- Konu Sahibi PassioneLore
kızlar yarın son muayenem var inşallah...allah izin verirse çarşambaya doğurmak istiyorum artıkkkk...inşallah doktorum caymaz...tutturmaz 6 sı diye....yarın haber vericem size...şans dileyin bana..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar cumartesi ve pazartesi Can Şener' e gittim. Çok beğendim doktoru. Çok ilgilendi sağolsun.
Kontrole gitmiştim. Kist çıktı. tedavisine başlayacaktık. kanda beta hcg yüksek çıktı. 1 düşükten sonra hamileyim diye sevindim ama pazar günü adet oldum. Telefon açtım can beye ilk defa gitmeme rağmen hatırladı hemen. sabah gel bakalım dedi. sabah gittim beni görür görmez hatırladı hatta adımı bile hatırladı. Genelde doktorlar pek hatırlayamazlar ilk hastalarını. Bu arada benim ki kimyasal gebelik miş (
kızlar 3 şubat salı sabah 8 de doğuma giriyorum kısmetse...adam halime acıdı artık...bebek de epey iri zaten...heyecan bastı beni iyice..şans dileyin..dualarınızı esirgemeyin...
inşallah çok rahat geçer doğumun canım hemen bebeğine kavuşursun..kaç kilo bebeğin ve kaçıncı haftandasın? (ben 37 haftada olsun istiyorum ama doktorum 38 diyo)
37+2 de alınacak bebek hayatım...şu anda ölçüm yapılamıyor iri olduğu için...4500 gr ı geçti sanırım artık...iri olduğu için doğduğunda solunum sıkıntısı da olabilir dedi doktorum...inşallah sorunsuz atlatırız...dua edin benim için kızlar...
esracıgım buyuk gecmıs olsun benımde bı kac gundur bogazlarım sıstı sısecek gıbıydı. Bugun bıraz agrıyor bogazlarım..
tazgu merhaba
ben sanırım seni gordum :) komik ama oyle galiba
can bey benimde dr um ve ptesi gunu agır bir griple kendisine gittim saat yaklasık 10,30 du sanırım. ve ben onun odasında beklerken kapıda sizin konusmalarınızı duydum
ctesi bakmasak kanda haberim olmayacaktı zaten anlıyorum vs demistin sonra adet donemi bitsin kist için bakalım falan demisti can bey kimyasal gebelikmis demek bayanın da tuh demistim
cunku ikinci bebegim için 16 ay hamile kalmaya calıstım hamile kalıncada yok dis gebelik yok kimyasal vs çıkacak diye çok korkmustum o yuzden bu tarz seyler duydumu dikkatimi cekiyor ve uzuluyorum tanımadgım insanlar için dahi, sanırnım sen oydun gun uyuyor anlattıkların uyuyor, umarım en kısa zamanda hamile kalırsın
ve eminim can beyden memnun kalmaya devam edersin
bu arada evet 25ytl olmusmuayne ucretleri
evet o bendim:) adetle birlikte kistim de düşmüş:) gebelik için beklememe gerek yokmuş çok sevindim inşallah bu ay istediğim olur. sana da geçmiş oldun. şimdi ben sana sorsam sen neredeydin diye hatırlayabilirmiyim bilmiyorum.
saat 8 diye yazdıgını hatırlıyorum ben
vallahi geçti melek ya hepimizin gececek ben uç ayımı bitirdigime inanamıyorum hala dun gibi hamile kalmaya calıstıgım gunler. ama yinede zaman cabuk geçsin.))
melek senin hangi hafta alıncak bebek senidne çok az kalmıss