- 1 Ağustos 2008
- 4.181
- 9
- Konu Sahibi PassioneLore
betul sen dogumunu yaptın gene bız napalım bacım yaa (
valla doğruuuu.. çok moralim bozuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
betul sen dogumunu yaptın gene bız napalım bacım yaa (
kızlar bende mehtap hanım ın hastasıydım...pazartesiye randevum vardı..bugün arayıp iptal ettiler...ayrılıyormuş.....florance nıghntgale gidiyormuş...kadıköydekine...ama ssk geçmiyor malum....gökmen bey den randevu almak istedim...10 gün boyunca randevu ekranı kapalı dediler...kongreye filan da gidecekmiş...kaldım açıkta.....can bey le mi devam etsem acaba??? anlaşılan bu gökmen de aynı mehtap gibi olacak...şimdiden 10 gün dolu diyorlar...onun keyfini bekleme şansım yok ki benim...şeker yüklemesi yaptırmam lazım...aşırı kansızlık çıktı kan serumu takılması lazım....şu can bey le ilgili biraz daha bilgi olsa keşke...ay ne yapacağımı şaşırdım valla....kızlar sizler ne yapacaksınız???
nestleciğim şu anda ikimizin derdi de aynı.. demek Gökmen beye randevu alamadım..
Mehtap hanımla devam edemeyeceğimize göre; önümüzdeki seçeneklerden birini seçmemiz lazım
1- Medical Gökmen (yoğun bir doktor)
2- Medical Can
3- Memorial Leyla (yoğun bir doktor)
4- Memorial Hakan (çok aşırı yoğun ve diğer doktorlardan daha pahalı muaynesi)
zaten iyi doktorlar hep yoğun olur.
canım bende haftaya şeker yüklemesi yaptıracam
sağlık ocağında yaptırmayı dşünüyorum haftaya hem para bakımından hemde değişen bişey yok. Pazartesiye kadar da karar verecem doktor konusunu bu 4 kişiden birinde
Valla bu mehtap hanim telef etti hepimizi....can bey e randevu alayim dedim..sistemleri çökükmüş hastanenin...öldürdü bu medical park beni anacim..içimi kuruttu...
melek memorial leyla ile hakan yazdıgın mepidol mu yoksa dogrumu yazdın memorial mı ?
bende medıcalparkta mıne kaymakcıdan yarına randevu aldım dr u sadece gormustum bakalım ne olacak
bıde ustelık rahım fılmı cektırecegım Allah yardımcım olsun