Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mehtap hanıma devam ediyorum 38. haftadayım.su ana kadar cok memnun kaldım.güler yüzlü ve ilgili bir dr. benim asıl merak ettiğim doğumunu yapan varmı?????????sezeryan yada normal nasıl bir tutum sergiledi?
merhaba ben de 20 haftalık hamileyim doktor değiştiricem ve mehtap hanıma gitmeyi düşünüyorum. hakkında araştırma yapıyorum ve hiç kötü birşey okumadım. sizden bilgi alırsam çok sevinirim. :)
merhaba bende mehtap hanıma gidiyorum 32. haftaya giriyoruz bugün. çokgüleryüzlü ve ilgili bir doktor biz çok memnunuz Benim için doktor seçiminde normal doğumu desteklemesi çok önemliydi. Kucukprens'inde de dediği gibi sezeryana kesinlikle yaklaşmıyor. Hep normal doğum yönünde konuşuyoruz. Bende merakla kucukprens'in doğum sonrası yazılarını bekliyorum :13:
Selamlar, özellikle Ece için yazıyorumm. Ben Pazar günü sabah doğumumu yaptım, normal ve epiduralsiz.
Cumartesi gece 2 de sancılarım 3 dakika da bire inince hastaneye gittim. Saat 5 e doğru 4 cm açılmam vardı ve nöbetçi doktordan epidural istedim. Bu arada onlar sürekli Mehtap hanıma bilgi verdiler. 5 de Mehtap Hanım başımdaydı, yatağımın kenarına oturdu o sancılarımın içinde benimle sohbet etti moral verdi, epidural bile yaptırtmadı 7 cm olunca kesemi patlattı ve sonra iyice açılınca doğumhaneye indik. Ben yapamayacağım dedikçe beni motive etti ve doğumda da çok başarılıydı sağolsun. Annem bile ne iyi doktorun varmış o gelince sana güç geldi dedi.
Ikınırken baya zorlandım ama en sonunda oğlumu kucağıma aldım, Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu inşallah.