merhaba kızlar yazdıklarınızı okudum ama benim bu ara bazı şüphelerim var. 20 haftalık hamileyim 3 aydır can beye gidiyorum. Bir sorun yok Allah için ama emin değilim. Bu arada arkadaşımı doğurttu çok memnun kaldı arkadaşım.Bana 2 sefer emin değilim ama bebeğin cinsiyeti kız dedi. 19 haftalıkken kendisine gittiğimde çok büyük ihtimal kız dedi. bende artık alışverişe başlıycağımı yani kızsa ona göre alışveriş yapıyım dediğim zaman kıza göre al dedi.Bende o zaman şüphe başladı. Bi ay önce çok merak ettiğimden başka doktora gittim ve erkek dedi bana. Şimdi can beyden erkek diye bekliyordum. sonra bu ay tekraraynı doktora gittim bişey sölemeden cinsiyetine baktırdım erkek dedi sonra durumu anlattım yine kesinlikle erkek dedi. Bu sefer başka bi doktora daha gittim o da baktı erkek dedi.
benim için erkek kız önemli değil . sağlıklı olsun valla problem değil. ama insan bilmek istiyor ve her zaman gidiceği doktora tamamen güvenmek istiyor. Bu arada detaylı ultrasona 24-28 haftalar arasında yapacağım dedi. benim öğrendiğim 20-24 haftalar arası. Şimdi bu olaydan sonra acaba ondada yanıldı mı diyorum. Ama herkesdende hakkında iyi şeyler duyuyorum.Ben sanırım1 ay daha bekliycem bakalım 6. ay sonunda benim bebeğin cinsiyeti ne olucak.Haa bu arada kız olursada adamdan özür dilerim :)