Medical Park Göztepe Hakkında

selam arkadaşlar. Bende daha 7 haftalık hamileyim ama şimdiden 2 doktor değiştirdim.Erdem hastanesine gittim ilk ama hiç beğenmedim.sezeryan olucak kadınları boş yer olmadığından koridorda bekletiyolardı.başka bi özel hastaneyede gittim tanıdık diye ama çok kazıktı ve o doktorumuda beğenmedim.sadece başlangıç testlerine 500 tl istediler sigortalı olmama rağmen.Ama bende en son tavsiye üzerine medipole randevu aldım, leyla hnmdan. Eşimin iş arkadaşı tavsiye etti çok memnunmuş, çok ilgiliymiş en azından gözümüz arkada kalmıcak.ama tek olumsuz tarafı çok yoğun bugün randevu aldık 9 gün sonraya verdiler.Çok iyiyse beklemeye değer...

hayatım bende hamileliğimde leyla hanım a bir kez gittim kontrole...aynı medical mehtap hanım gibi acayip bekliyorsun...3 de olan randevuma 5 de zar zor girebildim..bir de medipolde beni rahatsız eden, doktor odalarıyla doğumhane aynı yerde..zaten daracık bir koridor..doktor bekleyenle doğum yapanları bekleyenler aynı yerde..ayrıca doğuracak kişinin tüm bağrıntıları ve çığlıkları da aynen koridorda...2 saat doktoru bekleyince o çığlıklardan içim kalkmştı..ama leyla hanım güleryüzlü, ilgili bir bayan..yanlız başı kalabalık olduğu için biraz da senin yönlendirmen gerekecek doktoru...

medical park göztepede hamilelikte yapılan testlerin fiyatlarını bilen varmı ? ssklıyım..ne gibi testler yapılıyor fiyatları nedir..yardımcı olursanız çok sevinirim..

kızlar ben çok kararsızım, Gökmen bey gerçekten çok beğenilen bir doktor ama son iki gittiğimde çok ilgisiz. Alınganmıyım diye düşündüm ama eşimde aynı fikirde. ılk gittiğimde çok ilgiliydi. Her gidişimde bu ilgi azaldı. Geçen muayenemde bebeğin haftasıyla ilgili bir şey söyledi anlayamadım dedim bana anlattım ya diye tepki gösterdi çok şaşırdım. Şikayetin var mı diye soruyor şu şikayetim var diyorum üç ayına kadar bana birşey söyleme ilaç yazamam zaten diyor, üç ay geçti ayağımın üzerine basınca kalçama belime ağrı giriyor diyorum, gebelikle ilgili değil diyip geçiyor. Doktorumuda değiştirmek istemiyorum kızlar çok mu şey bekliyorum.

selam arkadaşlar. Bende daha 7 haftalık hamileyim ama şimdiden 2 doktor değiştirdim.Erdem hastanesine gittim ilk ama hiç beğenmedim.sezeryan olucak kadınları boş yer olmadığından koridorda bekletiyolardı.başka bi özel hastaneyede gittim tanıdık diye ama çok kazıktı ve o doktorumuda beğenmedim.sadece başlangıç testlerine 500 tl istediler sigortalı olmama rağmen.Ama bende en son tavsiye üzerine medipole randevu aldım, leyla hnmdan. Eşimin iş arkadaşı tavsiye etti çok memnunmuş, çok ilgiliymiş en azından gözümüz arkada kalmıcak.ama tek olumsuz tarafı çok yoğun bugün randevu aldık 9 gün sonraya verdiler.Çok iyiyse beklemeye değer...

Bende Medical de ilk basta Mehtap hanıma gıdyordum.Sonra Mehtap hanım hastaneden ayrılıp gerı dondu. O ayrıldıgında doktor arayısı ıcerısıne gırdıgımde Gokmen bey ve Medıpolden Leyla hanım arasında kararsız kalmıstım. Leyla hanıma da 1 kez kontrole gıttım. Iyı bır doktor herkes cok memnun ama Mehtap hn gıbı gec gırıyorsun ve yogun oldugu ıcın cok az zaman ayırıyor. Mehtap hanımda Leyla hanımda kendılerı de az zaman ayırmaktan yogunluktan sıkayet edıyorlardı zaten.
Bende nestle gıbı 1 kez kontrole gıttım doktoru begendım ancak hastaneyı begenmedım ve Medıcal Gokmen beyde devam etmeye kaarar verdım.

merhaba..ben birkaç gün önce arayıp bütün fiyatları sormuştum umarım işinize yarar..Bu arada Gökmen Beyin doğum ücreti neden farklı bilen varmı :)) Ssk ile normal doğum 1,150 tl sezaryan 1,900 tl.Ssk sız normal doğum 1,900 tl sezaryan 2,750 tl.Gökmen Bey in doğum ücreti normal 1,250 tl sezaryan 2,200 tl.masraflar , anne ilacı,doktor muayenesi,yatak,refakatçi fiyata dahilmiş

Ehuehe ben 7 Şubatta dogum yaptım. Zamsız fıyattan faydalandım yanı..sırnaşık şey
Gokmen bey daha once sadece sezeryanda fark alıyordu sımdı normalde de alıyor demek. Ben Gokmen beyde normal dogum yaptım 1 mılyar odedım cıktım valla.Ssk katkı payı ıle ılgılı bır durumdan oturu fark alıyor dıye bılıyorum..

hayatım bende hamileliğimde leyla hanım a bir kez gittim kontrole...aynı medical mehtap hanım gibi acayip bekliyorsun...3 de olan randevuma 5 de zar zor girebildim..bir de medipolde beni rahatsız eden, doktor odalarıyla doğumhane aynı yerde..zaten daracık bir koridor..doktor bekleyenle doğum yapanları bekleyenler aynı yerde..ayrıca doğuracak kişinin tüm bağrıntıları ve çığlıkları da aynen koridorda...2 saat doktoru bekleyince o çığlıklardan içim kalkmştı..ama leyla hanım güleryüzlü, ilgili bir bayan..yanlız başı kalabalık olduğu için biraz da senin yönlendirmen gerekecek doktoru...

kesınlıkle haklı dogumhane ıle muaynehane odaları aynı yerde. cok kotu..

Esracıgım ben hem dogum yaptıgımda 2 gun kaldım, hemde bebek sarılık oldugunda 1 gece kaldım hastanede.. Ve yemek sadece 1 defa guzel geldı onun dısında cok kotuydu ac kaldım :)

Arkadaslar medıcal ın bırde kafeteryası gereksız pahalı. Sankı Nısantası'nda Bagdat caddesınde bı yer. Hatta caddekı cafeler o kadar pahalı degıldır. Dogum yapacaklar gelen mısafırlere ıkram etmek ıcın kendınız ıcın evden paket hazırlamayı unutmayın(pogaca, borek, su, cay , kahve vss..)

medical park göztepede hamilelikte yapılan testlerin fiyatlarını bilen varmı ? ssklıyım..ne gibi testler yapılıyor fiyatları nedir..yardımcı olursanız çok sevinirim..

canım degısmıs de olabılır sonucta.. bence bı tel ac sor. Benım zamanında ıkılı test 190 dı mesela..

kızlar ben çok kararsızım, Gökmen bey gerçekten çok beğenilen bir doktor ama son iki gittiğimde çok ilgisiz. Alınganmıyım diye düşündüm ama eşimde aynı fikirde. İlk gittiğimde çok ilgiliydi. Her gidişimde bu ilgi azaldı. Geçen muayenemde bebeğin haftasıyla ilgili bir şey söyledi anlayamadım dedim bana anlattım ya diye tepki gösterdi çok şaşırdım. Şikayetin var mı diye soruyor şu şikayetim var diyorum üç ayına kadar bana birşey söyleme ilaç yazamam zaten diyor, üç ay geçti ayağımın üzerine basınca kalçama belime ağrı giriyor diyorum, gebelikle ilgili değil diyip geçiyor. Doktorumuda değiştirmek istemiyorum kızlar çok mu şey bekliyorum.

Selam nerelerdesın sen? Cıkolata kıstın vardı senınde dımı? Ordakı topıcten hatırlıyorum senı. Kacıncı haftadasın?

Cnm Gokmen beyın oyle cıkısları olabılıyor ama onemlı olan tecrubesıne guven. Ben Gokmen beyde normal dogum yaptım memnun kaldım. Bence bı sorun var ısede paylas doktorunla. Gereklı olsa ılac verırdı zaten gercekten. Benım erken dogum rıskım oldugunda bır suru ılac vermıstı. Onda dogum yapan ve hamılelıgınde ona gıden cok kısı tanıyorum hepsı de memnun. Guven en onemlı unsur bence.

Evet melek sen kurtardın biz takıldık:))))Neyse hayırlısı öyle böyle vereceğiz.Artık üniversite hastaneleri bile daha pahalı.Geçen gün Çapadan fiyat alayım dedim.Muhasebeyi bağladılar.Bayanın söyledikleri aynene şöyle:
Normal 150 tl sezeryan 550tl +
Ameliyatta kullnılacak malzameler +
Özel oda istersen onun farkı+
Öğretim üyesi farkı 500 tl ile 2000 tl arasında değişirmiş oda doğumdan önce belli olmuyormuş.

canım degısmıs de olabılır sonucta.. bence bı tel ac sor. Benım zamanında ıkılı test 190 dı mesela..

şuan hamile değilim ama bebek yapmaya karar verdik :)bende gebelik öncesi muayene için ve gebelik öncesi yapılan testler için gittim gökmen beye..kan testi + smear + muayene 100 tl tuttu.sonradan da merak ettim açıkçası hamile kaldığımızda her ay yapılan test var mı diye..her ay muayane harici para vericekmiyiz diye :)) bilgi için teşekkür ederim :)

ilk idrar ve kan tahlilerine 12 tl ikili teste 160 tl ayrıntılı ultrasona 192 tl ödedim ama ayrıntılıyı radyoloji uzmanı yaparsa fiyat daha düşük diye hatırlıyorum şeker testi içinde 50 tl demişlerdi onu medicalde yaptırmadım testler biraz pahalı tabi bu fiyatlar değişmiş olabilir doğum fiyatlarına zam geldiyse belki testlerede gelmiştir

ilk idrar ve kan tahlilerine 12 tl ikili teste 160 tl ayrıntılı ultrasona 192 tl ödedim ama ayrıntılıyı radyoloji uzmanı yaparsa fiyat daha düşük diye hatırlıyorum şeker testi içinde 50 tl demişlerdi onu medicalde yaptırmadım testler biraz pahalı tabi bu fiyatlar değişmiş olabilir doğum fiyatlarına zam geldiyse belki testlerede gelmiştir

teşekkür ederim.evet testler pahalı gerçekten.biraz araştırma yapıp farklı bir yerde yaptırılabilir sanırım..neyse önce hamile kalmam gerekiyor :)

şuan hamile değilim ama bebek yapmaya karar verdik :)bende gebelik öncesi muayene için ve gebelik öncesi yapılan testler için gittim gökmen beye..kan testi + smear + muayene 100 tl tuttu.sonradan da merak ettim açıkçası hamile kaldığımızda her ay yapılan test var mı diye..her ay muayane harici para vericekmiyiz diye :)) bilgi için teşekkür ederim :)

cnm alınmamıssındır umarım.. Hamılelıkte yapılan testler bır cok hastaneye gore daha uygun. Medıpolde daha ucuz ama ufacık fark vermeye deger bence.

teşekkür ederim.evet testler pahalı gerçekten.biraz araştırma yapıp farklı bir yerde yaptırılabilir sanırım..neyse önce hamile kalmam gerekiyor :)

Bende seker testını ve ıkılı tarama testını dısarda yaptırdım daha ucuz bı yerlerde. Orda yaptırmak sart degıl sonucta. Insallah en kısa zamanda hamıle kalır bır bebıs sahıbı olursun. Allah ısteyen herkese nasıp etsın.(logusa duası kabul olur belkı dıye bol bol dua edıyorum)

Senem bu arada sana hala dua edıyorum. Bu topıcıgı hala takıp edıyorsan..

cnm alınmamıssındır umarım.. Hamılelıkte yapılan testler bır cok hastaneye gore daha uygun. Medıpolde daha ucuz ama ufacık fark vermeye deger bence.

hayır alınmadım tabiki :) diğer hastanelerin fiyatlarını bilmediğim için merak ettim açıkçası.burda pahalı gibi geldi ama dediğin gibi çok fazla fark yoksa farklı hastaneye gitmeye gerek yok.ama daha uygun yapan biryer bulursam hamile kaldığımda giderim tabi :)

Bende seker testını ve ıkılı tarama testını dısarda yaptırdım daha ucuz bı yerlerde. Orda yaptırmak sart degıl sonucta. Insallah en kısa zamanda hamıle kalır bır bebıs sahıbı olursun. Allah ısteyen herkese nasıp etsın.(logusa duası kabul olur belkı dıye bol bol dua edıyorum)

Senem bu arada sana hala dua edıyorum. Bu topıcıgı hala takıp edıyorsan..

inşallah..bugün muayenede herhangi bir sorun çıkmadı temiz :) yarında test sonuçlarımı alacağım..

banu çiftçi nasıl bir doktor.deneyimi olanlar bilgi verebilirmi..banu hanım mı gökmen bey mi? arada kaldım :)

dokur hamilelikte test fiyatı derken ilk hamile kaldıgında yada oncesinde yapılan bazi tetkikler var genel testler. iste seker troid kan sayımı vs toxoplazma mikrobu taraması vs. bunların normal fuyatı 450 tl civarı tutuyor benim ozel saglık sigortam var %20 olarak 90 ytl verdigmi hatırlıyorum.
ama birsuru test var bu fiyat içinde.

ikili test fiyatı yine ozel sigortam var ssk katılım payı olarak yazmıyorum ama çok birkatılımı olmuyor ssk nin tahlillerde:) 200 ytl ikili test normal fiyat
ssk fiyatı 190 mı neydi

uçlu test yine normal fiyatı daha geçen haftalarda yaptırdım 75 ytl.

detaylı ultrason yaptırmadım ama ssk fiyat 190 mıs diye sormustum daha evel.

seker yuklemesi haftaya yaptıracagım arkadaslar yazmıs 50 tl diye. baskada rutin birtahlil yok .

sonra son ay nst ye giriliyor ssk fiyatı 50 tl olarak arkadasalr soylemisti

banu çiftçi nasıl bir doktor.deneyimi olanlar bilgi verebilirmi..banu hanım mı gökmen bey mi? arada kaldım :)

ben can bey in hastasıyım kendisinden son derece memnunum. tersleyen bir insan değil ama kibarcık full nezaket içinde biryapısıda yok saka ile karısık ukalacak tavırları olabiliyor anlattım ya demin demez mesela gokmen bey gibi. ama zaten bunları sizin bilmenize çok gerek yok bilmeniz gerekenler yeterli vs der msela.
tanıdıım kadarıyla artık adamı:)

dokur merhaba,banu hanımı bilmiyorum ama gökmen bey agresif ve bir anı bir anını tutmuyor,sana sesini yükseltebilir,hassas bir kişiliksen ve doktorunu, sana karşı ilgisi ve davranışıyla değerlendiriyorsan, moralin bozuk olarak çıkarsın odasından..
yeditepe üniversitesinde doç gazi yıldırım'a gidiyorum şu an,muayene ve tahliller biraz fazla tutuyor ama ilk izlenimim iyiydi,sana herseyı anlatması ve sabırla cevap vererek seni bilgilendirmesi çok güzel..medipolde hakan apaydın'ın da çok iyi bir dr oldugunu duydum ama yogunluktan ondan randevu alamadım..medıpol ,ssk'lıysan cok uygun..
bir de dr un ıyı yada kotu olduguna ılk gorusmede karar vermek zor bence,çünkü genelde 2. ve 3. görüşmelerde ilgi ve hoşgörü azalıyor ne yazıkki...

gökmen byin sinirli bir yapıya sahip olduğunu duymuştum alman nişantaşı poliklıniğinde çalışırken arkadaşımda o kılınikte sntralde çalışıyordu zaten onun tavsiyesiyle gittim gökmen beye sen onun böyle göründüğüne bakma normalde sinirlidir demişti bana birgün ama onuda anlamak lazım bazı gereksiz şeylerde oluyor hatta birisine ben şahit oldum kadın gelmiş hem randevusuz hemde şikayet ediyor çok bekledim diye gökmen beye insilün iynesi yazdırmak istedi bide fırça atıyo neden bukadar bekletiliyorum diye biz ondan sonra girdik muayneye öğlen yemeği yemeden fırça yiyorum dedi adam napsın tamam stresini hastalarına yansıtmaması lazım ama oda insan neticede kimin her günü dört dörtlükki

doktorumdan ne bekliyorum...konuya her şekilde hakim olmasını bekliyorum ve doktorlar hastanın bütün sorularına cevap vermek zorundadırlar,eğer bunu agresiflik içinde hastanın psikolojisini bozarak yapıyorsa o doktor teknik anlamda çok başarılıysa bile benim için önemi yoktur ...ki özel hastanede muayene oluyoruz,dünya kadar paralar veriyoruz..
iyi doktor tanımı zaten çok göreceli birşeydir,herkes beklentileri doğrultusunda memnun olur yada olmaz..zaten ben usttekı mesajda da belirtiiğim gibi doktorunuzdan beklentiniz ilgi ve pozıtıf davranıssa onermıyorum dedim...yok sadece işini yapsın bana da ne derse desin ben takmam diyorsanız...o da bir tercih tabi..

X