- 30 Temmuz 2008
- 1.027
- 69
-
- Konu Sahibi PassioneLore
5+4 de bebeğin görünmemesi çok normal.Benim vajinal ultrasonlar bile 7. haftadan sonra görünmüştü.O nedenle canını sıkma.Ben de Gökmen Bey in hastasıyım.Doğru seçim yapmışsın.Allah tamamına erdirsin şimdiden.
Hoşgeldin Senem.. koşu bandı bakacak kadar kilon yokkiii....
Bu arada uzun aradan sonra yatağımdan kalkıp biraz dışarı attım kendimi.. Dışarı dediğim hastaneye gidip seminere katıldım..Yarısında çıktım çünkü çok kötü bunaldım.. Şimdi yine yatağımdayım.. Şirvan seminerin geri kalanını anlatırsın artık..
canım iyiki gitmişsin , yoga sıkıcıydı, bazıları yerde oturup yaptılar,,, sonradanda Ayşe hanım bebek için masaj yapımını anlattı, genellde akşamları bebekler ağlama krizine girdiklerini , bunun içinde hergün saat 3/4 gibi bebeğe masaj yapılması gerektiğini bildirdi, onları tarif etti.
bişey soracağım. son zamanlarda 15 günde yada 10 günde doktora gittiğimizde her seferinde ayrıca muayene parası ödeniyormu ?
bahsettiğin doktor banu hanım sanırım bende bir kere ona gittim yurt dısında eğitim almış genç güleryüzlü ilgili bir doktor yalnız dediğin gibi doğum ücretleri ve daha sonrasında cıkacak olası masraflar banada biraz külfetli geldiği için şimdilik muallaktayım
anacanım iyiki gitmişsin , yoga sıkıcıydı, bazıları yerde oturup yaptılar,,, sonradanda Ayşe hanım bebek için masaj yapımını anlattı, genellde akşamları bebekler ağlama krizine girdiklerini , bunun içinde hergün saat 3/4 gibi bebeğe masaj yapılması gerektiğini bildirdi, onları tarif etti.
bişey soracağım. son zamanlarda 15 günde yada 10 günde doktora gittiğimizde her seferinde ayrıca muayene parası ödeniyormu ?
hayatım kontrol süresi 10 gün..10 gün içinde gidersen para ödemiyorsun..ben mesela 1.5 aydır haftada 1 gidiyorum...bu yüzden bir gittiğimde ödüyorum-bir gittiğimde ödemiyorum...muayene ücretide 25 ytl ye inmiş bu arada...kısmetse son muayenem 31 ocakta...4 şubatta da doğuma gireceğim inşallah...2 idi 4 oldu...can bey e kalsa tutacak içerde valla...can bey in eşi anestezi doktoru değil ameliyathane ve yoğun bakım şefiymiş bu arada...büle işte...
evet canım adı banu galiba.ona gitmeyi düşünüyorum ama maddi olarak karasız kaldım.fiyatları yüksek benim için.sonradan bide ekstra şunlarıda ödeyeceksiniz falan derlerse yanarız.karasızım çok.
doktor değişmekten bıktım usandım.şansıma hepsinde bir sorun çıkıyor.arayıp fiyatlrıyla ilgili iyice bir bilgi alayım bari.ssk lılara normal ve sezeryan ücretleri ne kadar anlamadım.değişik fiyatlar duydum.
hayatım kontrol süresi 10 gün..10 gün içinde gidersen para ödemiyorsun..ben mesela 1.5 aydır haftada 1 gidiyorum...bu yüzden bir gittiğimde ödüyorum-bir gittiğimde ödemiyorum...muayene ücretide 25 ytl ye inmiş bu arada...kısmetse son muayenem 31 ocakta...4 şubatta da doğuma gireceğim inşallah...2 idi 4 oldu...can bey e kalsa tutacak içerde valla...can bey in eşi anestezi doktoru değil ameliyathane ve yoğun bakım şefiymiş bu arada...büle işte...
ana
yok 10 gun kontrol suresı..odenmıyor ama bu muayne ıcın gereklı. son zamanlarda nst ye sık gırılıyor mesela.. Nst yı ben her 10 gunde bır gıttıgımde verıyorum 50 YTL..
Hoşgeldin Senem.. koşu bandı bakacak kadar kilon yokkiii....
Bu arada uzun aradan sonra yatağımdan kalkıp biraz dışarı attım kendimi.. Dışarı dediğim hastaneye gidip seminere katıldım..Yarısında çıktım çünkü çok kötü bunaldım.. Şimdi yine yatağımdayım.. Şirvan seminerin geri kalanını anlatırsın artık..