bana dıyorsun sanırım canım
erkek dr a muayene olamam kadınlardan bıle cok cekınıyrum canım ya
ama suna emınım artık erkekler kadınlardan daha ıyı anlıyor ınsanı
dıger bayan dr ları tanımıyorum sule hanımı gordum pek sıcak gelmedı
mıne hanım var keza oyle bılemıyorum ne yapacagım
ipekcim ya hamile iken zaten ustten ultrason yapılıyor son gunlerde acil birsey olmadıkca helede normal dogum dusunmuyorsan alttan muayne edilmiyor. iyi dusun bence. bayan d alternatifi yok sanırım pek hastenede çokca erkek dr var
kızlar bende mehtap hanım ın hastasıydım...pazartesiye randevum vardı..bugün arayıp iptal ettiler...ayrılıyormuş.....florance nıghntgale gidiyormuş...kadıköydekine...ama ssk geçmiyor malum....gökmen bey den randevu almak istedim...10 gün boyunca randevu ekranı kapalı dediler...kongreye filan da gidecekmiş...kaldım açıkta.....can bey le mi devam etsem acaba??? anlaşılan bu gökmen de aynı mehtap gibi olacak...şimdiden 10 gün dolu diyorlar...onun keyfini bekleme şansım yok ki benim...şeker yüklemesi yaptırmam lazım...aşırı kansızlık çıktı kan serumu takılması lazım....şu can bey le ilgili biraz daha bilgi olsa keşke...ay ne yapacağımı şaşırdım valla....kızlar sizler ne yapacaksınız???
nestle ben can beyin yeni bir hastasıyım bir muayneye gittim referans la ama ve ameliyat kararı aldık ameliyatımı oldum. soyle soyliyim glckny de yazar aynısını profesore edasıvar can bey in
isini iyi bildigine inandım ben guven veriyor. ama biraz ukala. yani kirilgan hassas dr bana bunu nası dedi yapı sında biri isen sayet bozulabilirsin. yada alınabilirsin. bunu belirtmek isterim. mesela bana dediki hastaneden çıkarken iste anlatıyor eve gidip banyoyu yap .. diye direktifleri verdi. bende urkuyrum hemen banyo yapmaya dedimki banyo bugun yapmak zorundamıyım hani yapmasam olmazmı . bak beni dinle yapabilirsin dedim yap mutlaka demedim falan uslubunde ama ben rahat biryimidim gulup ya tamam anladım ok falan dedim. tam sen heyecanla birsey anlatırken iste bizim pazı pruzler cikti ozel sigorta onayı ile ilgili iste ben can bey soyle oldu boyle dedi yatıs islemindeki bayanlar falan bi sn bi sn bi sakin ol sunu soyle yapalım ben yazı yazarım bilmemne ve her seyi çozduu. presetdurleri iyi biliyor kesinlikle . ama sen konusurken heyecanla bi dk beni dinle sakin ol falan gibi bolebilen bir insan. bunlardan alınan insanlar var o yuzden belirtiyorum. ama sonuç onemli benim için dersen islerimi halleti tibbi bir sikayetim yok çok memnunum. ameliyata girerken sıcaktı ctesi muayneye gittim. haftaya ptesi ameliyat kararı verildi arada bir hafta seminerde olcakmıs beni haftay ctesi ara dedi. aradım adımı soyleyince direk tanıdı nasılsın dedi heycan varmı vs gulerek espri vs yaptı yani sıcak bir insan. arada ukalalık yapıyor :) ve ben deneyimine guveniyorum. murat emanetoglu duymussunuzdur belki o da meshur bir dr onunla çalısıyor jinemer de halen devam ediyormu bilmiorum ama guvenilebilecek dr lardan bence
kızlar ben medipol leyla hanıma randevu aldım ayın 8'ıne.. bırde Medıcal Gokmen beye mı alsam!!!!!... İkisinden birini seçecez sonuçta..
melek bende dr kararsızlıgı yasarken aynı bu sekil ikisindenede alıp sonra karar ve rmeye calısıyordum ama uçbes gun kala mutlaka arayıp iptal ettiriyordum etik olarak hos olmaz çunku yer tutmak yakıntarihte. ama onun haricinde heryer boyle dolu
kızlar size nacizan tavsiyem sunu da dusunun. çok populer dr lar az zaman ayırıyorlar çunku asırı yogunluk var. biraz ben zaten iyiyim modunda olabilirler kisisine gore değisir. e randevu almak meselee tlefonla ulasmak mesele
hamilelikte en ufak detaylar bile onemlidir bir ikili testin incelenmesinden tutun hafif kasılmalarım basladı diye dr a anlatırken sizi dikkatle dinlemezse olabilcek seyler ekadar. en iyi dr hamilelikte ulasilabilir dr dur rahat zaman ayıran dr dur. detaylar zaman bol olunca gozden kacmaz.
ben bu mantıgı ogulum okula verirkende yaptım. 45 kisilik sınıfta en iyi ogretmendemi okusun dedim
35 kisilik sinifta orta ayar ogretmendemi ve ailemle ortak fikir 35 kisilik sınıftan yana oldu. çunku en iyi orgretmen bile kapasite ustune çıktgıında olumsuza donebilir.
bunlarıda dusunun derim secimlerinizi yaparken.