arkadasım kızma ama sen bastan hata yapmıssın elını alıstırmayacaksın bende nısanlıyım bende sorunlar yasadım bu boyle gıtmez dedım ve sınırımı koydum nısanlandıktan sonra yemege gıttık yemek yendı sofra toplandı bulasık yıkanacak annem formalıteden kızım hadı yıka dedı gorumcem olacak sahıs hemen atılıp evet burası artık senın evın mısafır degılsın yıka alıs dedı bende ben evde bıle bulasık yıkamıyorum sevmıyorum dedım evlenınce annenmı yıkayacak dedı bende hayır bulasık makınesı yıkayacak dedım ben ıs gormeyı zaten sevmıyorum sımdıden dusunuyorum kara kara ev ısı yapmayı zaten ya temızlıkcı tutarım yada esımle bırlıkte temızlerız dedım sınyalı verdım sınır koymazsan bastan sonun olmuyo nısanlımada soledım yerı gelınce cok agır konustum tartıstık ama benım aılesıne olan sınırımı tavrımı bılıyor sımdı yapmasaydım sonra asla yapamazdım allah yardımcın olsun esınle ne pahasına olursa olsun konus tartıs gerekırse terket ama bunun boyle devam etmıyecegını mutlaka anlasın...
ok tamam kızmayın ağlıcam bak :roflol: yapmıcam bundan sonra akıllandım gerçekten belimde ağrı var bayram geçsin dr gidecem fıtık olmasamda oldum dicem napayım bana dokunmayan yılan bi yaşasın ...
sahrud72 bacım taktıgımı tuttun yanı sende anlat bakıyım daha nasıl hareket edıyım herkese fıkır olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?