokgüleryüzlü ve ilgili bir doktor biz çok memnunuz Benim için doktor seçiminde normal doğumu desteklemesi çok önemliydi. Kucukprens'inde de dediği gibi sezeryana kesinlikle yaklaşmıyor. Hep normal doğum yönünde konuşuyoruz. Bende merakla kucukprens'in doğum sonrası yazılarını bekliyorum :13:

merhaba bende mehtap hanıma gidiyorum 32. haftaya giriyoruz bugün. çokgüleryüzlü ve ilgili bir doktor biz çok memnunuz Benim için doktor seçiminde normal doğumu desteklemesi çok önemliydi. Kucukprens'inde de dediği gibi sezeryana kesinlikle yaklaşmıyor. Hep normal doğum yönünde konuşuyoruz. Bende merakla kucukprens'in doğum sonrası yazılarını bekliyorum :13:

Hehehee, hadi inşallah canımm. İnşallah burdan yazarım senin için herşey çok güzel geçer.

Herkese merhaba,

Bilmiyorum bu konuda hala bilgiye ihtiyaç var mı aba, bir yılı aşkın süredir ben de Mehtap Derelioğlu'na gittiğim için fikrimi sizlerle paylaşmak istedim.
Eğer bir kadın doğum doktorundan beklentiniz güler yüz tatlı dil ise Mehtap Hanım ideal bir doktor. Ancak ben şu an hamileliğimin üçüncü ayındayım ve söylediğim gibi 1 yıldan fazla süredir Mehtap Hanım'a gidiyorum.

Mehtap hanım, çok ilgili gibi görünüp aslında bu konuda çok da samimi olmayan biri. Ben doktorumla konuşurken soru sormama gerek kalmadan bana o konuda her şey anlatılsın isterim. Hele ki söz konusu hamileliğim ve bebeğimse.

Mehtap hanım, bilgilendirme konusunda çok eksik bir hekim. Bir konuda bilgi almak için sizin bolca soru sormanız lazım. Yoksa sadece "iyi, her şey yolunda, iki hafta sonra görüşelim" gibi kestirme cümlelerle geçiştiriyor. Bir kaç kez telefonda kendisinin bilgisine danışma ihtiyacım oldu. Kısa kısa, bir an önce telefonu kapatmaya çabalayan ve gerçekten samimi olmayan bir yaklaşımı var. Medicana evime çok yakın olmasına rağmen maalesef hamileliğimin 3. ayında başka bir hekim arayışına girdim.
Yukarıdaki yorumları okuyunca da çoğunluğun görüşünün, güler yüzlü, tatlı dilli biri ama bebeğim için gerekli konuları aktarması açısından çok yetersiz.

ben dogumumu mehtap hnmla yaptım.malesef sezeyan olmak zorunda kaldım.daha once gecirdiğim rahatsızlıktan dolayı.ameliyatım ve sonrası çok güzel geçti ağrım sancım hiç olmadı bu belki kişiye göre değişen bişey ama ben çok memnun kaldım.dikişimdede sorun yok gayet güzel.9 ay boyunca tüm saçma ve yersiz:) sorularıma açıklama yapan ve bundan sıkılan bir tavrı olmayan bir dr.du.
elif seni anlayamadım memnun değilsen niye 1 sene devam ettin?

Selamlar, özellikle Ece için yazıyorumm. Ben Pazar günü sabah doğumumu yaptım, normal ve epiduralsiz.
Cumartesi gece 2 de sancılarım 3 dakika da bire inince hastaneye gittim. Saat 5 e doğru 4 cm açılmam vardı ve nöbetçi doktordan epidural istedim. Bu arada onlar sürekli Mehtap hanıma bilgi verdiler. 5 de Mehtap Hanım başımdaydı, yatağımın kenarına oturdu o sancılarımın içinde benimle sohbet etti moral verdi, epidural bile yaptırtmadı 7 cm olunca kesemi patlattı ve sonra iyice açılınca doğumhaneye indik. Ben yapamayacağım dedikçe beni motive etti ve doğumda da çok başarılıydı sağolsun. Annem bile ne iyi doktorun varmış o gelince sana güç geldi dedi.
Ikınırken baya zorlandım ama en sonunda oğlumu kucağıma aldım, Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu inşallah.

Selamlar, özellikle Ece için yazıyorumm. Ben Pazar günü sabah doğumumu yaptım, normal ve epiduralsiz.
Cumartesi gece 2 de sancılarım 3 dakika da bire inince hastaneye gittim. Saat 5 e doğru 4 cm açılmam vardı ve nöbetçi doktordan epidural istedim. Bu arada onlar sürekli Mehtap hanıma bilgi verdiler. 5 de Mehtap Hanım başımdaydı, yatağımın kenarına oturdu o sancılarımın içinde benimle sohbet etti moral verdi, epidural bile yaptırtmadı 7 cm olunca kesemi patlattı ve sonra iyice açılınca doğumhaneye indik. Ben yapamayacağım dedikçe beni motive etti ve doğumda da çok başarılıydı sağolsun. Annem bile ne iyi doktorun varmış o gelince sana güç geldi dedi.
Ikınırken baya zorlandım ama en sonunda oğlumu kucağıma aldım, Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu inşallah.

HAayırlı olsun çok sevindim:nazar::71: hastanede tolam 6 saat sancı gayet iyi bir süre gibi geldi. Umarım bizlerinde böyle olur doğumları. Bende c.tesi gecesi feci bir ağrıyla az kalsın hastaneye geliyordum. Gelseymişim oğluşun sayesinde Mehtap hanımı bulabilirmişim hastanede desene :1:

Back
X