Medical Park Göztepe Hakkında

BeyazBulut ve melek 81 arkadaslar verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim.

biraz rahatlamis oldum.bisey daa sorcam :eek: sanci odasi kac kisilik cok kalabalik mi cok bagiran cagiran olmaz insallah :1no2:. o odada yatak da mi yatiyoruz yoksa catal dedikleri muayene de de kullanilan koltuk dami bekliyoz :çok üzgünüm: ve acilmaya nasil bakiyolar ultrason mu elle muayne ile mi

tesekur ederim hepinisee:1hug:a.s.

BeyazBulut ve melek 81 arkadaslar verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim.

biraz rahatlamis oldum.bisey daa sorcam :eek: sanci odasi kac kisilik cok kalabalik mi cok bagiran cagiran olmaz insallah :1no2:. o odada yatak da mi yatiyoruz yoksa catal dedikleri muayene de de kullanilan koltuk dami bekliyoz :çok üzgünüm: ve acilmaya nasil bakiyolar ultrason mu elle muayne ile mi

tesekur ederim hepinisee:1hug:a.s.

canım sancı odası tek kişilk senden başka kimse olmuyo bağaran çağaranda yok inan kimse olmuyo normal yatakta yatıyosun doğumhane de tam karşı odada doğumdan sonra sancı odasındaki yatakla çıkıyorsun odana açılmaya ebe elle bakıyor canım ama canın hiç yanmıyor yani benim yanmamıştı

nestle canım cok guzel fotolar bayıldım hepsıne.. cok guzel hatıra olarak kalacak ne guzel... Benım dogumum 36.haftama gırdıgımde erken oldugu ıcın foto makınam bıle yoktu yanımda.:KK43: Dogum cantamdaydı ama bı gun once esım ısyerıne goturmus lazım dıye..o gun haber verdım hastanedeyım ben doguruyorum dıye.. aceleyle cıkarken ısyerınde unutmus :nazar:

neyse ılk anlar yok ama sonra bulduk bır makına..

melekçim merhaba gökmen beye kontrole gittinmi kırkın çıkınca gel demişti sanada demiştir muhakkak :) nasıl kontrol ediyo ultrasonlamı bakıyo yoksa dikişleremi bakıyor birde korunma konusunda bişey dedimi diye sorucaktım

Medıcal park gÖztepede sezeryan olan arkadaŞlar memnun kaldınızmı.odaları nasıl.hastanenın sayfasından baktıĞımda sadece suıt odaların fotosu var.suıt odalarda fıyat farkımı oluyor.bırde Şu sonda olayını bayıldıktan sonramı takıyorlar.yardımcı olursanız sevınırım

selamlar ..ben de gökmen beyin hastasıydım ve artık ona gitmiyorum çünkü en son gittiğimde bana çok agresif davrandı ki ben çok kötü bir durumdaydım ağlamamak için kendimi zor tutuyordum o anda..böyle bir anda bana yaklaşımı çok kötüydü..gökmen bey sadece gebelik doktoru bana göre.. gebeliği dönem dönem takip etsin, 2'li 3'lü testler falan yapsın bir de son gün doğurtsun o kadar.... onun dışında genel kontrol için yada başka bir sebepten dolayı gidecekseniz önermiyorum,adetin 2.günü yapılan 4 test varya herkesin bildiği, o testlerı bıle eksık yaptı bana...sadece fsh yaptırdı ve sonrakı gıttıgım 2 doktorda soyledı nıye tam yapılmadı bunlar dıye?artık baştan mı savdı ne yapmak ıstedı bılmıyorum..şimdi bir sonrakı adetimi bekliyorum başka dr' a gidip eskıklerı de yaptırmak ıcın..1 ayım boşa gitti onun yüzünden..(bu arada benım problem eşimdeydı ve bana senın zaten problem eşinde senı fazla araştırmaya gerek yok dedi bana,problem eşimde de olsa ben de kendimde bir problem olup olmadığını tam olarak bilmek istiyorum ve butun testlerimi yaptırmak ıstıyorum..)

Medİcal park gÖztepede sezeryan olan arkadaŞlar memnun kaldınızmı.odaları nasıl.hastanenİn sayfasından baktıĞımda sadece suİt odaların fotosu var.suİt odalarda fİyat farkımı oluyor.bİrde Şu sonda olayını bayıldıktan sonramı takıyorlar.yardımcı olursanız sevİnİrİm

selsin merhaba

ben henuz dogum yapmadım ama ekim ayında medikal park da laproskopi ameliyatı ol dum bir gece hastanede kaldım. suit odalarıda gezmistim meraktan yattıgım gun dolasırken.cok bir farkı yok sadece daha buyuk oda. hastan ezaten yeni esyaları yataklar vs dolaplaryepyeni. duz odalarda iste yatak harici her hastanede oldugu gibi acılan bir adet tek kisilik koltuk var refakatcı nın yatması için. onun haricinde iki adet mor koltuk sandalye tarzı seylerden var ortadada birtane kare sehpa bu sekilde. ama yatakları falan gayet konforlu idi . odalarda lcd tv var ayrıca banyosu vs gayet guzel yepyeni sonuçt a hersey.
ama asansorler bir kabusss. 8. kat kadın dogum gelecek esinize dostunuza soyleyin epey asansor bekliycekler dumurolmasınlar :)
benim yakınlarımdan 10-15 dk asansor bekledigin soyleyenler var ki dogrudur. cıkacagımız gun oglen saati idi biz de zor indik.

dr un sonda takılmasından yana ise sayet bu ameliyat oncesi yanei aneztezi oncesi yapılıyor çunuk narkoz verildikten hemen sonra ilk is hızla bebegin çıkarılması beebegin narkozdan etkilenmemisi çok onemli. sonda t akılması once oluyor yani bu kesin heryerde boyle.

selsin merhaba

ben henuz dogum yapmadım ama ekim ayında medikal park da laproskopi ameliyatı ol dum bir gece hastanede kaldım. suit odalarıda gezmistim meraktan yattıgım gun dolasırken.cok bir farkı yok sadece daha buyuk oda. hastan ezaten yeni esyaları yataklar vs dolaplaryepyeni. duz odalarda iste yatak harici her hastanede oldugu gibi acılan bir adet tek kisilik koltuk var refakatcı nın yatması için. onun haricinde iki adet mor koltuk sandalye tarzı seylerden var ortadada birtane kare sehpa bu sekilde. ama yatakları falan gayet konforlu idi . odalarda lcd tv var ayrıca banyosu vs gayet guzel yepyeni sonuçt a hersey.
ama asansorler bir kabusss. 8. kat kadın dogum gelecek esinize dostunuza soyleyin epey asansor bekliycekler dumurolmasınlar :)
benim yakınlarımdan 10-15 dk asansor bekledigin soyleyenler var ki dogrudur. cıkacagımız gun oglen saati idi biz de zor indik.

dr un sonda takılmasından yana ise sayet bu ameliyat oncesi yanei aneztezi oncesi yapılıyor çunuk narkoz verildikten hemen sonra ilk is hızla bebegin çıkarılması beebegin narkozdan etkilenmemisi çok onemli. sonda t akılması once oluyor yani bu kesin heryerde boyle.

çok sağol canım verdiğin bilgiler için.bu sonda olayına takıldım bende.gerçi narkozlu ile takıldığınıda duydum bazı arkadaşlardan.hakkımızda hayırlısı artık.

suit odalara fark alınıyor..şimdi unuttum ne kadardı..günlüğüne 350 tl sanırım..önceki sayfalara bakarsan orada yazmıştım suit oda farkını...suit odalara ziyaretçiler ve hasta için 2 ayrı odadan oluşuyor...her ikisinde de tuvalet var..arada sürgülü bir kapı var..normal odalarda bildiğiniz diğer tüm hastane odaları gibi..yalnız oda temizliğini biraz savsaklıyorlar..günde 1 kere temizliyorlardı...oda da yenidoğan bebek oluyor, bir sürü ziyaretçi geliyor 1 temizlik yetmiyor tabi..ben söyleye söyleye 2 kere temizlettim..sonra hasta ilişkilerine de şikayette bulundum..sanırım artık günde 2 kere temizleniyor..bu arada şunu söyleyeyim yemeklerden hiç medet ummayın...gerçekten kötü yemekler..bence bazı devlet hastanelerinin yemekleri bile daha iyi...ama doktorumdan, hemşirelerden, bebek hemşirelerinden filan gayet memnun kaldım...asansörde büyük sorun evet..8. katta yattığınız için ziyaretçiler bayağı bekliyor asansörü..

Merhaba ben aranıza yeni katıldım 7 aylık hamileyim aranızda Göztepe Medikal Park Banu Çiftçi'ye giden varmı ?

Merhaba,
Ben Banu hanımın hastasıyım.Hamileleiğimin başından beri takibimi o yapıyo.Bence Doktor olarak işini iyi bilen eğitimli gerçekten güvenilebilecek bir doktor.Yalnız benim gördüğüm kadarıyla hastasıyla ilişkileri biraz zayıf.Yani benim ilk hamileleiğim ben bi şey sormadıkça anlatmıyo gerçi bu birazda benden kaynaklanıyo pek rahat olamıyorum yanında ama dediğim gibi doktorluğuna sonuna kadar güveniyorum.Oldukça titiz bi doktor en küçük ihtimalleri bile göz ardı etmiyo.Gerçi ilk zamanlar biraz korkuttu bizi ama çok şükür şu anda her şey yolunda.Bu arada gerçekten hoş ve bakımlı bir bayan.:dance:

Medİcal park gÖztepede sezeryan olan arkadaŞlar memnun kaldınızmı.odaları nasıl.hastanenİn sayfasından baktıĞımda sadece suİt odaların fotosu var.suİt odalarda fİyat farkımı oluyor.bİrde Şu sonda olayını bayıldıktan sonramı takıyorlar.yardımcı olursanız sevİnİrİm

ben suit odada kaldım boş oda yokmuş ebe şansına suit oda boşmuş dedi ama bizim talebimiz olmadığı için fark alınmadı normalde 450 tl oda nestle arkadaşımızın anlattığı gibi arada sürgülü bir kapı var iki odada tuvalet var oda temizliği biraz aksatılıyor evet çok tozluydu onun dışında herşey gayet iyi

Beyazbulut canım Gökmen bey cagırdı 40 ın cıkınca dedı. Yarın 40 ımız cıkıyor ama ben aysonuna dogru gıdecem kontrole.. Ondan sonra kontroller 6 ayda bır falan olur herhalde.

Evet hastanenin en büyük problemi asansör ve yemek. Onun dışında problem yok..

çok sağolun arkadaşlar.normal odalarıda gayet iyi herhalde.sadece ayrı bir oda gibi biryeri yok.aman önemli olan davranışlar.hemşirelerin doktorların.temizlikte önemli tabi

yemekler bana çok kotu gelmemisti izgara et falan vardı sulu yemege denk gelmedim sanırım belki oyuzden.
oda da temizdi bizim belki diyorum ya yeni çikan oldu yeni temizlendi idi.
ama gunde birkere gelip temizledikleri dorug hatta ben bir gece kaldım hiç temizlenmedi ekstra ertesi sabah çıkcam diye.

nestle sondanın epidural sonrası takılmasına çokk sevindim sahsen bende epidural sezaryan olacagım insallah ilkinde oldugu gibi. geçen hafta seminere gittim can bey konustu epidural sezaryan yanlııs oldgu çok belli bana çok uydu bu durum .) sondada sonra takılıormus allah daha ne isterim .)

Beyazbulut canım Gökmen bey cagırdı 40 ın cıkınca dedı. Yarın 40 ımız cıkıyor ama ben aysonuna dogru gıdecem kontrole.. Ondan sonra kontroller 6 ayda bır falan olur herhalde.

Evet hastanenin en büyük problemi asansör ve yemek. Onun dışında problem yok..[/QUOTE

sağol canım bizim kırkımızda 29 martta çıkıyor 6 ayda bir ne kontrolü olur onu anlamadım

Merhaba,
Ben Banu hanımın hastasıyım.Hamileleiğimin başından beri takibimi o yapıyo.Bence Doktor olarak işini iyi bilen eğitimli gerçekten güvenilebilecek bir doktor.Yalnız benim gördüğüm kadarıyla hastasıyla ilişkileri biraz zayıf.Yani benim ilk hamileleiğim ben bi şey sormadıkça anlatmıyo gerçi bu birazda benden kaynaklanıyo pek rahat olamıyorum yanında ama dediğim gibi doktorluğuna sonuna kadar güveniyorum.Oldukça titiz bi doktor en küçük ihtimalleri bile göz ardı etmiyo.Gerçi ilk zamanlar biraz korkuttu bizi ama çok şükür şu anda her şey yolunda.Bu arada gerçekten hoş ve bakımlı bir bayan.:dance:

bende başından beri banu hanımagidiyorum seninde dediğin gibi iletişimi biraz kopuk ağzından cımbızla laf alıyorsun rahat soru soramıyorsun ben dedim acaba banamıkarşı böyle buyüzden doktorumu değiştirmeyi bile düşündüm ama 7 aydan sonradaolmaz diye düşündüm birde her gittiğimde çok bekliyoruz ama tecrübesine çok güveniyorum ama insanda biraz ilgi istiyor kendisi birşeyler anlatsın istiyor sende biraz konuyu açpaylaşalım :teselli::teselli::teselli::teselli:

selam arkadaşlar. Bende daha 7 haftalık hamileyim ama şimdiden 2 doktor değiştirdim.Erdem hastanesine gittim ilk ama hiç beğenmedim.sezeryan olucak kadınları boş yer olmadığından koridorda bekletiyolardı.başka bi özel hastaneyede gittim tanıdık diye ama çok kazıktı ve o doktorumuda beğenmedim.sadece başlangıç testlerine 500 tl istediler sigortalı olmama rağmen.Ama bende en son tavsiye üzerine medipole randevu aldım, leyla hnmdan. Eşimin iş arkadaşı tavsiye etti çok memnunmuş, çok ilgiliymiş en azından gözümüz arkada kalmıcak.ama tek olumsuz tarafı çok yoğun bugün randevu aldık 9 gün sonraya verdiler.Çok iyiyse beklemeye değer...

Arkadaşlar Medical Park ta doğum ücretlerine zam gelmiş.Dün ayaküstü koştururken öğrendim.Detaylı soramadım.Sadece normal doğumu tam olarak biliyorum 1000 tl idi.Şimdi Gökmen Bey hariç diğer doktorlar 1150tl Gökmen Bey için ise 1250 tl olmuş.Diğerlerini öğrenen olursa yazarsanız sevinirim.

Arkadaşlar Medical Park ta doğum ücretlerine zam gelmiş.Dün ayaküstü koştururken öğrendim.Detaylı soramadım.Sadece normal doğumu tam olarak biliyorum 1000 tl idi.Şimdi Gökmen Bey hariç diğer doktorlar 1150tl Gökmen Bey için ise 1250 tl olmuş.Diğerlerini öğrenen olursa yazarsanız sevinirim.

merhaba..ben birkaç gün önce arayıp bütün fiyatları sormuştum umarım işinize yarar..Bu arada Gökmen Beyin doğum ücreti neden farklı bilen varmı :)) Ssk ile normal doğum 1,150 tl sezaryan 1,900 tl.Ssk sız normal doğum 1,900 tl sezaryan 2,750 tl.Gökmen Bey in doğum ücreti normal 1,250 tl sezaryan 2,200 tl.masraflar , anne ilacı,doktor muayenesi,yatak,refakatçi fiyata dahilmiş

X