Mecburiyet taşınma

Biri evde tek kalamayan, öbürü bir iş tutup ev geçindiremeyen olarak cok guzel bir ikili olup harika bir evlilik yapmissiniz tebrikler. İnsanlar neden bazi noktalarda olgunlasmadan evlenmemeli , bunun örneğisiniz resmen

Bence tokiyi satıp köy evinizi yaptırın birikim+arabaya geçiş yapın. Ev üstüne ev olmazmış, iyi de anlassaniz ayni evde olmaz bence

Biri evde tek kalamayan, öbürü bir iş tutup ev geçindiremeyen olarak cok guzel bir ikili olup harika bir evlilik yapmissiniz tebrikler. İnsanlar neden bazi noktalarda olgunlasmadan evlenmemeli , bunun örneğisiniz resmen
Siz bizim hayatimizi nerden ne kadar biliyorsunuz da is tutamayan insanlar olarak buraya net sekilde biliyormus gibi konusuyorsunuz esim senelerdir belediyede kepçe oparetoru bende 4 senedir tekstilde çalışıyordum ayrildim tekrar ise girdim markete vs is degistirdim kim is tutamıyor pardon?? Burada ev ile ilgili soru soruyoruz ayrica is tutamayan insanlar olarak iki ev sahibi olduk yargisiz infaz yaparken o satirlara tum hayatımı yazmadigimin farkina varin konu actiysam ev ile alakali actim evliligim ve isimle alakali degil biz gayet genc yaşta iki ev sahibi olmus kimsenin yapamadigi kadar da nakit birikimi yapmış insanlariz kendinizle karistirmayin bayan cok bilmiş örneği de siz oluyorsunuz yorum yaparken haddinizi de bilmeyi unutmayin

Olgunlasmadan evlenmemekmis ya siz lincleyecek insanlar ariyorsunuz ama biz o degiliz baska konuya göç edin haydiii

Siz de işe girin ve 1+1 olsun küçük bir ev tutun.Soylediginize göre kv ile yaşanmaz ,eğer öyle bir hata yaparsaniz sene dolmadan bosanirsiniz.Toki de ev satılmaz ,arsa da öyle bunlar ileri için yatırım zaten satsaniz köydeki evi yaptırmanız 1 kaç seneyi bulur .1 tane ev onarılacak diye ev,arsa satılmaz Akıllıca bir hareket olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…