- Konu Sahibi PassioneLore
- #1.081
selam arkadaşlar. Bende daha 7 haftalık hamileyim ama şimdiden 2 doktor değiştirdim.Erdem hastanesine gittim ilk ama hiç beğenmedim.sezeryan olucak kadınları boş yer olmadığından koridorda bekletiyolardı.başka bi özel hastaneyede gittim tanıdık diye ama çok kazıktı ve o doktorumuda beğenmedim.sadece başlangıç testlerine 500 tl istediler sigortalı olmama rağmen.Ama bende en son tavsiye üzerine medipole randevu aldım, leyla hnmdan. Eşimin iş arkadaşı tavsiye etti çok memnunmuş, çok ilgiliymiş en azından gözümüz arkada kalmıcak.ama tek olumsuz tarafı çok yoğun bugün randevu aldık 9 gün sonraya verdiler.Çok iyiyse beklemeye değer...
hayatım bende hamileliğimde leyla hanım a bir kez gittim kontrole...aynı medical mehtap hanım gibi acayip bekliyorsun...3 de olan randevuma 5 de zar zor girebildim..bir de medipolde beni rahatsız eden, doktor odalarıyla doğumhane aynı yerde..zaten daracık bir koridor..doktor bekleyenle doğum yapanları bekleyenler aynı yerde..ayrıca doğuracak kişinin tüm bağrıntıları ve çığlıkları da aynen koridorda...2 saat doktoru bekleyince o çığlıklardan içim kalkmştı..ama leyla hanım güleryüzlü, ilgili bir bayan..yanlız başı kalabalık olduğu için biraz da senin yönlendirmen gerekecek doktoru...