• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mecbur muyum?

sağolun kızlar benim tek kurtarıcım bebeğim olsada beni kurtarsa o zaman bana bulaşmazlar benden bişey beklemezler o bi gelse keşke..

ah canım aahhh o zamanda bebeğine sahip çıkmaya senden almaya çalışırlar benim yazılarımı okudysan anlarsın ne demek istediğimi...
hiçbişeye mecbur değilsin....

valla söyle eşine annesini kardeşini çok düşünüyorsa gündelikçi tutsun sana da iş buyurmasın.mecbur degilim boşarım seni yeter be dersiniz...bu ne beeee hizmetçilik mi yapcam millete...onlar keyfinde..hemde babamın verdigi evde oturcam onlara da gundelige gitcem öylemi kapının önüne koyarım o adamı gitsin yaşasın anasıyla yapsın işini gücünü..
ay sinir oldum burda yaaaa.

Hizmetçi bile hergün gelmiyor
Sana da yazık be güzel kardeşim
Ayrıca çocuğu kurtuluş olarak görme daha kötü olabilir
Hem çocuğa bakmaya çalışıp hem eski düzeni devam ettirmek isteyebilirler

ay ay ay sanki beni yazıyorsun ama bende çekecektim eğer çalışmasaydım resmen naneyi yiyecektim yani anlayacağın hayatım kaynana üzerine kurulu olcaktı artık bence
tavrını koy zamanıda geçmiş gibi seni mutsuz gördüm aman allahım bir depesyona girersen vallahi seni kaynanada kurtarmaz zorlamalarla yapılan işler hep hasta yada
öfke nöbetlerine davetiye çıkarır
eşinle adam akıllı konuş çok zor olacak biliyorum
ama yapmalısın

Birgün çok geç olursa kimse sana aman yazık,canım biz yaptık ettik demez.Nasıl geç olursa? En basiti şöyle söyliyeyim Allah korusun bir bel fıtığı olsan ,ondan sonra adın hem çürüğe çıkar,hem de artık kocan bile ilgiyi kesebilir.Yazdıkların bu düşüncemi doğrular nitelikte.... Boşver 3 gün kötü ol ama sağlıklı ol...

Back